Gönderen Konu: Terry Granchester'a Açık Mektup:)  (Okunma sayısı 2320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: Istanbul
Terry Granchester'a Açık Mektup:)
« : Haziran 29, 2010, 06:27:48 ÖS »
Bi kaç yere ekledim bu yazıyı, buraya ekledim mi bilmiyorum ama yine eklicem:) Bu blogun çok sıkı takipçisiyim:)))

Terry Grandchester'a Açık Mektup
arkadaşım Terry,

merhaba. nasılsın? iyisindir umarım. ilk kez birine "açık mektup" yazdığımdan nasıl gireceğimi bilemedim. kusura bakma.

gerçi kusura bakmazsın, bilirim. o sinsi, tınlamaz gülüşünle satırları umarsızlığından hiçbir şey kaybetmeden okuyorsundur. bunu biliyorum, çünkü seni iyi tanıyorum. pek çoğumuz tanıyor. ve bu yüzden sevgili dostum, senin yatacak yerin yok lan!

öhöm.. sakinliğimi koruyarak devam etmeye çalışıyorum. bizim aile filmindeki yaşar usta'ya bağlamamak için kendimi zor tutuyorum inan.

bak arkadaşım, (izah işareti yapıyorum burada) belki bilmiyorsundur, söyleyeyim; şeker kız candy türkiye'de de sevilen, seksenler doksanlar muhabbetlerinde mutlaka ismi geçen bir çizgi filmdir. ama gel gör ki bu şöhretin sefasını sen sürerken, cefası bize kalıyor.

alttan alttan gülümsediğin, gözlerini kısıp baktığın, atına binip karizma yaptığın, gayda mızıka filan çaldığın, şeker gibi kız olan candy'yi sinirlendirip dalga geçtiğin ve benzeri bir çok sahne aklımızda. ama malesef ki türk kızlarının da aklında. senin bu serseri, sınır tanımaz hareketlerin yüzünden bizim buralarda "efendi adam yerine piç tercihi" diye bir şey var.

evet dostum, bu tamamen senin suçun. tazecik beyinlere soktuğun o sevgili imajı yüzünden, artık efendilik beş paralık oldu, prim yapmaz oldu. aksine efendi oldukça silik, ezik bir tip olarak tanındık, anıldık! senin yüzünden piçlik yükselen değer oldu.

hiçkimseye zararı olmayan, kendi halinde efendi efendi yaşayanları da yoldan çıkarttın. mesela çare olsun diye kimilerimiz saç-sakal uzattı, metal dinledi, erken yaşta sigaraya içkiye başladı filan. ama ne yaptıysak olmadı. bi boka benzemedik. küçüklüklerinde kendine aşık ettiğin kızların ilgisini çekecez diye hepten maymun olduk. mesela hoşlandığımız kıza ayar verdik, sinirini çıkarttık. ama atımıza binip kaçamadığımızdan suratımızda gerzek bir gülümseme ile sinirden köpüren kızın karşısında öyle sap gibi kalakaldık. kız, biz ortadan kaybolmadığımız için bir iç hesaplaşmaya düşmedi. iç hesaplaşmaya düşmediği için hakkımızda hayaller kurup bize aşık olmadı. sonucunda kaybeden biz olduk. bir başka örnek istersen; mesela senin gibi karizmatik enstrümanlardan olan mızıka gayda filan bulamadık, gitara saldık. adı batsın akdeniz akşamları diye bir şarkı var sen bilmezsin. onu çala çala parmaklarımız çürüdü. yok yine olmadı. yine "ay.. ne şirin çocuk" olduk.

bizim gibi efendi adamlar beceremediği için hamurunda piçlik olan gerçek piçler kaptı tüm kızları. bize de o piçlerin kırdığı, üzdüğü kızları teselli etmek kaldı. evet! biz yine şu sözleri işittik; "ne iyisin.. iyi ki varsın". bundan cesaretle fırsat bu fırsat deyip kızlara açılanlar ise hepten beter bir duruma düştü! o zavallıların da dünyaları şu cümle ile yerle yeksan oldu; "ama ben seni arkadaş olarak görüyorum"

bak güzel kardeşim! (izah işareti tekrar) sen belki bizim durumumuzu anlamakta zorlanırsın. ama hatırlarsan bi anthony vardı senin çizgi filminde. hah, işte o bizi temsil ediyor. efendi çocukları. ama heyhat ki onun atının da ayağı kapana kısılıp attan düşünce, göçtü gitti bu dünyadan. iyi çocuktu rahmetlik.

bitirirken de söylemek isterim ki; bir gün kızlar, efendi adamların değerini farkedecek. o zırıl zırıl omuzlarında ağladıkları erkeklerin de bazı içgüdülerinin olduğunu ve onların tetiklediği bir takım duygulara kapılabileceklerini anlayacaklar. işte o zaman kızlar bizim olacak. onları üzmeden kırmadan mutlu mesut yaşayacağız. ve sen terry! evet sen! işte o zaman senin ağzını kıracaz lan! o atınla tırıs tırıs giderken kafana taş atıp seni düşürdükten sonra o mızıkayı bi tarafına sokacaz! bekle ulan!

Kaynak: http://benbuyaznerdeydim.blogspot.com/2009/06/terry-grandchestera-ack-mektup.html
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2010, 06:32:00 ÖS Gönderen: Esma_Güngör_Moğul »

Çevrimdışı teuki

• Yeni üye
  • *
  • Ruh Hali: neşeli
  • Memleket: ütopya
Ynt: Terry Granchester'a Açık Mektup:)
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2010, 07:10:28 ÖS »
ooof hiç güleceğim yoktu .. bayıldımmm çok hoşuma gitti bu mektup  :sailor ne yazıkki söylenilenler doğru  :20 :20 koptum burda yaaaa  :20 :20
biz bu hayatı üç kişi yaşıyoruz ben, keyfim ve kahyası...

Çevrimdışı stara

• Master
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
« Yanıtla #2 : Haziran 29, 2010, 07:57:35 ÖS »
doğru söze ne hacet. ben de efendi çocukları sevmiyorm :ole sivri olsun biraz yaptıklarıyla azcık belli etsin kendini  :reçel

Çevrimdışı prenses_candy

• Destekleyen Üye
  • *
  • COŞ COŞ HAYAT ZATEN BOŞ!!
  • Ruh Hali: Off!!Çok sıkıcı bir gün daha!!
  • Memleket: inanın anlatsamda inanmasınız
« Yanıtla #3 : Haziran 29, 2010, 08:04:06 ÖS »
 :21 :21 :21 ay inanmıyorum tamda duygusal bi havanın içindydim ama bunu okuyunca bütün duygusallık gitti ve yerini kahkaha sesleri aldı :21 :21 :21 :21

Çevrimdışı MihRiMaH

• Tecrübeli Üye
  • *
  • İçimde kocaman bir mutluluk taşıyorum :)
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: muttluuu, huzurlu,uykulu, tosbağa hızında ::
  • Memleket: Tamda olmak istediğim yerde :)
« Yanıtla #4 : Haziran 29, 2010, 08:19:08 ÖS »
Biraz rtüklü olmuş :berivan :19 oraları dışında gerçekten hoştu. Teş. :)
♥ mavi ayakkabılarını giydireceğim günü iple çekiyorum anne'ciğim ♥ ::

♥ Kadına yönelik şiddeti destekliyorum.. Ancak ; içten gelen minik bir tekmeyse. ♥ ::

Çevrimdışı Berivan

• Master
  • *
  • Böyle gelmiş böyle gideceeek korkarım valla
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: Normal işte takılıyorum
« Yanıtla #5 : Haziran 29, 2010, 08:37:11 ÖS »
Hepisi doğru  :d :d İfendi ol canımı ye :20 :20

Gaara♥Berivan :19 :19

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #6 : Haziran 29, 2010, 08:39:44 ÖS »
 :21 :21 :21 :21 bence iyi dusun kardes 83 83
sen teryy'e dokunacak olursan ilk basta esma olmak uzere :dönay celen ,zoey,seraze seni ne ederler ben dusunmek bile istemiyorum :53 :53 :53
 ama  cok kiskanmis  yazik ya :21 :21 :21 :21 :21
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı Berivan

• Master
  • *
  • Böyle gelmiş böyle gideceeek korkarım valla
  • Ruh Hali: Normal işte takılıyorum
« Yanıtla #7 : Haziran 29, 2010, 08:42:56 ÖS »
sen teryy'e dokunacak olursan ilk basta esma olmak uzere :dönay celen ,zoey,seraze seni ne ederler ben dusunmek bile istemiyorum :53 :53 :53

:20 :20  :20 :20

Gaara♥Berivan :19 :19

Çevrimdışı sonbahar

• Tecrübeli Üye
  • *
  • Makyajı akıyor farkının; Herkesleşiyorsun...
  • Ruh Hali: kayıp bir bavul gibiyim havaalanında yada boş bir yüzme havuzu gibi sonbaharda..
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #8 : Haziran 29, 2010, 10:21:38 ÖS »
ne yani bende anthony'e yazcam  :nekura :nekura

Çevrimdışı prenses_candy

• Destekleyen Üye
  • *
  • COŞ COŞ HAYAT ZATEN BOŞ!!
  • Ruh Hali: Off!!Çok sıkıcı bir gün daha!!
  • Memleket: inanın anlatsamda inanmasınız
« Yanıtla #9 : Haziran 29, 2010, 10:25:03 ÖS »

haklsın ve saydıklarının dışında daha biçok kişi dimi :21 :21 :21

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
« Yanıtla #10 : Haziran 29, 2010, 10:28:42 ÖS »

anthonym :ühü

YOK!

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
« Yanıtla #11 : Haziran 29, 2010, 10:34:55 ÖS »

haklsın ve saydıklarının dışında daha biçok kişi dimi :21 :21 :21

evet prensesim daha cok kisi var :21 :21 :21
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

• Paylaşımcı Üye
  • *
« Yanıtla #12 : Haziran 29, 2010, 10:49:18 ÖS »

kim ne yazmış ben ne kaçırdım? :)

• Paylaşımcı Üye
  • *
« Yanıtla #13 : Haziran 29, 2010, 10:49:56 ÖS »

kalemine kuvvet :5

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
« Yanıtla #14 : Haziran 29, 2010, 10:54:28 ÖS »

kim ne yazmış ben ne kaçırdım? :)

terry'e acik mektup yazan cocuga dedim esma sultan :) terry'i amma cok kiskanmis :21 :21 :21