Gönderen Konu: Sizleri geçmişinize götürecek hoş bir site...  (Okunma sayısı 2866 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı candy12

• Master
  • *
  • ♥♥♥HP♥♥♥Çağatay Ulusoy♥
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: ˙ɯnʎnlʇnɯ'ʞoʎ ʎǝş ɹıq uǝpıƃ sɹǝʇ
  • Memleket: Şeker diyarımdan ♥♥♥
Ynt: Sizleri geçmişinize götürecek hoş bir site...
« Yanıtla #45 : Temmuz 31, 2010, 06:24:22 ÖS »
EVET.ÇOK KTÜ BİR SİTE DEĞİL.GÜZEL BİR STE  :) 

« Son Düzenleme: Aralık 03, 2010, 08:58:30 ÖS Gönderen: neobi »

Çevrimdışı Daisy

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Annie
« Yanıtla #46 : Kasım 29, 2010, 05:22:46 ÖS »
Merhaba,

Anılarım net mazi sitesinden bir üyenizim ben.Hatırlar mısınız aylar önce tanışmıştık.

Soluk soluğa izleyerek 100.bölümü de bitirdim.Yavaş yavaş sona yaklaşmış olmanın burukluğu var içimde sadece.

Bu vesileyle beni çocukluğuma döndürdüğünüz ve o duygularla tekrar tekrar karşılaşmama vesile olduğunuz içi bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bugün sizlerin ve Candy sever bütün dostların çok ama çok sevineceği bir haber vermek için sizlerleyim.

Henüz Candy'nin hiçbir yerde türkçe dublajlı halini bulmak mümkün değil biliyorsunuz.Ama nostaljianılarımnet ailemizin değerli yöneticisi alpino yıllar evvel kadettiği 9 bölümü türkçe dublajlı olarak bizimle paylaşacak.Şu anda bunu gerçekleştirebilmek için geceli ve gündüzlü hatta uykusuz olarak çalışıyor.

Bölümler Candy'nin Londra'da okula gitmesiyle başlıyor, anlayacağınız Tery ve Candy'nin okul hatıralarına bu seferde türkçe olarak tanıklık etmiş olacağız.

Bu güzel haberi sizlerle paylaşmasam olmazdı.

Candy'nin Türkçe dublajlı bölümlerini bu haftadan itibaren her Cuma  http://nostalji.anilarim.net/forum//index.php?act=idx adresinden izleyebilirsiniz.

Orada görüşmek üzere hepiniz sevgiyle kalın.

Çevrimdışı honey

• Master
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: Türkiye
« Yanıtla #47 : Aralık 03, 2010, 08:45:53 ÖS »
Anılarım net gerçekten çok güzel bir site. (Tabii ki bu sitenin eline su dökemez o ayrı :P) Benim gibi 80'lerin başı 90'ların sonunda çocuk olanların hatırlayacağı pek çok yerli/yabancı diziler, çizgi filmler vb. var. Orada nostalji yapmak çok keyifli oluyor :)