Gönderen Konu: Galiba geri döndüm  (Okunma sayısı 336 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
Ynt: Galiba geri döndüm
« Yanıtla #30 : Ocak 18, 2012, 11:11:47 ÖS »
Allah analı babalı büyütsün :huh
Tanıtımın hayırlı olsun :alkış
Onların atışmalarının ve senin bayılmalarının devamını dilerim  :huh
Israr yerine göre güzel bişey tabi. :ladygega ısrarının meyve vermesini temenni ederim :huh
Unutmak çok kolay bi olay değil tabi doktora başvurmayı denedin mi  :bidüşüneyim
Kusursuz insanda varmış demek  :bidüşüneyim hol zaten kusur bakan gözdedir genelde :huh
Bir idolü olmalı tabi insanın  o18
Ne vakit öldün de yeniden doğdun la  :yavuz cidden çetrefilli bi yolculuktu demek :yavuz
Ona ağladıysan  o12
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı hercaiebabil

• Master
  • *
  • "Engeller yalnızca umudu olmayanlar içindir."
  • En sevdiğiniz karakter: Annie
  • Ruh Hali: Her daim çoğunluğa aykırı. Mutlu bir çoğunlukta üzgün, vazgeçmiş bir çoğunlukta umutdolu.
  • Memleket: Trabzon
Ynt: Galiba geri döndüm
« Yanıtla #31 : Ocak 18, 2012, 11:18:24 ÖS »
Oğluşumun o21 anası da benim anası da (evet iki annesi var ama bir tane bilenem babası yok. coşkun:)
Sağolasın. O kadar güzeldi ki, halihazırdaki tanıtıma saydırdığım bir sırada yazmış bulundum. :kimene
Aynını ben de istiyom. Zaten en son bölümde bile beni kırıp eçirmeyi başardılar. Zoro'daki sindirim sistemine ve irade gücüne hayran kaldım.  o20
Meyve falan yok... :(  :matte
Yok yahu unutulacak adam değil o. Onun gibisi gelmedi mangaya. o18
Bir el atsana yahu belki sen bir kusur bulursun.  :çiçek
İdolün keskin nişancı olsa bilene mi?  :bidüşüneyim
O kadar çok ortak noktamız var ki bazen gerçek ben hangimiz bilemiyorum. o25

Ağlanmaz mı ya... Zavallı kız. Zavallı ablası.   :gidelim
« Son Düzenleme: Ocak 18, 2012, 11:30:26 ÖS Gönderen: hercaiebabil »
"Gücünüz her şeyimi almaya kadir olabilir.
Ama omuduma dokunamayacak kadar da acizdir."