0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu günlük olayı her sitede var demek
Hımm nasıl olcak ki acep? Günlük Candy'le ilgili düşüncelerimizi mi yazacağız?
Alıntı yapılan: Zoey - Nisan 09, 2010, 05:35:54 ÖSHımm nasıl olcak ki acep? Günlük Candy'le ilgili düşüncelerimizi mi yazacağız?evet zoey candy seyrettiğimizde neler hissttiğimizi paylaşmak güzel olur diye düşündüm.
sevgili günlükCandy' nin William Ojiisan (Büyükbaba Willam) demesine bayılıyorum yaa ;D ne zamn candy izlesem (özellikle Büyükbaba William' lı bölümlerde) evde ooooooooojiisan oooooooojisan deyip deyip geziyorum
günlük olayından hiçbirşey anlamadım
Alıntı yapılan: ozan - Nisan 10, 2010, 03:19:47 ÖSgünlük olayından hiçbirşey anlamadımBenim anladığım kadarıyla Nasıl ki bir günümüzü anlatıyoruz günlükte her şeyiyle burda da Candy'le ilgili günlük düşüncelerimizi O'nun adına neler yaptığımızı anlatacağız..Benim anladığım kadarıyla..
Alıntı yapılan: Zoey - Nisan 10, 2010, 07:40:49 ÖSAlıntı yapılan: ozan - Nisan 10, 2010, 03:19:47 ÖSgünlük olayından hiçbirşey anlamadımBenim anladığım kadarıyla Nasıl ki bir günümüzü anlatıyoruz günlükte her şeyiyle burda da Candy'le ilgili günlük düşüncelerimizi O'nun adına neler yaptığımızı anlatacağız..Benim anladığım kadarıyla..aynen öyle zoey. aslında gayet açık bi konu beğenilmediyse kaldırabilirim.