0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkçe dublajda "Rahibe Maria" olarak çevrilen karakteri, orjinal olması için "Rahibe Lane" olarak değiştirdim. Orjinale sadık kalmak lazım:)
arkadaşlar bütün bölümleri ne zaman sitede yayınlanır...Ben 61.bölümdeyim ve günde 10 bölümden fazla izliyorum
Alıntı yapılan: Esma_Güngör_Moğul - Nisan 02, 2010, 11:38:41 ÖSTürkçe dublajda "Rahibe Maria" olarak çevrilen karakteri, orjinal olması için "Rahibe Lane" olarak değiştirdim. Orjinale sadık kalmak lazım:)Evet sadık kalmak en iyisi ama biz O'nu Maria diye tanıyoruz..O halde parantezle yine de belirtelim olmaz mı?
Pony Sensei çok iyimser herşeye he dio, bi de pony ve lane candy' yi ağacın altında buldukları günden beri hıç değişmediler. 15 yıl oldu hala aynılar, yaşlanmıyolar hıç yaabunun formulunu verseler iii olcek ;D
Alıntı yapılan: sawiye - Nisan 14, 2010, 12:13:40 ÖÖPony Sensei çok iyimser herşeye he dio, bi de pony ve lane candy' yi ağacın altında buldukları günden beri hıç değişmediler. 15 yıl oldu hala aynılar, yaşlanmıyolar hıç yaabunun formulunu verseler iii olcek ;Dharbi he hep gencler hehe anime harikası işte:))
Alıntı yapılan: Zoey - Nisan 02, 2010, 11:41:14 ÖSAlıntı yapılan: Esma_Güngör_Moğul - Nisan 02, 2010, 11:38:41 ÖSTürkçe dublajda "Rahibe Maria" olarak çevrilen karakteri, orjinal olması için "Rahibe Lane" olarak değiştirdim. Orjinale sadık kalmak lazım:)Evet sadık kalmak en iyisi ama biz O'nu Maria diye tanıyoruz..O halde parantezle yine de belirtelim olmaz mı?neden olmasın:)
Alıntı yapılan: seraze - Nisan 14, 2010, 08:54:27 ÖÖAlıntı yapılan: sawiye - Nisan 14, 2010, 12:13:40 ÖÖPony Sensei çok iyimser herşeye he dio, bi de pony ve lane candy' yi ağacın altında buldukları günden beri hıç değişmediler. 15 yıl oldu hala aynılar, yaşlanmıyolar hıç yaabunun formulunu verseler iii olcek ;Dharbi he hep gencler hehe anime harikası işte:))Keşke bizde öyle olabilsek..
benim de bayan pony im ve rahibe lane im olur musunuz hım? size sesleniyorum.
Alıntı yapılan: Kaileena - Nisan 18, 2010, 09:10:48 ÖSbenim de bayan pony im ve rahibe lane im olur musunuz hım? size sesleniyorum. kime?