Gönderen Konu: Ben geldim.  (Okunma sayısı 255 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakura_1111

• Yeni üye
  • *
  • http://myanimelist.net/profile/zeze
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: mutlu
Ben geldim.
« : Ocak 03, 2012, 09:11:09 ÖS »
Merhabalar şekerkızcandy ahalisi. öncelikle skip beat mangası için çok teşekkürler. :çiçek
onun sayesinde siteyi keşfetmiş bulunuyorum çeviren ve editleyen arkadaşların ellerine sağlık
özellikle de editör Neobi bende bir editörüm ve shoujo mangaların editlemenin ne kadar zor olduğunu iyi bilirim
sana kolay gelsin ellerin dert görmesin.  :ponpon

Çevrimdışı tigergirl

• Candy Fan
  • *
  • Ruh Hali: Hınzır :ega
  • Memleket: Giresun
Ynt: Ben geldim.
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2012, 09:17:25 ÖS »
h.g aramıza hangi manga editliyorsun merak ettim şimdi  :hınzır nickin bir animeden mi yoksa mangadan mı gelir gelmez sorulara başladım ama :İİ junjou falan seviyorsun sanırsam sekaichi de bitti sende bizim gibi devamı olsun diyenlerden misin  :hınzır
« Son Düzenleme: Ocak 03, 2012, 09:24:35 ÖS Gönderen: tigergirl »

Çevrimdışı elaaa

• Master
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: underdamped:)
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2012, 09:24:55 ÖS »
hoşgeldin sakura_1111 :ponpon :ponpon :ponpon manga mı editliyon burda da yapma gibi bi düşüncen var mı bir yeni üye daha geldi ne kadar güzel  o30

Çevrimdışı DamlaSu

• Candy cevirmen
  • *
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2012, 09:27:20 ÖS »
Hoşgeldin aramıza sakura_1111... :çelen

Seni düşünürken üflediğim mumlar sönmedi hiç, o kadar imkansızdık biz...

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #4 : Ocak 03, 2012, 09:29:55 ÖS »
hosgeldin sakura  :çiçek
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı sakura_1111

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : Ocak 03, 2012, 09:52:57 ÖS »
h.g aramıza hangi manga editliyorsun merak ettim şimdi  :hınzır nickin bir animeden mi yoksa mangadan mı gelir gelmez sorulara başladım ama :İİ junjou falan seviyorsun sanırsam sekaichi de bitti sende bizim gibi devamı olsun diyenlerden misin  :hınzır

H.b tigergirl  yoai türü editliyorum.
nickim Tsubasa: Reservoir Chronicleden geliyor. sakura & Syaoran hayranıyımdır da.
sekaiichi devam etseydi güzel olurdu. ama mangası devam ettiğinden animeye uyarlanacak pek bölüm kalmadı. yani devam etmesi o yüzden zor olurdu.

Çevrimdışı tigergirl

• Candy Fan
  • *
« Yanıtla #6 : Ocak 03, 2012, 09:59:17 ÖS »

nickim Tsubasa: Reservoir Chronicleden geliyor. sakura & Syaoran hayranıyımdır da.
sekaiichi devam etseydi güzel olurdu. ama mangası devam ettiğinden animeye uyarlanacak pek bölüm kalmadı. yani devam etmesi o yüzden zor olurdu.

nickinin animeden geldiğini tahmin etmiştim :İİ bende severim o animeyi ama aşırı bir hayranlığım yok :: bütün sakuralarda şeker oluyo nedense ben ilk card captor sakura daki sakura sanmıştım :İİ heterophobia fansub grubundan mısın yoksa aklıma o site geliyo direk  :bidüşüneyim  en sevdiğim 5 anime ve manga neler  :hınzır

Çevrimdışı sakura_1111

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : Ocak 03, 2012, 10:00:45 ÖS »
dolunay,DamlaSu,elaaa  Hoşbulduk arkadaşlar.
hoşgeldin sakura_1111 :ponpon :ponpon :ponpon manga mı editliyon burda da yapma gibi bi düşüncen var mı bir yeni üye daha geldi ne kadar güzel  o30

kendi projelerimden vakit bulabilirsen yardım etmek isterim ama şu an çok meşgulüm ilerde işallah.

Çevrimdışı sakura_1111

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : Ocak 03, 2012, 10:05:35 ÖS »

nickinin animeden geldiğini tahmin etmiştim :İİ bende severim o animeyi ama aşırı bir hayranlığım yok :: bütün sakuralarda şeker oluyo nedense ben ilk card captor sakura daki sakura sanmıştım :İİ heterophobia fansub grubundan mısın yoksa aklıma o site geliyo direk  :bidüşüneyim  en sevdiğim 5 anime ve manga neler  :hınzır

Evet HF editörüyüm.
Animeler.
1.Junjou Romantica
2.Fullmetal Alchemist: Brotherhood
3.Tokyo Marble Chocolate
4.One Piece
Mangalar
1.Sakura Gari
2.Fullmetal Alchemist
3.Doushitemo Furetakunai
4.Ouran High School Host Club
5.Fruits Basket

Çevrimdışı tigergirl

• Candy Fan
  • *
« Yanıtla #9 : Ocak 03, 2012, 10:11:28 ÖS »

Evet HF editörüyüm.
Animeler.
1.Junjou Romantica
2.Fullmetal Alchemist: Brotherhood
3.Tokyo Marble Chocolate
4.One Piece
Mangalar
1.Sakura Gari
2.Fullmetal Alchemist
3.Doushitemo Furetakunai
4.Ouran High School Host Club
5.Fruits Basket

tahmin ettiğim gibi takip ediyorum sitenizi her p.tesi giriyorum sitenize hatta hergün giriyorum :İİ yaoi türünde pek okumadım ama manga bir kaç tane ama aklıma gelmiyo isimleri Piete okumuştum güzeldi de çok  :İİ

Çevrimdışı soğuk nevale

• Tecrübeli Üye
  • *
  • nandebayo dattebayo :)
« Yanıtla #10 : Ocak 03, 2012, 10:32:24 ÖS »
hoşgeldin aramıza coşkun:

Çevrimdışı tuğçe

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Ruh Hali: mutlu, sevimli, üzgün,aç,tok,yorgun,yada hiçbiri
« Yanıtla #11 : Ocak 04, 2012, 10:11:32 ÖÖ »
 hoşgeldin sakura_1111 o13 manga editlemek mi ? nerde :1

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
« Yanıtla #12 : Ocak 04, 2012, 11:45:58 ÖÖ »
hoşgeldin sakura :çelen

YOK!

Çevrimdışı mey

• Master
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
« Yanıtla #13 : Ocak 04, 2012, 11:56:57 ÖÖ »
Hoşgeldin sakura  :çiçek

Çevrimdışı sakura_1111

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : Ocak 04, 2012, 06:58:51 ÖS »
hoşgeldin sakura_1111 o13 manga editlemek mi ? nerde :1

hoşbulduk  heterophobia da editliyorum.

mey,cilekk,soğuk nevale hoşbulduk canlar.