Gönderen Konu: Meraba ablalar  (Okunma sayısı 565 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Ruh Hali: :yağmur
  • Memleket: Hiçlikistan ..
Ynt: Meraba ablalar
« Yanıtla #30 : Ocak 28, 2012, 09:47:02 ÖS »
hoşgeldin ablacım  demek 8. sınıftasın matematiğim iyidir istediğin soruyu sorabilirsin ablacım..

bu arada lovely complexi tavsiye ederim tatlı kız  Öp.

egacanım daha 14 yaşında bu yüzden onu üzecek hayallerini yıkacak bir şey yapamam anladın sen beni  bu yüzden  beni kışkırtma  coşkun:
Sabah ezanları, insanı çocukluğuna götüren bir büyü gibi..

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #31 : Ocak 29, 2012, 03:30:30 ÖÖ »
bırak bu henüz benim insafıma kalmak için çok geç ayaklarına bana işlemez  coşkun:  ağaç yaş iken eğilir görüşünü  coşkun: ne derler bilirsin itle yatan bitle kalkar la coşkun:  onun için böyle ahlaklı erdem içerisine girip onurlu tavırlar takınarak beni kandıramazsın la  coşkun: hoş eski formumdan eser yok dersen anlarım tabi  o27
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
« Yanıtla #32 : Ocak 29, 2012, 11:09:50 ÖÖ »
bırak bu henüz benim insafıma kalmak için çok geç ayaklarına bana işlemez  coşkun:  ağaç yaş iken eğilir görüşünü  coşkun: ne derler bilirsin itle yatan bitle kalkar la coşkun:  onun için böyle ahlaklı erdem içerisine girip onurlu tavırlar takınarak beni kandıramazsın la  coşkun: hoş eski formumdan eser yok dersen anlarım tabi  o27

egacanım yau yaşlandık eski formumdan eser yok orası doğru :keyif yalnız şu varki minik tatlı kızların hayallerini yıkmayacağıma daha bu siteye ilk geldiğim zamanlar daha 18 imde değilkene karar vermiştim kötü bir tecrübe yaşadığımdan dolayı vicdanım rahatsız egacanım  piki:

Çevrimdışı ega

• Forum Moderatörü
  • *
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
« Yanıtla #33 : Ocak 29, 2012, 05:20:01 ÖS »
imdi de vicdanım var benim diye övünüp beni vicdanımın yerini bilmeyişimden ötürü  kötü adam olarak göstereceksin demek yer miyim la ben bunu  coşkun: bu siteye geldikten sonra hayallerini yıktığın kızları uç uca koysak burdan bizim köye yol olur la  coşkun: bu arada her yaşın formu ayrıdır la  :seniseni hadi hadi hala on sekizliklere taş çıkartırsın sen  :seniseni
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı deryam

• Süper aktif üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: gündüz ve gece gibi
« Yanıtla #34 : Ocak 29, 2012, 05:53:39 ÖS »
hoşgeldin misakichan :: bu arada   isminin anlamına bayıldım. :y1

Çevrimdışı hercaiebabil

• Master
  • *
  • "Engeller yalnızca umudu olmayanlar içindir."
  • En sevdiğiniz karakter: Annie
  • Ruh Hali: Her daim çoğunluğa aykırı. Mutlu bir çoğunlukta üzgün, vazgeçmiş bir çoğunlukta umutdolu.
  • Memleket: Trabzon
« Yanıtla #35 : Ocak 29, 2012, 09:36:02 ÖS »
imdi de vicdanım var benim diye övünüp beni vicdanımın yerini bilmeyişimden ötürü  kötü adam olarak göstereceksin demek yer miyim la ben bunu  coşkun:

Öyle ya. Bu kozu kullanamaz.  coşkun:

Vidanının nerde olduğunu bilen var mı yahu.  o18
"Gücünüz her şeyimi almaya kadir olabilir.
Ama omuduma dokunamayacak kadar da acizdir."

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
« Yanıtla #36 : Ocak 29, 2012, 09:47:10 ÖS »
imdi de vicdanım var benim diye övünüp beni vicdanımın yerini bilmeyişimden ötürü  kötü adam olarak göstereceksin demek yer miyim la ben bunu  coşkun: bu siteye geldikten sonra hayallerini yıktığın kızları uç uca koysak burdan bizim köye yol olur la  coşkun: bu arada her yaşın formu ayrıdır la  :seniseni hadi hadi hala on sekizliklere taş çıkartırsın sen  :seniseni

egacanım bu siteye ilk geldiğimde kötü kız rika olaraktan anılırdım sana hiç kötü dermiyim iyi kız seni :21
kırk yılda bir vicdanım acıdı işte insan belirtileri göstermeye başladım sanırım :21

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
« Yanıtla #37 : Ocak 30, 2012, 01:53:09 ÖS »
Rika'm bu sen misin la :haa :haa :haa :haa

YOK!

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
« Yanıtla #38 : Ocak 30, 2012, 07:36:46 ÖS »

çilekkcan benimde zayıf noktalarım var yau bir olay yaşadımki 2 sene önce illa söylememmi gerekiyor ama üz:

bunu ozan abiyle serazecan iyi bilir hatırlarlarsa  tabi ben o olaydan sonra gerçektende çok ağlamıştım ve içimden bir yerlerde acımıştı üstelik ismi bu tatlı kızın ismine çok benziyor üz:

neyse daha fazla  bu konu hakkında konuşmayacağım çünkü gerçekten üzülüyorum

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
« Yanıtla #39 : Ocak 30, 2012, 08:04:15 ÖS »

çilekkcan benimde zayıf noktalarım var yau bir olay yaşadımki 2 sene önce illa söylememmi gerekiyor ama üz:

bunu ozan abiyle serazecan iyi bilir hatırlarlarsa  tabi ben o olaydan sonra gerçektende çok ağlamıştım ve içimden bir yerlerde acımıştı üstelik ismi bu tatlı kızın ismine çok benziyor üz:

neyse daha fazla  bu konu hakkında konuşmayacağım çünkü gerçekten üzülüyorum

ozanla bunun muhabbetini yapmıştınız hatırladım :evet ama sadece muhabbetin geçtiğini hatırlıyorum içeriğini unuttum suç:
yerim senin zayıf noktanı çok kişilikli cadı seni .ama tamam bahsetmeyelim kuzum :muck

YOK!

Çevrimdışı ega

• Forum Moderatörü
  • *
« Yanıtla #40 : Ocak 30, 2012, 09:00:44 ÖS »
ah dokundun vicdanıma  :@ ağımı toplayıp gidiyorum işte  HIH gidelim kendim   o27

Çevrimdışı cilekk

• Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
« Yanıtla #41 : Ocak 30, 2012, 09:01:20 ÖS »
ah dokundun vicdanıma  :@ ağımı toplayıp gidiyorum işte  HIH gidelim kendim   o27

ben sana başka üyeler getiririm onlara ağ atarsın egammmmm :seniseni

YOK!