Gönderen Konu: Herkese Merhaba :)  (Okunma sayısı 425 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı soğuk nevale

• Tecrübeli Üye
  • *
  • nandebayo dattebayo :)
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
Ynt: Herkese Merhaba :)
« Yanıtla #30 : Ocak 24, 2012, 09:45:26 ÖS »
çileeem gençler kendi elleri ayakları ile eganın öğrencisi olmaya çalışıyorlar kikiki kikiki kikiki

Çevrimdışı elaaa

• Master
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: underdamped:)
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #31 : Ocak 24, 2012, 09:47:47 ÖS »
Hoşgeldiniz :çelen

elaaa candyi izlememiş :aaa

bencede izlememiş nevalem :fısır

çileem bana yalancı mı diyorsun sen şimdi  :fakat izledim ama hatırlayamadım olamaz mı ki  :fakat teee ne zaman izlemiş idim hatırlamıyorum ki adam akıllı  :fakat

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #32 : Ocak 24, 2012, 09:56:52 ÖS »
kavai kendi eliyle kalemini kırdı wahah wahah wahah

bana da öyle geldi çileeeeeeem wahah

kavai can anime izlemezsen diye bişey yok candy izlememe gibi bi durum var, candy la bu anime mi :ega candy la bildiğimiz olmayan kız kardeş, yaşanamamış unutulmaz ilk aşk, saçları uzatıp toka takma nedeni, kovboyculuğu soyunup anneannenin patik ördüğü iplerinden kement atma nedeni, sebepsiz tebessüm nedeni,kederden ölsen bile gönülden atılan kahkaha , çilli insanlara merak nedeni, ayazlı bir günde sıcacık soba kenarı la o, ilk baharda uçuşan polenleri ölüm pahasına kovalama sebebi, ılık mı ılık bir yaz sabahı o sabahta duyduğun ilk sesin kuş cıvıltıları olma nedeni, öğle tatillerinin süresinin, garların kalabalığının, sessiz saatlerin icadının, su da çözünen vitaminlerin, portakalların kokusunun, yağmurun yol kenarlarında birikinti olup geçen arabanın çamuru insan üzerine sıçratma nedeni bile o la  :haa yok la imkanı yok   :üzgünüm havada bulut sen bu işi unut kavai can  o27
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı kavai

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: :o30
  • Memleket: balıkesir
« Yanıtla #33 : Ocak 24, 2012, 10:07:05 ÖS »
 :42 pekı egacan kararına saygı duyuyorum bir daha ısrar etmeyeceğim o33

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: çok şükür :)
  • Memleket: Bursa
« Yanıtla #34 : Ocak 25, 2012, 02:47:11 ÖS »
hoşgeldin çilli tarzan..ne orjin bi nick bu böyle!!!!  kikiki kikiki

Çevrimdışı diidemm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : Ocak 25, 2012, 06:41:51 ÖS »
hoşgeldin çilli tarzan ::

Çevrimdışı Cilli_Tarzan

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
« Yanıtla #36 : Şubat 01, 2012, 09:12:26 ÖÖ »
Hosbuldum arkadaslar :) teşekkürler hepinize... Benim "merhabamla" cok güzel bir sohbet ortamı oluşmuş :) almayı denediğim bir cok nick kullanıldığından dolayı daha yaratıcı birsey bulmam gerekti :) orijinal olduysa ne mutlu bana :P çillerim yok ama tarzanliigim vardır; ağaçlara tırmanmaya bayılırım bende :)