0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bırak bu henüz benim insafıma kalmak için çok geç ayaklarına bana işlemez ağaç yaş iken eğilir görüşünü ne derler bilirsin itle yatan bitle kalkar la onun için böyle ahlaklı erdem içerisine girip onurlu tavırlar takınarak beni kandıramazsın la hoş eski formumdan eser yok dersen anlarım tabi
imdi de vicdanım var benim diye övünüp beni vicdanımın yerini bilmeyişimden ötürü kötü adam olarak göstereceksin demek yer miyim la ben bunu
imdi de vicdanım var benim diye övünüp beni vicdanımın yerini bilmeyişimden ötürü kötü adam olarak göstereceksin demek yer miyim la ben bunu bu siteye geldikten sonra hayallerini yıktığın kızları uç uca koysak burdan bizim köye yol olur la bu arada her yaşın formu ayrıdır la hadi hadi hala on sekizliklere taş çıkartırsın sen
Rika'm bu sen misin la
Alıntı yapılan: cilekk - Ocak 30, 2012, 01:53:09 ÖSRika'm bu sen misin la çilekkcan benimde zayıf noktalarım var yau bir olay yaşadımki 2 sene önce illa söylememmi gerekiyor ama bunu ozan abiyle serazecan iyi bilir hatırlarlarsa tabi ben o olaydan sonra gerçektende çok ağlamıştım ve içimden bir yerlerde acımıştı üstelik ismi bu tatlı kızın ismine çok benziyor neyse daha fazla bu konu hakkında konuşmayacağım çünkü gerçekten üzülüyorum
ah dokundun vicdanıma ağımı toplayıp gidiyorum işte gidelim kendim