Gönderen Konu: Söylenememiş Sözler / 4. Bölüm-Dönüşüm/ Sizlerle  (Okunma sayısı 4596 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Ruh muh yok kardeşim yürü git başka kapıya...
  • Memleket: "Hakkari" Bundan ilerisi yok gari :D
Söylenememiş Sözler / 4. Bölüm-Dönüşüm/ Sizlerle
« : Nisan 08, 2010, 08:31:32 ÖS »
Bu benim ilk yazı tecrübemdir.. :-[
49. Bölüme farklı bir yorum sizlerle.. Umarım beğenirsiniz..

SÖYLENEMEMİŞ SÖZLER

Koşuyordum, ayaklarım beni hala nasıl taşıyor anlayamıyordum; anlamak da istemiyordum zaten. Daha doğrusu düşünmek, beynimi kullanmak istemiyordum. Kullansam sanki doğru dürüst bir şeyler düşünebilecekmişim gibi…

Hiç narkoz yememiş olmama rağmen, anlayabiliyordum; her yerim uyuşmuş gibiydi, tek hissedebildiğim kalbimde ki acı…Tanrım kalbim ne kadar da ağırlaşmıştı böyle! İçinde bulunduğu acıyla göğüs kafesimin altında kıvranıyor, deli gibi atıyordu. Hayatımda hiç bu kadar acı duymamıştım; ne Annie’nin ne de Antony’nin beni bırakıp gidişinin ardından böyle bir acıyla karşılaşmamıştım.

Düşünmek, hissetmek istemiyordum sadece koşmak, koşmak, koşmak ve buralardan olabildiğine uzaklaşmak… Fakat bu ızdırabı, bu acıyı düşünememek, hissedememek imkansızdı. Bağırmak istiyordum-belki beni bu çıkmazın içinden çıkaracak birileri vardır diye- ama sesim çıkmıyordu; tek yapabildiğim acıyla uyuşmuş bedenimi buralardan olabildiğine uzaklaştırmaktı.

Ve böyle ne kadar olduğunu bilemeden ilerledim…

İstem dışı olarak ellerimi önüme uzattım ve gözlerimi kapattım, aşağı doğru çekiliyordum; ellerimi uzatmama rağmen başımı çarpmaktan alıkoyamamıştım. Artık koşmuyordum; fakat altımda yumuşak bir şeylerin varlığını, alnımdan akan suyu ve başımda müthiş bir ağrıyı hissedebiliyordum… Evet hissedebiliyor olayları şimdi daha iyi hatırlayabiliyordum; ama önce şu başımda ki sudan kurtulmak istiyordum. Gözlerimi açtım-Tanrım kafamın altında bir kaya parçası vardı!- ve son bir gayretle sırtüstü döndüm, nefesimi topladıktan sonra elimi yüzüme götürdüm evet tam da beklediğim bir şey vardı su; ama bu neydi böyle, ağlamış mıydım? Ben ağlamayı sevmezdim ki! Ellerimin tersiyle yüzümde ki yaşları sildim. Fakat alnımda ki ağrı ve alnımdan akan suyu hala hissedebiliyordum. Ellerimi ağrıyan yerin üzerine götürdüm “Aahh!” inlemekten kendimi alamadım. Ellerimi görebileceğim şekilde kaldırdım bu su değil; kandı. Başımı fena çarpmış olmalıydım. Kalkmam ve yardım çağırmam gerekiyordu ve tabi önce Ponny’nin evinde öğrendiğim ilkyardım yöntemlerini uygulamam gerekiyordu; fakat kıpırdayamıyordum. Tekrar denedim ama bu sonuçsuz bir çabaydı.

Neredeydim ben? Alnımın neden olduğu acıyı unutarak-sonuçta ben Candy’dim bu kadar acıya dayanabilirdim- etrafıma bakındım, tek görebildiğim yemyeşil dallarıyla uzanıp giden ağaç topluluklarıydı. Burası bir ormandı…Başka bir zaman olsa en çok vakit geçirmek isteyebileceğim yerdi.

Gökyüzünü görebilmek umuduyla yukarıya bakındım ama sağımdan ve solumdan uzanan yeşil dallar yelpaze gibi yukarıda birleşip göğü kapatmıştı. Okul yolundan ne kadar uzaktaydım acaba, ormanın neresindeydim, neden buradaydım? – yine o tatsız acı fakat bu sefer alnım değil; kalbim…-

Etraf neden buğulanmıştı birden acaba, yağmur mu yağacaktı?-bir bu eksikti!- hayır yağmur değil…Ellerimi tekrar yüzüme götürdüm ıslanmıştı ağlıyor muydum yine, ama neden? Düşündüm, hatırlamaya çalıştım…

Geriye gittim 4-5 saat öncesine-sanırım o kadar olmuştur- Hapis tutulduğum kuleden çıkarılmıştım. Rahibe Gray odasına çağırıp okuldan atılmayacağımı söylemişti -cezam affedilmişti- çok sevinmiştim; bu okulu bir türlü sevemesemde arkadaşlarımla, dostlarımla beraber olmayı çok seviyordum –tabi bir de Kurin var; şimdi burada olsaydı ne kadar da kızardı O’nu unuttum diye- Cezam 1 haftalık oda hapsine çevrilmişti.Ve günler sonra odamdaydım. Fakat O’nu merak ediyordum. Akşam, her zaman ki cambazlığımla kızlar yatakhanesinden erkekler yatakhanesine O’nu-tekrar bir acı- görmeye gitmiştim ve bana bıraktığı o korkunç mektubu okumuştum.O sözler beynimin bir kenarına yazılmış gibi birden gün yüzüne çıktı-Nerede olursam olayım hep sana mutluluklar dileyeceğim- Beni bu şekilde bırakıp gidemezdi beni böyle bırakıp gitmeyi mutluluk mu sanıyordu?…Yine mi ağlamaya başlamıştım? Gemiyle Amerika’ya gidecek demişlerdi çocuklar. O’na yetişmeliydim, O’nunla konuşmalıydım bu çok kısa bir mektuptu. En azından hoşçakal demeliydim; bir at arabasına atlayıp İstasyona gittim; ama çok geçti gemi sesimi duyuramayacağım kadar ilerlemişti…O’nun arkasından -kendime bile hala söyleyemediğim- beni duyamayacağını bildiğim halde 'Seni Seviyorum' demiştim evet O’nu çok hem de çok seviyordum ama bunu O'na asla söyleyemeyecektim..Biz böyle bir son yaşamamalıydık..

Bitkin bir halde okula dönmüştüm; ama içeri girmek istemiyordum okulun duvarlarını çevreleyen taş yığınlarını görür görmez ayaklarım istemsiz olarak geriye doğru hareket etmişti..O okuldan uzaklaşmalıydım, O, benim yüzümden gitmişti o halde bende buralarda durmamalıydım bu okulu terk etmeliydim koştum, koştum, koştum…

O gitmişti, o gidemezdi, o beni böyle bırakamazdı, beni de götürmeliydi ya da kalmalıydı…Kalbimde ki ağrıyla beraber alnımda ki ağrıda şiddetlendi; fakat tek düşünebildiğim O’ydu, O’nun ismi, O’nun yüzü…
 Ve bilincim kendini kaybetmeye başladı.Ormanın kokusunu içime çektim ve gözlerim ağırlaşıp kapandı…
Dudaklarımın arasından beni bile şaşırtarak çıkan sesle irkildim.

-  Terry, hoşçakal…

« Son Düzenleme: Eylül 05, 2010, 03:48:21 ÖÖ Gönderen: Zoey »

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
Ynt: Söylenememiş Sözler
« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2010, 08:38:03 ÖS »
of yaaaaaaa niye bu bolum bu cok acikli:(
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2010, 08:40:06 ÖS »

İşte tam bu yüzden..Aslında başta Terry2nin dilinden anlatacaktım ama..bi başladım yazmaya Candy'nin dilinden oldu..Belkim Tarry'nin dilinden de yazmayı deneyebilirim...

Çevrimdışı ozan

• بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّح
  • Özel Üye
  • *
  • taklitlerimden sakının...
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: ʞoʎ ʎǝş ɹıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
  • Memleket: eses
« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2010, 08:44:52 ÖS »

İşte tam bu yüzden..Aslında başta Terry2nin dilinden anlatacaktım ama..bi başladım yazmaya Candy'nin dilinden oldu..Belkim Tarry'nin dilinden de yazmayı deneyebilirim...

bunu sen mi yazdın gayet yaşamışsın olayları :) candyi hissetmişsin  gerçek anlamda...
buram buram aşk kokuyo diyonuz aşkın b*kunu çıkardınız kokar tabi.

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2010, 08:48:27 ÖS »

bunu sen mi yazdın gayet yaşamışsın olayları :) candyi hissetmişsin  gerçek anlamda...

Evet ben yazdım..Teşekkürler evet gerçekten de Terry benim hayalimdi O gidince bırak Candy'i ben bile yıkılmıştım..Vee işte yıllar sonra kendini böyle gösterdi..

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2010, 08:53:12 ÖS »
terry de yaz lutfen gayet basrilisin cunku:)
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2010, 09:00:58 ÖS »

Teşekkürler güzel yorumun için..Bölümü bir kez daha izlemem gerek yazmam için..Aslında bunu devam ettirmek de istiyorum ama..Karasız kaldım işte...

Çevrimdışı ozan

• Özel Üye
  • *
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2010, 09:04:45 ÖS »

Teşekkürler güzel yorumun için..Bölümü bir kez daha izlemem gerek yazmam için..Aslında bunu devam ettirmek de istiyorum ama..Karasız kaldım işte...

sonu ile ilgili birşeyler biliyorsan orada dur :)
aman ha :P

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #8 : Nisan 08, 2010, 09:06:46 ÖS »

Yok bilmiyorum yani sadece netten aldığım bazı haberler var o kadar..
Zaten bu bir Fanfic yani yazarsam kendi sonumu yazarım ancak...

Çevrimdışı ozan

• Özel Üye
  • *
« Yanıtla #9 : Nisan 08, 2010, 09:08:07 ÖS »

foruma sen de eklesene kendi senaryonu

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #10 : Nisan 08, 2010, 09:14:55 ÖS »

foruma sen de eklesene kendi senaryonu

Ekledim ya işte..Bende bu Anime Terry'le tanışmayla başlar ve ayrılıklarıyla son bulur-bu öncesini ve sonrasını sevmemem anlamına gelmez tabi ki- ee bende son bulmasın istedim vee bu hikayeyi yazdım ama devamı gelir mi?Bilmem...

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • Memleket: Istanbul
« Yanıtla #11 : Nisan 08, 2010, 10:34:47 ÖS »
güzel olmuş

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #12 : Nisan 08, 2010, 11:46:02 ÖS »

Çevrimdışı The Beatles

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: aynı hızda, tam gaz, son sürat !!!
« Yanıtla #13 : Nisan 09, 2010, 12:08:50 ÖÖ »
gayet başarılı tebrik ederim. umarım devamıda gelir..

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #14 : Nisan 09, 2010, 12:12:29 ÖÖ »
gayet başarılı tebrik ederim. umarım devamıda gelir..

Teşekkür ederim beğendiğine sevindim..Devamı bilmiyorum daha karar veremedim..

Birde arkadaşlar lütfen olumlu ya da olumsuz fikirlerinizi yani şurası iyi,şurası iyi olmamış gibi..belirtirseniz daha mutlu olurum bende O'na göre kendi adıma düzenlemeler yaparım..Olumsuz yorumlar için çekinmeyin alınmam..Tüm eleştirilere açığım..