0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
h.g aramıza hangi manga editliyorsun merak ettim şimdi nickin bir animeden mi yoksa mangadan mı gelir gelmez sorulara başladım ama junjou falan seviyorsun sanırsam sekaichi de bitti sende bizim gibi devamı olsun diyenlerden misin
Alıntı yapılan: tigergirl - Ocak 03, 2012, 09:17:25 ÖSh.g aramıza hangi manga editliyorsun merak ettim şimdi nickin bir animeden mi yoksa mangadan mı gelir gelmez sorulara başladım ama junjou falan seviyorsun sanırsam sekaichi de bitti sende bizim gibi devamı olsun diyenlerden misin H.b tigergirl yoai türü editliyorum. nickim Tsubasa: Reservoir Chronicleden geliyor. sakura & Syaoran hayranıyımdır da.sekaiichi devam etseydi güzel olurdu. ama mangası devam ettiğinden animeye uyarlanacak pek bölüm kalmadı. yani devam etmesi o yüzden zor olurdu.
hoşgeldin sakura_1111 manga mı editliyon burda da yapma gibi bi düşüncen var mı bir yeni üye daha geldi ne kadar güzel
Alıntı yapılan: sakura_1111 - Ocak 03, 2012, 09:52:57 ÖSAlıntı yapılan: tigergirl - Ocak 03, 2012, 09:17:25 ÖSh.g aramıza hangi manga editliyorsun merak ettim şimdi nickin bir animeden mi yoksa mangadan mı gelir gelmez sorulara başladım ama junjou falan seviyorsun sanırsam sekaichi de bitti sende bizim gibi devamı olsun diyenlerden misin H.b tigergirl yoai türü editliyorum. nickim Tsubasa: Reservoir Chronicleden geliyor. sakura & Syaoran hayranıyımdır da.sekaiichi devam etseydi güzel olurdu. ama mangası devam ettiğinden animeye uyarlanacak pek bölüm kalmadı. yani devam etmesi o yüzden zor olurdu.nickinin animeden geldiğini tahmin etmiştim bende severim o animeyi ama aşırı bir hayranlığım yok bütün sakuralarda şeker oluyo nedense ben ilk card captor sakura daki sakura sanmıştım heterophobia fansub grubundan mısın yoksa aklıma o site geliyo direk en sevdiğim 5 anime ve manga neler
Alıntı yapılan: tigergirl - Ocak 03, 2012, 09:59:17 ÖSAlıntı yapılan: sakura_1111 - Ocak 03, 2012, 09:52:57 ÖSAlıntı yapılan: tigergirl - Ocak 03, 2012, 09:17:25 ÖSh.g aramıza hangi manga editliyorsun merak ettim şimdi nickin bir animeden mi yoksa mangadan mı gelir gelmez sorulara başladım ama junjou falan seviyorsun sanırsam sekaichi de bitti sende bizim gibi devamı olsun diyenlerden misin H.b tigergirl yoai türü editliyorum. nickim Tsubasa: Reservoir Chronicleden geliyor. sakura & Syaoran hayranıyımdır da.sekaiichi devam etseydi güzel olurdu. ama mangası devam ettiğinden animeye uyarlanacak pek bölüm kalmadı. yani devam etmesi o yüzden zor olurdu.nickinin animeden geldiğini tahmin etmiştim bende severim o animeyi ama aşırı bir hayranlığım yok bütün sakuralarda şeker oluyo nedense ben ilk card captor sakura daki sakura sanmıştım heterophobia fansub grubundan mısın yoksa aklıma o site geliyo direk en sevdiğim 5 anime ve manga neler Evet HF editörüyüm. Animeler.1.Junjou Romantica2.Fullmetal Alchemist: Brotherhood3.Tokyo Marble Chocolate4.One PieceMangalar1.Sakura Gari 2.Fullmetal Alchemist3.Doushitemo Furetakunai4.Ouran High School Host Club5.Fruits Basket
hoşgeldin sakura_1111 manga editlemek mi ? nerde