Gönderen Konu: selam candy severlere  (Okunma sayısı 283 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deryam

• Süper aktif üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: gündüz ve gece gibi
selam candy severlere
« : Ocak 17, 2012, 06:24:26 ÖS »
siteye 2 aydır üye olmama rağrem tam alışmış değilim. suç:  suç: suç: yorumlar okuyorum sizleri tanımak için.ega herkesin korkulu rüyası gibigörünüyor :kemküm :kemküm

Çevrimdışı DamlaSu

• Candy cevirmen
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
Ynt: selam candy severlere
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2012, 06:31:09 ÖS »
Aramıza hoş geldin deryam...  :çelen Kısa sürede alışacağından eminim.. :huh ega'ma gelince, ega'mdan korkmak ve korkmamak sana kalmış tabii, zamnlar sen de tanırsın, şunu da belirteyim ki, ega'dan her korkan sonunda onun fan'ı olmuştur...  coşkun: Ega'm ballı çöreğim benim...  aşık:  aşık:  aşık: Sitede iyi vakit geçirmen ve rastlaşmak dileğiyle deryam...  coşkun:

Seni düşünürken üflediğim mumlar sönmedi hiç, o kadar imkansızdık biz...

Çevrimdışı mey

• Master
  • *
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2012, 06:49:06 ÖS »
sitemiz adı gibi şeker üyelerle dolu  :kaşş egama gelince de o anlatılmaz yaşanır diyorum  aşık: iyi vakit geçirip daha aktif olman dileğiyle  o20 hoşgeldin deryam  :gül

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Ruh Hali: :yağmur
  • Memleket: Hiçlikistan ..
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2012, 06:56:21 ÖS »
egacan şekerlik abidesidir deryacan korkmana gerek yok coşkun:

hoşgeldin bu arada tatlım 8)
Sabah ezanları, insanı çocukluğuna götüren bir büyü gibi..

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2012, 07:10:52 ÖS »
ega herkesin korkulu rüyası mı :haa :haa :haa :haa
Damlasu'mun dediği gibi egammmdan korkan herkes sonunda onun fanı olmuştur o27 egammmmmmm aşık:
hoşgeldin Derya hokuspokus

YOK!

Çevrimdışı tigergirl

• Candy Fan
  • *
  • Ruh Hali: Hınzır :ega
  • Memleket: Giresun
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2012, 07:30:53 ÖS »
aramıza h.g deryam öncelikle  :çiçek egacanım tek öğrencisi olaraktan şunu belirteyim damlasum ve çileğime katılıyorum fan listemiz baya kabardı egacan hayranları durdurak bilmiyor öğrencisi olaraktan idolümle gurur duyuyorum  :hınzır

Çevrimdışı elaaa

• Master
  • *
  • Ruh Hali: underdamped:)
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2012, 08:07:21 ÖS »
niye iki ay bekledin ki  :bidüşüneyim bak bize gelir gelmez şap diye daldık ortama wahah egadan korkuyon mu neden ki  :bidüşüneyim fiziksel zarar vermiyo  :yaralı rusal olarak da doyurur seni sadece fazla doygunluk belki mide fesadına neden olur  o15 neyse cnm hoşgeldin şeker üyecan deryam :ponpon   çabuk alış şap diye gir ortamaaa :sen bu arada sağdan soldan gelebilecek muhtelif ağlara hazır ol  :kaşş yada olma nasılsa nerden geldiğini anlamadan gelip bulur o ağ seni  o20

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #7 : Ocak 17, 2012, 09:13:13 ÖS »
iki aydır gizli saklı, kaçamak bi forum hayatı yaşamanın sebebi ben miyim la deryam  coşkun:  ne yaptım da benim kötü bir rüya olduğumu düşündün ki la deryam  coşkun: hayır düşünüyorum düşünüyorum  :bidüşüneyim bunun için bir neden  bulamıyorum  :N iki aydır benden saklandığından ötürü alışamamışsındır sen  coşkun: her an yakalanma korkusuyla yükselen adrenalin hormonunun salgısına artık dur deme vaktinin geldiğini fark etmişsin ya artık mühim değil  o15 imdi deryam söyle bakalım neden bizi ürkünç bulup ürktün ki o15 güneş batımına doğru yürüyen lucky luke ile aramız da ki tek fark cinsiyetlerimiz   o15  ben burada diğer kimliklerim karakterlerim hizmetkarlarım ve saz arkadaşlarım ile üyelerin iyiliği güvenliği için onlarla kaynaşıp onları koruyorum o da insanları dalton kardeşlerden koruyup süvariler ile Kızılderililerin kavgalarına engel oluyor  o15   
hem benden korkacak ne var la  :haa organ sayılarım olması gerektiğine inanılan sayıda ve doğru yerlerde, arada bende yemek yerim, su içerim hatta sukoliğim, sek su ile sarhoş olurum, ender de olsa uyurum hatta rüya bile görürüm, hayvan severim ejderha beslerim dinazor yetiştirim kendi tasarımım hayvanlar yaratıp geliştiririm, doğayı sever  pamuk arasında kavak ağacı, kaktüs, solucan,kurt, çekirdek yetiştirip ona katkıda bulunmak için çiftçilik yaparım, aynı zamanda bilim insanıyım yani. toplu taşıma araçlarından hoşlanır birgün kendi otobüsümün şoförü olma hayali kurarım, gezegenler arası yolculuk yapmaktan hoşlanır boş vakitlerim de çeşitli konseyler ile toplanıp siz insan oğlunun kaderini incelerim  :bidüşüneyim gayet mütevazi bir hayatı olan biriyim la  coşkun: kendi kendimi anlatmayalı uzun vakit olmuştu la  coşkun: senin korkun yüzünden reklamcı oldum la deryam  coşkun: reklamı nasıl olunur merak ederdim hep işte oldum bende  o18 neyse imdi benden korkman için bir nedenin kalmıyor yani deryam  o27 hem ben yeni üyelerin koruyucusu gölgesinde piknik yapabilecekleri ağaçları evlerinin direğiyim la  o18
yazdıklarımı şöyle bi düşününce hem korktum hem sevdim la kendimi  coşkun: aynı anda tezat iki duyguyu aynı şey için hissetmek ne tuhaf la değil mi deryam  :bidüşüneyim senin var mı la böyle çelişkili hislerin :ega bide deryam hiç kırmızı ya da pas rengi olmayan su vanası gördün mü ki la :ega
ha bu arada iyide aşçıyımdır :haha doğru kazan ve pişirme yöntemleri ile terliği bile lezzetlendiririm  o33 
yanıtını bekliyorum la deryam  :sen
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı elaaa

• Master
  • *
  • Ruh Hali: underdamped:)
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #8 : Ocak 17, 2012, 10:10:40 ÖS »
ega ega ega sana ve kendine gelsin wahah wahah wahah egayı neden seviyorum listeme bunu da ekledim beni en mutsuz anımda kahkahalara boğmayı başarıyor  :ponpon

Çevrimdışı soğuk nevale

• Tecrübeli Üye
  • *
  • nandebayo dattebayo :)
« Yanıtla #9 : Ocak 17, 2012, 11:08:43 ÖS »
hoşgeldin deryam
biz halk arasında senin yaptığına "kendi kaşınmak" diyoruz coşkun:
ega da beetle juice gibi üç kere söyleyince tam gaz gelir ki defalarca söylenmez
ahanda ben de dedim şimdi ne olacak :bidüşüneyim
o değil de ega la beni niye böyle karşılamadın
beni karşılamaya mı korumaya mı layık görmedin la
yoksa kahraman olan koruyucu kişiliğini sonradan mı farkettin
neyse deryam seni unuttum sanma içimdekileri döktüm ama seni de unutmadım
ben de senin gibi uzuuuunca bi süre sessizce kalmıştım
sonra ega değil de ace ağını attı bana
ben geldim demekle iyi ettin bak ben bişey kaybetmedim
bi dakka ya aklımı mı kaybettim buraya düşmeden önce daha iyiydim sanki :hea
iyi düşün taşın
tamam mı devam mı :sen

Çevrimdışı çizgim

• Özel Üye
  • *
  • Candy'i çok seven kendim :)
  • Ruh Hali: iyimser
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #10 : Ocak 17, 2012, 11:13:28 ÖS »
Çok hoş.... :ponpon hoş geldin bak seni pon pon kız eşliğinde karşılıyorum. Uğraşmayın egayla yahu...Ega... ega yine döktürmüşsün:)

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #11 : Ocak 18, 2012, 08:16:48 ÖÖ »
hosgeldiniz   :çelen
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı prenses_candy

• Destekleyen Üye
  • *
  • COŞ COŞ HAYAT ZATEN BOŞ!!
  • Ruh Hali: Off!!Çok sıkıcı bir gün daha!!
  • Memleket: inanın anlatsamda inanmasınız
« Yanıtla #12 : Ocak 18, 2012, 08:52:21 ÖÖ »
hoşgelmişsin deryam :ponpon boşuna beklemişsin 2 ay adam yemiyoruz sanırım :bidüşüneyim d3 d3

Çevrimdışı candycandy61

• Süper aktif üye
  • *
  • 67y56uy754
  • Memleket: trabzon
« Yanıtla #13 : Ocak 18, 2012, 09:06:14 ÖÖ »
h.g deryam :ponpon

Çevrimdışı saican

• Uzman Üye
  • *
  • Hüzün...
  • Ruh Hali: Biraz kaçık biraz duygusal :ega
« Yanıtla #14 : Ocak 18, 2012, 09:15:23 ÖÖ »
Hoşgeldın ve arkdaslarımın ega hakkında dedıklerıne katılıorum aşık: Ega ile tanışma vaktın gelmiş :9
"Dost Dediğin Kara Günde Belli Olurmuş..." Söndürün Işıkları, Dostlarımı Sayıcam gambare