0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yepyeni bir etkinlikle karşınızdayız efm Ş.K.C. Fan Sitesi Video YarışmasıPeki ne ile ilgili olacak yarışma?Tabiki konusu ve karakterleri Candy Candy animesinden alınmış olacak.Video'nuzu Müzik eşliğinde yapabilirsiniz yada en canalıcı sahneleri birleştirip bir video meydana getirebilirsiniz bu size kalmış..Peki nasıl olacak yarışma?Öncelikle bu başlık altında tüm katılımcılar isimlerini belirtecekler..Eğer katılımcı az olursa yarışma iptal edilir..16 Temmuz Cuma akşamına kadar katılımcılar isimlerini belirtsinler.. Yarışma 16 Temmuz Cuma başlayıp 31 Temmuz Cumartesi günü son bulacaktır..Katılımcılar 16 Temmuzdan itibaren yaptıkları videoları herhangi bir siteye yükledikten sonra adresi bana ileti yoluyla göndereceklerdir..Bizim tarafımızdan belirlenen videolar sitede yayınlanıp tüm site ahalisinin beğenisine sunulacak ve anket başlatılacaktır..Gelelim en güzel tarafına: İlk üçe giren video sahiplerine çok çok özel ve güzel ödüllerimiz olacaktır tabiki bu Candy ile ilgili bir ödül olacak ödüllerimizi de en kısa sürede burada yayınlayacağım..Emin olun sizi teşvik edecek çok güzel ödüller olacak (Şayet ben bile girmek istiyorum yarışmaya )
Alıntı yapılan: Zoey - Temmuz 14, 2010, 05:45:50 ÖSYepyeni bir etkinlikle karşınızdayız efm Ş.K.C. Fan Sitesi Video YarışmasıPeki ne ile ilgili olacak yarışma?Tabiki konusu ve karakterleri Candy Candy animesinden alınmış olacak.Video'nuzu Müzik eşliğinde yapabilirsiniz yada en canalıcı sahneleri birleştirip bir video meydana getirebilirsiniz bu size kalmış..Peki nasıl olacak yarışma?Öncelikle bu başlık altında tüm katılımcılar isimlerini belirtecekler..Eğer katılımcı az olursa yarışma iptal edilir..16 Temmuz Cuma akşamına kadar katılımcılar isimlerini belirtsinler.. Yarışma 16 Temmuz Cuma başlayıp 31 Temmuz Cumartesi günü son bulacaktır..Katılımcılar 16 Temmuzdan itibaren yaptıkları videoları herhangi bir siteye yükledikten sonra adresi bana ileti yoluyla göndereceklerdir..Bizim tarafımızdan belirlenen videolar sitede yayınlanıp tüm site ahalisinin beğenisine sunulacak ve anket başlatılacaktır..Gelelim en güzel tarafına: İlk üçe giren video sahiplerine çok çok özel ve güzel ödüllerimiz olacaktır tabiki bu Candy ile ilgili bir ödül olacak ödüllerimizi de en kısa sürede burada yayınlayacağım..Emin olun sizi teşvik edecek çok güzel ödüller olacak (Şayet ben bile girmek istiyorum yarışmaya )o ne len japonyayamı gönderecez napacaz?
Ben katılmak istiyorummmmmm
Bende katılmak istiyorum (video benim işim ) benide yaz zoey hadi herkes yarışmaya minna!
bende katılıyorum
Alıntı yapılan: prenses_candy - Temmuz 14, 2010, 08:44:34 ÖSbende katılıyorumBendeeee bakın el kaldırıyorum
Bunda da ben varım
Herkese başarılar dilerim iyi olan kazansın (ozan oynama çizerim )