iki aydır gizli saklı, kaçamak bi forum hayatı yaşamanın sebebi ben miyim la deryam

ne yaptım da benim kötü bir rüya olduğumu düşündün ki la deryam

hayır düşünüyorum düşünüyorum

bunun için bir neden bulamıyorum

iki aydır benden saklandığından ötürü alışamamışsındır sen

her an yakalanma korkusuyla yükselen adrenalin hormonunun salgısına artık dur deme vaktinin geldiğini fark etmişsin ya artık mühim değil

imdi deryam söyle bakalım neden bizi ürkünç bulup ürktün ki

güneş batımına doğru yürüyen lucky luke ile aramız da ki tek fark cinsiyetlerimiz

ben burada diğer kimliklerim karakterlerim hizmetkarlarım ve saz arkadaşlarım ile üyelerin iyiliği güvenliği için onlarla kaynaşıp onları koruyorum o da insanları dalton kardeşlerden koruyup süvariler ile Kızılderililerin kavgalarına engel oluyor
hem benden korkacak ne var la

organ sayılarım olması gerektiğine inanılan sayıda ve doğru yerlerde, arada bende yemek yerim, su içerim hatta sukoliğim, sek su ile sarhoş olurum, ender de olsa uyurum hatta rüya bile görürüm, hayvan severim ejderha beslerim dinazor yetiştirim kendi tasarımım hayvanlar yaratıp geliştiririm, doğayı sever pamuk arasında kavak ağacı, kaktüs, solucan,kurt, çekirdek yetiştirip ona katkıda bulunmak için çiftçilik yaparım, aynı zamanda bilim insanıyım yani. toplu taşıma araçlarından hoşlanır birgün kendi otobüsümün şoförü olma hayali kurarım, gezegenler arası yolculuk yapmaktan hoşlanır boş vakitlerim de çeşitli konseyler ile toplanıp siz insan oğlunun kaderini incelerim

gayet mütevazi bir hayatı olan biriyim la

kendi kendimi anlatmayalı uzun vakit olmuştu la

senin korkun yüzünden reklamcı oldum la deryam

reklamı nasıl olunur merak ederdim hep işte oldum bende

neyse imdi benden korkman için bir nedenin kalmıyor yani deryam

hem ben yeni üyelerin koruyucusu gölgesinde piknik yapabilecekleri ağaçları evlerinin direğiyim la
yazdıklarımı şöyle bi düşününce hem korktum hem sevdim la kendimi

aynı anda tezat iki duyguyu aynı şey için hissetmek ne tuhaf la değil mi deryam

senin var mı la böyle çelişkili hislerin

bide deryam hiç kırmızı ya da pas rengi olmayan su vanası gördün mü ki la
ha bu arada iyide aşçıyımdır

doğru kazan ve pişirme yöntemleri ile terliği bile lezzetlendiririm
yanıtını bekliyorum la deryam