Gönderen Konu: Söylenememiş Sözler / 4. Bölüm-Dönüşüm/ Sizlerle  (Okunma sayısı 4596 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı candy fanı kumsal

• Süper aktif üye
  • *
  • Candy gibi gülümseyin hayata daima..
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: bazen candy gibi neşeli umursamaz bazen de annie gibi duygusal düşünceli
  • Memleket: Kalbimin götürdüğü yerden
Ynt: Söylenememiş Sözler / 3. Bölüm-Kaybetmek / Sizlerle
« Yanıtla #75 : Mayıs 15, 2010, 05:29:12 ÖS »
Bu bölüm de harikaydı ve çok hüzünlüydü :(

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: Istanbul
« Yanıtla #76 : Mayıs 16, 2010, 10:46:49 ÖÖ »
şimdi de terry mi Candy i kaybedeceek merak ediyorum:) Eline sağlık Ayşe cim harika olmuş..

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #77 : Mayıs 16, 2010, 11:16:12 ÖÖ »
ellerine saglik aysecigim  :35 senden iyi bir yazar olur canim  cok basarilisin :alkıs ama ama sende o cadi senarist gibi bir turlu kavusturmuyorsun :4 candy ile terry'i bir dahaki bolumde lutfen kavustur daha fazla dayanamiyacagim   :35 :35 :35 :35
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı The Beatles

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: aynı hızda, tam gaz, son sürat !!!
« Yanıtla #78 : Mayıs 16, 2010, 11:48:52 ÖÖ »
çok etkilendim ! hissetmeden okumak mümkün değil ! yazın tam kararında olmuş. merak uyandırıcı, sürükleyici, cümlelerde kayboluyo insan... bölümü farklı yaşattırdığın için teşekkürler ayşe  :19

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
  • Ruh Hali: Ruh muh yok kardeşim yürü git başka kapıya...
  • Memleket: "Hakkari" Bundan ilerisi yok gari :D
« Yanıtla #79 : Mayıs 17, 2010, 02:09:03 ÖS »
Aayy çok mutlu oldum beğenmenize sewindim bu bölümü biraz aceleyle yazmıştım..

Bu bölüm de harikaydı ve çok hüzünlüydü :(

Çok teşekkürler evet  biraz hüzünlü ilerleyecek galiba

şimdi de terry mi Candy i kaybedeceek merak ediyorum:) Eline sağlık Ayşe cim harika olmuş..

Bakalım.. aklımda bir sürü senaryo war ama en uygununu uygulayacağım..Çok teşekkür ederim  :42

ellerine saglik aysecigim  :35 senden iyi bir yazar olur canim  cok basarilisin :alkıs ama ama sende o cadi senarist gibi bir turlu kavusturmuyorsun :4 candy ile terry'i bir dahaki bolumde lutfen kavustur daha fazla dayanamiyacagim   :35 :35 :35 :35

sağol donay yok ben onun kadar cadı olamam onu geçemem..bakalım neler olacak  ;)

çok etkilendim ! hissetmeden okumak mümkün değil ! yazın tam kararında olmuş. merak uyandırıcı, sürükleyici, cümlelerde kayboluyo insan... bölümü farklı yaşattırdığın için teşekkürler ayşe  :19

Rica ederim canım ben teşekkür ederim ayy teşekkür ede ede de bi hal oldum  ;D Güzel düşüncelerin için çok sewindim siz beğenip okudukçada ben dewamını getiririm  ;)

Çevrimdışı Beyza

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • AŞKa AŞK demem "HASRET" olmadıkça..
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: Ruhun aynası kalptir.. Kalp huzurluysa o da huzurludur..
  • Memleket: İstanbul..
« Yanıtla #80 : Mayıs 20, 2010, 11:47:21 ÖS »
Eline sağlık arkidiş, kendini adamışsın yine :)
Kono mama soba ni ite hoshii...

Vuslat olmasa ayrılığın hükmü nedir ki??

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #81 : Mayıs 24, 2010, 02:05:26 ÖS »
Ne demek Beyza her zaman  :yıh  :42

Çevrimdışı sweet candy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • niedrige Hügel, wo der Berg selbst zählt...
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: Berlin
« Yanıtla #82 : Mayıs 29, 2010, 02:00:36 ÖS »
çok güzel olmuş emeğine sağlık çok çok beğendim  :19
♥ Hergün yüzlerce hayal kurar insan ve hiç biri gerçek olmaz; ama unutma, birgün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz...

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #83 : Mayıs 31, 2010, 05:30:42 ÖS »
çok güzel olmuş emeğine sağlık çok çok beğendim  :19

Beğenmene çok sevindim teşekkür ederim :19

Çevrimdışı GönüLçeLen

• Bu Hayatta Bizi Böyle Yakamızdan Tutacaksa.. "Hadi Böyle Yaşa" Derken Kalbimize Sormuş Mu....?
  • Candy Moderator
  • *
  • Erkekler ağlamaz sil gözyaşını....
  • Ruh Hali: Varla yok arası...
  • Memleket: Venüs :)
« Yanıtla #84 : Mayıs 31, 2010, 05:51:31 ÖS »
vay kör ben vay :))

Değişik olmuş bu canım kalemine parmaklarına sağlık. Merak içindeyim :))

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #85 : Haziran 01, 2010, 12:28:11 ÖS »
 :1 değişik derken  85  ?? Teşekkür ederem..  ;)

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #86 : Eylül 04, 2010, 04:39:52 ÖÖ »
Zoey ne yaptın sen bana yaaa  :zırr :zırr :zırr

allahım sanki hiç bilmediğim yeni bir şey okuyormuş gibi heyecan içerisinde ve bir solukta okudumm  :acelya

Tatlım eline yüreğine gözlerine sağlıkk çok beğendim hatta bayıldım. yazım tarzında çok hoş. Cümlelerin içinde kaybodum sanki ama ne olur şu senarist gibi yapma sende kavuşsun sevenlerr  :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr

Bu arada terry koşarken ben yoruldum inan o kadar yaşadım yanii :gül
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #87 : Eylül 04, 2010, 03:41:56 ÖS »
Ben bi şey yapmadım :20

Yok yau ben onun kadar sadist olamam walla biraz uzatayım dedim ama içim el vermedi şu an son bölümün birazını yazdım ama devamını getiremiyorum malesef duruyo öle ama süpper olacak son bölüm tabi eğer devamını bir an önce yazabilirsem. :neo

Teşekkürler canım beğendiğine sevindim..

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
Ynt: Söylenememiş Sözler / 4. Bölüm-Dönüşüm / Sizlerle
« Yanıtla #88 : Eylül 05, 2010, 03:47:11 ÖÖ »
Aslında son bölümüm olacaktı fakat şu aralar devamını yazamıyorum en iyisi parça parça eklemek(bu yüzden biraz kısa oldu malesef  :berivan )  Umarım beğenirsiniz...

Dönüşüm

Terry

Karanlık, karanlık… tek görebildiğim karanlık; başımı nereye çevirsem, hangi yöne baksam karanlıktan başka bir şey yok. Bulunduğum yer siyah bir kara parçası gibi; fakat aşağı baktığımda ayaklarımın altında uzanan şeffaf karanlığı görebiliyorum, sanki bir adım atsam önümdeki boşluğa düşecek gibi… Olduğum yerde dönüyorum sağıma, soluma, arkama her yere bakıyorum buradan bu dipsiz karanlıktan bir çıkış kapısı var mı diye; ama çabalarım boşuna hiçbir şey yok, önü alınamaz karanlıktan başka hiçbir şey…

Öldüm mü acaba? Yo olamaz! Ben, nasıl, böyle ölemem. Ama ya peki burası neresi? Ellerimi, bu düşüncenin tezatlığını ispatlamak ister gibi bedenime götürdüm, hissedebiliyorum parmaklarımı, göğsümü, üzerimde ki krem renkli gömleğimi ve onun üzerinde ki ceketi ve  kumaş pantolonumu, saçlarımı… o halde ölmüş olmamam gerekmez mi? Bunu nerden bilecektim ki hayatımda kaç defa öldüm sanki?!

Bedenime hayret ve şaşkınlıkla bakarken( ölmediğimi ispatlamaya çabalarken!) giysilerim birden bembeyaz bir ışıkla parladı, üzerimdekiler daha net göründü; bu krem renkli gömleğim değil bembeyaz, önünde kısa kesimli fularlarla süslenmiş bir gömlekti; üzerinde de yine gömleğimle aynı tonlarda haki yakalı gömleğimle aynı tonlarda bir ceket… bu olamaz, benim üzerimdekiler… evet bu bir… DAMATLIK!

Aniden gelen sesle irkilip kendime geldim bu ses.. “Candy!” dedim istemeyerek çıkan yüksek sesle kendimi tutamayarak. Tam karşımda az önceki karanlığı delip geçecek beyazlıkta bir ışık huzmesi içerisinden bana doğru yürüyor ve gülümsüyordu. O üzerinde ki bembeyaz gelinlik içerisinde o kadar güzel görünüyordu ki bir an nefesim kesilecek sandım. Bir dakika gelinlik mi dedim! Gözlerimi kırparak muhteşem güzelliğe tekrar baktım; evet yanılmıyordum üzerinde ki bir gelinlikti. Saçlarını topuz yapıp arkada birleştirmişti fakat o güzel yanaklarından birkaç tutam kadar kıvırcık saçı aşağı, omuzlarına kadar iniyordu. Elinde bembeyaz papatyalardan oluşan gelin çiçeği… Ve bana doğru yürüyor, gülümsüyordu. Dudaklarının arasından az önce de söylediği ve irkilmeme neden olan “Terry, aşkım!” sözcükleri döküldü. Korkuyordum ona doğru bir adım atsam sanki az önceki karanlık uçuruma düşecekmişim gibi geliyordu. Fakat o hiç korkmadan, emin adımlarla o güzel, sevdiğim, iri, yeşil gözlerini benden bir sn dahi ayırmadan bana doğru yürüyordu. Kendimi tutmadan sözcüklerin dudaklarımın ucundan özgürce çıkmasına izin vererek az önceki sözcüklerine karşılık verdim: “Candy, aşkım!” bu sözcükleri duyar duymaz gülümsemesi daha da arttı, Artık o bembeyaz, parlak, güzel dişlerini görebiliyordum. Bu bir rüya olmalıydı, kesinlikle ölmüş olamazdım. Fakat  her neyse bu andan ayrılmak istemiyordum. Artık aramızda sadece bir adım kalmıştı ve tüm karanlık kaybolup yerini Candy’min getirdiği aydınlığa bırakmıştı. O son adımı benim atmamı bekler gibi olduğu yerde durdu. Ve o an içimde ki tüm korkuları yenerek son adımı attım. Birden bulunduğumuz yer göl kenarına dönüştü, gölün kenarında ki irili ufaklı yemyeşil ağaçları görebiliyordum ve ayaklarımın altında uzanan yemyeşil çimenleri… Tekrar O’nun yüzüne odaklandım ve iki elimi yanaklarına götürüp yüzünü avuçlarımın içine aldım. Hiç tereddütsüz, yemyeşil gözlerinin içine bakarak alnına bir öpücük kondurdum ve ona hep söylemek istediğim fakat hiç söyleyemediğim o bir türlü söylenememiş sözleri söyledim.

-   Candy, Seni çok seviyorum..

O da hiç tereddüt etmeden aynı kelimeleri fısıldadı:

-   Ben de seni seviyorum aşkım..

İşte ne olduysa o an oldu arkamdan bir ses duyar gibi oldum ve kafamı çevirip omuzlarımın üstünden arkama baktım fakat hiçbir şey yoktu. Tekrar önüme baktım ellerim boşlukta havada asılı kalmıştı. O,yok olmuştu. Etrafı aniden az önceki karanlık sarmıştı. O’nun yokluğunun verdiği inanılmaz acıyla dizlerimin üzerine düştüm. Ellerimi, az önce Candy’mi saran ellerimi, yüzüme götürüp bir çığlık koyverdim: “Hayıırrr!!!”

Ve az önceki gördüklerimin yarattığı panikle gözlerimi açtım. Kendime gelmem çok üzün sürdü, bir müddet tavanda ki lambayı süzdükten sonra dışarıdan gelen sesleri duydum, telaşla içeri girdiler. Bunlar benim daha önce hiçbir zaman kazanamadığım dostlarımdı. Annie ve Pattie büyük bir telaşla üzerime eğilmiş bana bakıyorlardı. Stear cebinden çıkardığı mendille alnımdan akan terleri siliyordu. Archie ise aynı telaşla “Ne oldu?” diye hem beni sarsıp hem soruyordu.

Kendime gelip etrafa bakındım “Neredeyim ben?” onlar cevap vermeden nerede olduğumu anladım ve tekrarladım “Hastahane!” 

Büyük bir pencerenin önünde uzunca bir yatakta yatıyordum, yanımda direğe  serum şişesi bağlıydı ve ucundan çıkan ince boru elime uzanıyordu.

Archie az önceki sorusunu tekrarladı: “Ne oldu Terry! Bir yerin mi ağrıyor?” AZ önce gördüklerimi hatırlayarak, sanırım yüksek sesle bağırmıştım, “Bir şeyim yok, sadece bir rüya(sonunu hiç anımsamak istemediğim bir rüya) son kısmı içimden söyledim.

Annie konuşmaya girdi ve: “ Sen okulda bayılınca çok korktuk ve buraya getirdik, neyse ki bir şeyin yok doktor aşırı stres ve yorgunluktan kaynaklandığını söyledi.”

Ahh tabi ya son yaşadıklarım… olanları kafamdan geçirip sordum: “Candy?”

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
Ynt: Söylenememiş Sözler / 4. Bölüm-Dönüşüm/ Sizlerle
« Yanıtla #89 : Eylül 05, 2010, 04:33:51 ÖÖ »
Tatlım en başta şunu söylemeliyim ki mükemmel gidiyorsunn senaryonu yazarken hem kendşn yaşamışsın hemde bizlere yaşatıyorsun.
Betimlemelerin çok güzel olmuş, çok fazla gereksiz ayrıntıya yer vermemen ve bazı ayrıntılarıda atlamaman gayet gizemli bir hava katmış hikayene. Cümle yapıların çok hoş okurken sıkmıyorsun tam tersi insanı yazına bağlıyorsun. Sanki olaylar oluyorda ben bir köşeden izliyormuşum gibi hissediyorum. Ve inandırıcılığın da çok güzel. İlk başta terrynin üzerindeki damatlığı, Candynin gelinlik giymesini gerçek sandım ve sahne hemen kaamda belirdi. Candynin utanması ve terrynin o muzip gülüşünü duyar gibi oldum  :acelya
Ve birde hikayeni her iki ağızdan yazmış olmanda çok güzel bir hava vermiş yazına.
Candyi senin ağzından enin kaleminden dinlemek inan çok güzel :acelya. Beni resmen yarattığın dünyaya çektin.
Bu yazma işinin üstüne mmutlaka düşmelisinn bence sende çok güzel bir yetenek var.
Hikayeni çok kısa tutmayıp devam ettirmen ümidiyle. Eline yüreğine ve emeğine sağlık  :gül
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?