0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaaa:( ben yeniden cocuk olmak istiyorum. :'( :'( sırf susam sokağı için sabah erkenden uyanmak,candy için oyunu bırakmak,shera olup koltuktan koltuğa atlamak,yabadabaduu yada kaptan mağara adamı diye bağırmak,alfla kahkahalara boğulmak,kırmızı power rangırsa asık olmak ..
Alıntı yapılan: seraze - Mart 24, 2010, 09:26:02 ÖÖyaaa:( ben yeniden cocuk olmak istiyorum. :'( :'( sırf susam sokağı için sabah erkenden uyanmak,candy için oyunu bırakmak,shera olup koltuktan koltuğa atlamak,yabadabaduu yada kaptan mağara adamı diye bağırmak,alfla kahkahalara boğulmak,kırmızı power rangırsa asık olmak ..kırmızı power renger o benim de favorimdi ahh çocukluğum ahh Susam Sokağım benim var mı onun gibisi şimdilerde peh peh peh
Alıntı yapılan: GonuLceLen - Mart 24, 2010, 10:41:33 ÖÖAlıntı yapılan: seraze - Mart 24, 2010, 09:26:02 ÖÖyaaa:( ben yeniden cocuk olmak istiyorum. :'( :'( sırf susam sokağı için sabah erkenden uyanmak,candy için oyunu bırakmak,shera olup koltuktan koltuğa atlamak,yabadabaduu yada kaptan mağara adamı diye bağırmak,alfla kahkahalara boğulmak,kırmızı power rangırsa asık olmak ..kırmızı power renger o benim de favorimdi ahh çocukluğum ahh Susam Sokağım benim var mı onun gibisi şimdilerde peh peh pehya sen benim aşklarıma nie hep ortak oluon yaa ala ala ya terryde benim kırmızı rangerde ötkilerini sölemeye korkuom onnara asık olursun sen:Pkızdaki kapasiteye bak yau kimin adını veriosam anında ona asık moduna geçio
Alıntı yapılan: seraze - Mart 25, 2010, 10:40:29 ÖÖAlıntı yapılan: GonuLceLen - Mart 24, 2010, 10:41:33 ÖÖAlıntı yapılan: seraze - Mart 24, 2010, 09:26:02 ÖÖyaaa:( ben yeniden cocuk olmak istiyorum. :'( :'( sırf susam sokağı için sabah erkenden uyanmak,candy için oyunu bırakmak,shera olup koltuktan koltuğa atlamak,yabadabaduu yada kaptan mağara adamı diye bağırmak,alfla kahkahalara boğulmak,kırmızı power rangırsa asık olmak ..tsubasa senin olsun çoluk çocukla urastırma beni:D:kırmızı power renger o benim de favorimdi ahh çocukluğum ahh Susam Sokağım benim var mı onun gibisi şimdilerde peh peh pehya sen benim aşklarıma nie hep ortak oluon yaa ala ala ya terryde benim kırmızı rangerde ötkilerini sölemeye korkuom onnara asık olursun sen:Pkızdaki kapasiteye bak yau kimin adını veriosam anında ona asık moduna geçio bi yürü git ya napalım en yakışıklılarını sölüyosun esas sen benimkilere iş oluyorsun. ;DBak Tusubasayı sevmezdim o senin olabilir düş yakamdan yaaa
Alıntı yapılan: GonuLceLen - Mart 24, 2010, 10:41:33 ÖÖAlıntı yapılan: seraze - Mart 24, 2010, 09:26:02 ÖÖyaaa:( ben yeniden cocuk olmak istiyorum. :'( :'( sırf susam sokağı için sabah erkenden uyanmak,candy için oyunu bırakmak,shera olup koltuktan koltuğa atlamak,yabadabaduu yada kaptan mağara adamı diye bağırmak,alfla kahkahalara boğulmak,kırmızı power rangırsa asık olmak ..tsubasa senin olsun çoluk çocukla urastırma beni:D:kırmızı power renger o benim de favorimdi ahh çocukluğum ahh Susam Sokağım benim var mı onun gibisi şimdilerde peh peh pehya sen benim aşklarıma nie hep ortak oluon yaa ala ala ya terryde benim kırmızı rangerde ötkilerini sölemeye korkuom onnara asık olursun sen:Pkızdaki kapasiteye bak yau kimin adını veriosam anında ona asık moduna geçio
Alıntı yapılan: seraze - Mart 24, 2010, 09:26:02 ÖÖyaaa:( ben yeniden cocuk olmak istiyorum. :'( :'( sırf susam sokağı için sabah erkenden uyanmak,candy için oyunu bırakmak,shera olup koltuktan koltuğa atlamak,yabadabaduu yada kaptan mağara adamı diye bağırmak,alfla kahkahalara boğulmak,kırmızı power rangırsa asık olmak ..tsubasa senin olsun çoluk çocukla urastırma beni:D:kırmızı power renger o benim de favorimdi ahh çocukluğum ahh Susam Sokağım benim var mı onun gibisi şimdilerde peh peh peh
Kızlara bak yaaa kıskandım hee En iyisi mi Terry dışında hepsi sizin olsun tek onu almayın.. ;D ;D
Alıntı yapılan: Beyza - Mart 26, 2010, 01:15:52 ÖSKızlara bak yaaa kıskandım hee En iyisi mi Terry dışında hepsi sizin olsun tek onu almayın.. ;D ;Dsen kendini pek bir akıllı sanıyorsun sanırım