Gönderen Konu: Anthony  (Okunma sayısı 10927 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
Ynt: Anthony
« Yanıtla #300 : Ocak 26, 2012, 04:38:58 ÖS »
Rika'm ne yaptın sen yau :küstüm

YOK!

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
  • Ruh Hali: çok şükür :)
  • Memleket: Bursa
« Yanıtla #301 : Ocak 26, 2012, 08:53:43 ÖS »
hepimizin hislerine tercüman oldu balım  piki: piki: piki:

Çevrimdışı droom

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: Makedonya
« Yanıtla #302 : Nisan 10, 2012, 11:09:29 ÖÖ »
Anthony her zaman kibar bir insandı. :19 Candy onu tanımadan önce de öyleydi.. Terry ise başına buyruk, vurdumduymaz bir insandı... Candy Terry'nin değişmesine vesile oldu. Ve tam kıvama gelmişken de onu Susanna'ya kaptırdı. .3 Candy'nin Terry'e çok yardımı dokundu. Anthony ise Candy i savunabilmek adına halasıyla arasının bozulmasına bile razı oldu.  :isyanEvlat edinebilmesi için çaba gösterdi. Eliza'ya karşı bile kibar olmaya çalışan bir çocuktu...Daha ne olsun :) Anthony gibi bir insanla sadece Candy değil herkes mutlu olabilirdi :) Terry ve onun gibi asiler günümüzde hala bulunabilirken Antony gibi olanların nesli tükendi maalesef :( Ve herkes de biliyor ki, Anthony hayatta olsaydı Candy Terry'nin yüzüne bile bakmazdı :D Zaten Terry Antony'den tamamen zıt bir karakter olarak çizilmiş. Yapımcıların amacı da buydu sanırım :D Fanlar arasında rekabet ortamı oluşturmak :) Terry dizinin nerdeyse tamamında aktif olduğu için Terry hayranlarının da fazla olması kaçınılmaz... Antony ise çok az bi bölümde rol almasına rağmen etkiledi bizi fondip Ama sanırım normal hayattaki seçimlerimiz de bunu belirliyor... Kimimiz kibar ince ruhlu erkeklerden hoşlanırken, kimimiz ise asi, başına buyruk olanlardan hoşlanıyor :P Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz ama favorim Anthony tabiki de :)

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #303 : Nisan 10, 2012, 11:44:36 ÖÖ »
Anthony her zaman kibar bir insandı. :19 Candy onu tanımadan önce de öyleydi.. Terry ise başına buyruk, vurdumduymaz bir insandı... Candy Terry'nin değişmesine vesile oldu. Ve tam kıvama gelmişken de onu Susanna'ya kaptırdı. .3 Candy'nin Terry'e çok yardımı dokundu. Anthony ise Candy i savunabilmek adına halasıyla arasının bozulmasına bile razı oldu.  :isyanEvlat edinebilmesi için çaba gösterdi. Eliza'ya karşı bile kibar olmaya çalışan bir çocuktu...Daha ne olsun :) Anthony gibi bir insanla sadece Candy değil herkes mutlu olabilirdi :) Terry ve onun gibi asiler günümüzde hala bulunabilirken Antony gibi olanların nesli tükendi maalesef :( Ve herkes de biliyor ki, Anthony hayatta olsaydı Candy Terry'nin yüzüne bile bakmazdı :D Zaten Terry Antony'den tamamen zıt bir karakter olarak çizilmiş. Yapımcıların amacı da buydu sanırım :D Fanlar arasında rekabet ortamı oluşturmak :) Terry dizinin nerdeyse tamamında aktif olduğu için Terry hayranlarının da fazla olması kaçınılmaz... Antony ise çok az bi bölümde rol almasına rağmen etkiledi bizi fondip Ama sanırım normal hayattaki seçimlerimiz de bunu belirliyor... Kimimiz kibar ince ruhlu erkeklerden hoşlanırken, kimimiz ise asi, başına buyruk olanlardan hoşlanıyor :P Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz ama favorim Anthony tabiki de :)

:alkış :alkış :alkış :alkış

Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
  • Ruh Hali: çok şükür :)
  • Memleket: Bursa
« Yanıtla #304 : Nisan 10, 2012, 11:54:58 ÖÖ »
 alkş droom bu güzel yorumun için seni ayakta alkışlıyorum. Anthony ölmedi kalbimizde yaşıyor.  piki: piki: piki:

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Ruh Hali: :yağmur
  • Memleket: Hiçlikistan ..
« Yanıtla #305 : Nisan 16, 2012, 12:16:25 ÖÖ »
bende beğendim yorumunu droomcan  :(
Sabah ezanları, insanı çocukluğuna götüren bir büyü gibi..