Gönderen Konu: vee ben geldim:)  (Okunma sayısı 591 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
Ynt: vee ben geldim:)
« Yanıtla #30 : Aralık 21, 2011, 10:53:35 ÖS »
Zoeyim sen istedin diye ne vakittir yapmadığım bağlama büyümü yapacağım :ega biraz daha kartal gagası lazım Ruhi,dönüşte de en yaşlı ejderha ateşinde patlamış mısır getir lütfen :ega

üç noktalım üç noktalım üç noktalım  :senihınzır sewmek ve sewilmek güzel şey olsa da vazgeçmen benim de vazgeçeceğim anlamına gelir mi ki  :bidüşüneyim sana hatırlatmak için bişeyler yapmaktan beni alı koyar mı ki  :bidüşüneyim

elus göçmen olmaktan bahtiyar olacağınız başka bi yer aramaya kalkmazsınız inşallah  :ladygega ( :şeytan )
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı ayanatsume

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #31 : Aralık 26, 2011, 06:57:04 ÖS »
Hoşgeldin Sümeyra :D Bende yeni sayılırım  o32 (Hatta yeniyim  :yıhyıh) Adım Hasret tekrar hoşgeldin  :evet

Çevrimdışı mey

• Master
  • *
« Yanıtla #32 : Aralık 26, 2011, 09:02:14 ÖS »
Hoşgeldin Sümeyra :D Bende yeni sayılırım  o32 (Hatta yeniyim  :yıhyıh) Adım Hasret tekrar hoşgeldin  :evet

Hoşbulduk,hasretcim sende hoşgeldin :çiçek
Bizi hoş karşılayan HERKES,hoşbuldukkkk :hınzır  :hınzır

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #33 : Aralık 26, 2011, 11:22:17 ÖS »
ayanatsume hasret ne yapıyosun bakem sen burada  o15
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı ayanatsume

• Süper Üye
  • *
« Yanıtla #34 : Aralık 27, 2011, 07:58:07 ÖS »
ayanatsume hasret ne yapıyosun bakem sen burada  o15

Şeyy..hiçç.. geçiyodum uğradım  :kaşş  (Aslında ne yalan söylim çok yalnızdım yeni üye görünce hemen koşup geldim bi hoşgeldin diyim dedim  ;S )

Çevrimdışı ayanatsume

• Süper Üye
  • *
« Yanıtla #35 : Aralık 27, 2011, 07:59:22 ÖS »

Hoşbulduk,hasretcim sende hoşgeldin :çiçek
Bizi hoş karşılayan HERKES,hoşbuldukkkk :hınzır  :hınzır

Saol bende hoşbuldum  .ama :D Aynen dediğin gibi  :çiçek :D