Gönderen Konu: Meraba ablalar  (Okunma sayısı 565 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Misakichan

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Tatile gidesim varrrr
  • Memleket: İstanbul
Meraba ablalar
« : Ocak 27, 2012, 06:26:51 ÖS »
Meraba ben mehlika  14yasindayim annemin candye annem sayesinde basladim bende nosatjik bir insan oldugum icin hemen candye basladim uzun suren arama calismalrindan sonraaaa :hea bu siteyi buldum candyide bitirdim onu bitirdikten sonra skip beate basladim sonrada ilk kore dizimi boys over flowersi izledim son olarakda kaichou wa madi samayi izledim :ponpon :ponpon bu yuzden candynin ve bu animelrin benim icin ayri bir yeri war  piki: piki: izlediklerimdende anlasilacagi gibi romantik komedi tarzi seyleri seviyorum onerilerinizi bekliyorum simdilik benden bu kadar iyi gunler o32 o32

Çevrimdışı tigergirl

• Candy Fan
  • *
  • Ruh Hali: Hınzır :ega
  • Memleket: Giresun
Ynt: Meraba ablalar
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2012, 06:37:17 ÖS »
hoşgeldin diyorum öncelikle aramıza  coşkun: doğru yoldasın mehlika  piki: bu arada adının anlamını merak ettim doğrusu  :bidüşüneyim anime önerisi birkaç tane söylim izledikçe başka tavsiyelerde de bulunabilir dizi tavsiyesi istersende çekinme söylemen yeter  coşkun: special a , la corda d'oro , hanasakeru seishounen , shugo chara , kimi ni todoke , vampire knight , Hakushaku to Yousei , Arakawa Under The Bridge ,Lovely complex , Hiyokoi ,Itazura Na Kiss, School Rumble  bunlarla başla derim bitince söylemen yeter  ;)

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2012, 06:55:02 ÖS »
abilere neden merhaba demedin bakayım  :sen ayıp değil mi  :sen onlarda bu sitenin üyesi değil mi  :sen sadece ablalarla mı muhattap olmaya geldin bakayım  :sen kendini "nostaljik insan" sınıfına dahil etmiş, öyle adlandırmışsın söyle bakayım o ne demek  :sen
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı Misakichan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2012, 07:28:03 ÖS »
İlk olarak teşekkürler ega "abicim" sanada teşekkürler bü tür şeylerle daha çok kadınlar ilgilendiği için genelleme yaparken ablalar kelimesinin daha uygun olacağını düşündüm bu arada nostajik bir kısiyim doğrudur annemden veya babamdan büyüklerde eski anılarına dair bilgililer almaktan ufaklil resimlerine bakmaktan cheri cheri ladyleri ve la ısla bonita gibi şarkılar dinlemekten hoşlanırım ayrıca gecmisE ait anılardan bahsetmeye bayilirim benim nostajk olmaman anladığım bu sen nasıl düşünüyorsan bu konuya kendi acında dEgerlendir bende öğreneyim bakalım baskaları bu tanımlamadan ne anliyo :bidüşüneyim :bidüşüneyim :bidüşüneyim
M

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2012, 07:29:50 ÖS »
hosgeldin mehlika  :çelen  :sneçd
isin uzmanlarindan tigerim saymis baya bir anime listesii  coşkun: sanirim ay savascisina basliycaksin oncee  aşık: ondan sonra itazura na kiss  o20 special a,lovel coplex  :tamamdır daha sonra oburlerine gecc  :seniseni
egammm gelir gelmez korkutma yeni uyemizii  :hınzır
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı DamlaSu

• Candy cevirmen
  • *
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2012, 07:31:26 ÖS »
Hoş gelsin Mehlika...  :çelen

ega'm... :9  "Abicim" ne oluyor burada?...  :bidüşüneyim

Seni düşünürken üflediğim mumlar sönmedi hiç, o kadar imkansızdık biz...

Çevrimdışı Misakichan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : Ocak 27, 2012, 07:43:06 ÖS »
Hepinize tekrar tesekkurler ega biraz beni korkutmus olsada  :matte herkesten sicak bir karsilama alinca cok mutlu oldum  :çiçek evet once ay savascisini seyredicem digerlerinide izlemetye calisicam bu arada tigergirl mehlikanin anlami ay yuzlu demek ayrica iranli bir prensesin adi olduguda soylenir  o32 o32 simdilik gorusuruz herkese iyi aksamlar hokuspokus hokuspokus

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2012, 07:52:28 ÖS »
Hepinize tekrar tesekkurler ega biraz beni korkutmus olsada  :matte herkesten sicak bir karsilama alinca cok mutlu oldum  :çiçek evet once ay savascisini seyredicem digerlerinide izlemetye calisicam bu arada tigergirl mehlikanin anlami ay yuzlu demek ayrica iranli bir prensesin adi olduguda soylenir  o32 o32 simdilik gorusuruz herkese iyi aksamlar hokuspokus hokuspokus

yine sen iyisin misakichan  :fısır diger uyeleri soru yagmuruna tutmustuu  :fısır sana o kadar cok sormadii  coşkun:
izlee cnmm pisman olmuyacaksinn  :çiçek basroldeki usagi'de senin yasindaa  :seniseni valla benimde izleyesim geldii  .ama bende mi tekrar baslasmm o13
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı Misakichan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : Ocak 27, 2012, 08:03:31 ÖS »
İyi birlikte izleriz dolunaycigim bide bisey soracamkac bolum bu ay savascisi ona gore bakicam tatilde bitirebilirmiyim :pehh

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
« Yanıtla #9 : Ocak 27, 2012, 08:12:05 ÖS »
İyi birlikte izleriz dolunaycigim bide bisey soracamkac bolum bu ay savascisi ona gore bakicam tatilde bitirebilirmiyim :pehh

5 sezondan olusuyor toplamda 200 bolum canim  :fısır sanirimm bitiremezsinn  :fakat ama izlemeye basladiktan sonra emin ol daha cok bolumu olsaydi keske diyeceksinn  o21 3 ayri filmide varr  :çiçek dizisini de yapmislarr.. ama hioc guzel degill  .no

Çevrimdışı Misakichan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : Ocak 27, 2012, 08:16:53 ÖS »
Hmhmhmmimmm biraz uzunmus o28 ama olsun yavas yavas bitiririm  :üzgünüm artik demekki bayag tutmuski filmini falan yapmislar ayyyy cok heyecanlandimm bugun baslimm kikiki

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
« Yanıtla #11 : Ocak 27, 2012, 08:23:52 ÖS »
Hmhmhmmimmm biraz uzunmus o28 ama olsun yavas yavas bitiririm  :üzgünüm artik demekki bayag tutmuski filmini falan yapmislar ayyyy cok heyecanlandimm bugun baslimm kikiki

evet cnimm cokk tutulan bir animee  o21 toplamda 44 ulkede yayinlanmis sanirim bu animee  o13 tabi turkiye'de de yayinlandi bir kac kez hemdee  o18 sen sanslisin kuzumm bolumlerin gelmesini beklemiyecksinn  :fısır ben iki sene boyunca tamamlanmasini bekledimm  .ama

izledikten sonra bana nasil buldugunu mutlaka soylee olurmu cnm  :çiçek
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2012, 08:26:02 ÖS Gönderen: dolunay »

Çevrimdışı Misakichan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : Ocak 27, 2012, 08:33:38 ÖS »
İki senemi sendede buyuk bir ask varmis galiba bendede bu ask baslicak  :fakat  :hınzır zaten bitorince hemen buraya girip fikirlerimi yazicammm  yoksa skip beat icindemi 2 sene beklicezzz  ayy ben okadar dayananmammmmm :matte :matte :küstüm

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
« Yanıtla #13 : Ocak 27, 2012, 08:45:43 ÖS »
İki senemi sendede buyuk bir ask varmis galiba bendede bu ask baslicak  :fakat  :hınzır zaten bitorince hemen buraya girip fikirlerimi yazicammm  yoksa skip beat icindemi 2 sene beklicezzz  ayy ben okadar dayananmammmmm :matte :matte :küstüm

hemde ne askk kuzumm  aşık: ben ilk trt de izlemistimm  .ama ama 120'li bolumlerde kalmistim ve devamini bir turlu izleyememistimm  :fakat kac defa yayinlandi halbuki turkiyede  :küstüm ben hep ayni yere kadar izleyebiliyordumm  piki:
bekliycemm yazmanii kuzumm  aşık: yok cnm beklemiycezzz  aşık: yani bu mangasi icin gecerlii  :fısır animesinin 2.sezonu gelirmi gelmezmi bilmiyorumm  d1

Çevrimdışı tigergirl

• Candy Fan
  • *
  • Ruh Hali: Hınzır :ega
  • Memleket: Giresun
« Yanıtla #14 : Ocak 27, 2012, 08:52:17 ÖS »
bizim site sıcak kanlıdır misaki-chan  coşkun: bizim sitenin anime bölümünden animelerin konularınada bakabilirsin cnm, konularına bakarsın hangisini beğenirsen onla başlarsın hepsi birbirinden güzel zaten sitede paylaşılan tüm animeler harika sana önerdiklerim acemiler için ilk izlenmesi gerekenler hepsi romantik komedi istediğin gibi  :hınzır bu arada romantizm ağırlıklı olmayan çok güzel animelerde var özellikle death note ,code geass , Hakuouki Shinsengumi Kitan da izlemeni öneririm  :hınzır küçükten başlaman çok güzel çok fazla anime izlersen  :bidüşüneyim seni halefim bile yapabilirim  coşkun: tabi dizi ve manga bağımlısıda olman lazım  :haa