0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
düşünün düşünün herkes birilerini seslendirsin..
Alıntı yapılan: provada - Mart 26, 2010, 01:05:33 ÖSdüşünün düşünün herkes birilerini seslendirsin..provada mangayı sesli yapmayacaz:D:D alt yazılı olacak tabe olursa:D
yani söz vermeyelim, ama düşünüyorum, arkadaşlara daha danışmadım
Alıntı yapılan: seraze - Mart 26, 2010, 01:57:29 ÖSAlıntı yapılan: provada - Mart 26, 2010, 01:05:33 ÖSdüşünün düşünün herkes birilerini seslendirsin..provada mangayı sesli yapmayacaz:D:D alt yazılı olacak tabe olursa:Dtanrımmm hiç mi manga okumadınız siz konuşma baloncuklarının içinde olacak ne alt yazısı ;D
Alıntı yapılan: GonuLceLen - Mart 26, 2010, 05:42:06 ÖSAlıntı yapılan: seraze - Mart 26, 2010, 01:57:29 ÖSAlıntı yapılan: provada - Mart 26, 2010, 01:05:33 ÖSdüşünün düşünün herkes birilerini seslendirsin..provada mangayı sesli yapmayacaz:D:D alt yazılı olacak tabe olursa:Dtanrımmm hiç mi manga okumadınız siz konuşma baloncuklarının içinde olacak ne alt yazısı ;Dgönülçelen hadi yaa deme pekii baloncuklar ne renk oluo:D:D ayyy çok merak ettim puhahahahahhaheralde onların içinde yazı deil şeker var demi ayyy bayılırım sekere:)))manga=balon lu seker dimekkii hımmm hahahahahahhahahah
Alıntı yapılan: Esma_Güngör_Moğul - Mart 25, 2010, 03:00:55 ÖSyani söz vermeyelim, ama düşünüyorum, arkadaşlara daha danışmadımesma hanım umarım bu projeyide hayata geçirirsiniz , öyle bir durumda benim ve birçok kişinin sevincini düşünemiorum ...