Gönderen Konu: selam candy severlere  (Okunma sayısı 283 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kavai

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: :o30
  • Memleket: balıkesir
Ynt: selam candy severlere
« Yanıtla #15 : Ocak 18, 2012, 11:53:44 ÖÖ »
hoşgeldin deryam  ::

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: çok şükür :)
  • Memleket: Bursa
« Yanıtla #16 : Ocak 18, 2012, 12:37:36 ÖS »
hoşgeldin deryam.. sitede keyifli vakit geçirmeni umuyorum.. :hınzır :hınzır

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #17 : Ocak 18, 2012, 10:49:52 ÖS »
soğuğum la beni beter böceğe benzeten altıncı insansın   :seniseni
senin geldiğinde ben tatil gibi bi yerdeydim galiba soğuğum  :bidüşüneyim seninle ilk sohbette karşılaşmıştık  coşkun: sana nevale diyorlardı bende sana soğuk desem olur mu demiştim sende nevale derler ama olsun diyebilirsin gibi bişey söylemiştin  coşkun: sonra ankara yı pekte sevmediğini hatırlar gibiyim her nedense  :ladygega belki de uyduruyorumdur ya da rüyamda görmüşümdür kim bilir  :bidüşüneyim  her neyse sohbet kutucuğun da karşılaştığımız o enderden sıka doğru giden karşılaşmalarımızdan sonra aynı geminin tayfası , kaptanı olup, yeni maceralara yelken açıp yeni üyelere ağ atar olmadık mı la  :sen

çizgim  :hınzır sen yokken benlen uğraşıyorlar ya bunlar la  .3 adım çıkmış dokuza inmez oldu sekize çizgim  .3 ne yapıyorsam ben  o11 kimin kedisine pist, köpeğine hoşt, yemeğine tuzlu dedim ki ben  .3

deryam  :sen iki ay sonra mı geleceksin la yine :??? her iki ay da bir anca mı topluyor cesaretini anlamadım ki ben la  :bidüşüneyim
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı soğuk nevale

• Tecrübeli Üye
  • *
  • nandebayo dattebayo :)
« Yanıtla #18 : Ocak 18, 2012, 10:54:00 ÖS »
o muhabbetii hatırlıyorum la
sadece sen soğuk derken şimdi herkes diyor

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #19 : Ocak 18, 2012, 10:57:43 ÖS »
peki kimin suçu bu  :kimene benim soğuğum değil misin sen yani  :kimene o soğukluğun la sadece benim içimi ısıtmıyor oluşun yeterince acı zaten bide beni neden böyle karşılamadın deyip yarama parmağını dürtüyorsun la  dışarı:  :küstüm
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı deryam

• Süper aktif üye
  • *
  • Ruh Hali: gündüz ve gece gibi
« Yanıtla #20 : Ocak 23, 2012, 06:55:19 ÖS »
tigergirl, elaaa,soguk nevale, çizgim,dolunay,sibel 21,kavai,saican,candycandy61,prenses_candy, hepinize teşekkürler.

hoşgeldin deryam.. sitede keyifli vakit geçirmeni umuyorum.. :hınzır :hınzır
sibel21 sevgili cevirmenimiz bu sitede keyifli vakit geçirmemek imkansız. harika bir site tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum.
 tozpembe    o21
Çok hoş.... :ponpon hoş geldin bak seni pon pon kız eşliğinde karşılıyorum.    kızlar için sağol :çiçek

Ega korkulu rüya derken gizli ağlarınla eşdeğer anlamında söylemiştim.hani yeni üyelere gizli ağların oluyorya.böylelikle korkulu rüyası olabilirsin diye.tabi tanidıkça hayran kitlene tatılıyorlar. aşık:
tabi düşünmeden edemedim neden gayet zekice ve sempatik biri olmasına rağmen  ağ atan biri görülüyorsun. anlamış değilim. :bidüşüneyim
gelelim neden  2ay bir harf bile yazmadığıma.sayfaya candycim hakkında bilgi yumağı olayım diye girdim.bilgi topladım.biraz karmaşık geldi sıkıldım girmedim bi daha :tutmayın.candycim hakkında bilgi yumağı olma çabalarım devam ederken hep bu sayfa  çıktı karşıma. aslında o kadarda karmaşık olmadığını fark ettim.uğraştım ancak bu kıvama geldim suç:.tabi zamanın da olmuyo sayfaya uğramak için. sayfa çok güzel.harika konular açılmiş ve mükemmel çevaplar verilmiş. o21herkes bir aile olmuş burda. ne de osa biz şeker kız candy severleriz.iyi ortam yaratmayı biliriz. o20
aslında daha çok okur düşünür pek yorum yazan biri değilim.
ondandır 2ay yazmamamın nedeni.daha aktif olmayı denicem o32
   bu arada unutmayayım.Ega kırmızı olmayan ve passız bir su vanası hiç görmedim

Çevrimdışı deryam

• Süper aktif üye
  • *
  • Ruh Hali: gündüz ve gece gibi
« Yanıtla #21 : Ocak 23, 2012, 07:01:27 ÖS »
bu arada alıntı yapayı derken tüm yazıyı alıntı olarak yapmışım . o7

Çevrimdışı esranur

• Deneyimli üye
  • *
  • be happy and smile
  • Ruh Hali: happy
  • Memleket: bize her yer trabzon
« Yanıtla #22 : Şubat 08, 2012, 04:14:08 ÖS »
HHHHOOOOŞŞŞŞGGGGEEEELLLLDDDDİİİİNNNN!!!!!!!!!