Gönderen Konu: vee ben geldim:)  (Okunma sayısı 591 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mey

• Master
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
vee ben geldim:)
« : Aralık 20, 2011, 03:09:52 ÖÖ »
Selamlar sitenin yerli halkı  o21 o21 Ben ve benim gibi mülteci olan arkidişlerimi  aranıza kabul ettiğiniz için çook teşekkür ederim. :y1 o21 Siteye tek kelimeyle ba-yıl-dım :hınzır :hınzır neobi can buradan bizi daha önce haberdar etmediğin için sana teessüflerimi sunuyorum :sıkıntı Neyse uzatmıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar d3 d3 d3
« Son Düzenleme: Aralık 20, 2011, 04:41:08 ÖÖ Gönderen: Neobi »

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
Ynt: vee ben geldim:)
« Yanıtla #1 : Aralık 20, 2011, 04:42:39 ÖÖ »
Öncelikle hoşgeldin bacım :9 Seni aramızda görmek çok güzel  o33
Daha önce bahsetmeye vaktim olmadı ki ashia olayı yüzünden pür dikkat hepimiz ordaydık biliyosun  o31
Ama artık burayı biliyorsun bir ayağında bizde olsun :9
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #2 : Aralık 20, 2011, 08:28:22 ÖÖ »
 Deli-dolu bir uye dahaaa  d3   :ponpon
:ponpon Hosgeldinnnnn Sumeyra :ponpon :ponpon :ponpon
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı ozan

• بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّح
  • Özel Üye
  • *
  • taklitlerimden sakının...
  • Ruh Hali: ʞoʎ ʎǝş ɹıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
  • Memleket: eses
« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2011, 09:34:52 ÖÖ »
vıdıvıdı çetesi büyüyo desenize hg. iyi forumlar
buram buram aşk kokuyo diyonuz aşkın b*kunu çıkardınız kokar tabi.

Çevrimdışı prenses_candy

• Destekleyen Üye
  • *
  • COŞ COŞ HAYAT ZATEN BOŞ!!
  • Ruh Hali: Off!!Çok sıkıcı bir gün daha!!
  • Memleket: inanın anlatsamda inanmasınız
« Yanıtla #4 : Aralık 20, 2011, 10:31:16 ÖÖ »
sitemize bu yüzden insanların gelecekleri aklımın ucundan geçmemişti d3 hoşgeldiniz sefa geldiniz :ponpon sitemize şen geldiniz :ponpon

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #5 : Aralık 20, 2011, 11:44:10 ÖÖ »

yeni üyelere okumasa da olur  :haa
(click to show/hide)

sewgili z.sümeyra şunu bilmeni isterim ki burada sana kucağını açıp  mülteciliğini ve mülteci olma nedenlerini unutacak biri var sanıyor isen yanılıyorsun  o27
:sen evet sen mülteci can öyle uzatamadan kurtulabileceğini sanıyorsan yine yanılıyorsun  d3 lakin önce bir kaç prosedürü halletmemiz için daha önce yapmış olduğum bir kaç açıklamada bulunacağım sana    o18 çeşitli devletlerin çeşitli başkanları tarafından görevlendirilip üye olduğum bu sitede yeni üyeleri korumak gözlemek ve onları kurtarmak amacıyla bulunuyorum  o18 senin de anlayacağın üzere çok ulvi bir görevim var  o18 sen ve yeni üye olan arkadaşlarını gördükleri ilk andan itibaren farkındasınızdır ki sizi "hoşgeldiniz  aşık: :9  :hınzır  :seniseni :ponpon " gibi sevimli aynı zamanda sempatik aynı zamanda çok tehlikeli ikonlar ile kandırıp, forumda ki diğer konulara çekerek sizleri ele geçirme fikirlerindeler  :mafya fakat korkmayın ben burada olduğum sürece onlardan korkmanız için hiç bir sebep yok  o18 müsterih olup metanetinizi koruyun ve benden fazla uzaklaşmayın  o18 seni ve diğer yeni arkadaşlarını bilgilendirmek ve bilinçlendirmek adına sitede küçük bir tur düzenlemeye karar verdim :ega arkadaşlarına haber ver bu akşam güneş battığında yola koyulacağız  o18
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #6 : Aralık 20, 2011, 11:51:58 ÖÖ »

yeni üyelere okumasa da olur  :haa
(click to show/hide)

sewgili z.sümeyra şunu bilmeni isterim ki burada sana kucağını açıp  mülteciliğini ve mülteci olma nedenlerini unutacak biri var sanıyor isen yanılıyorsun  o27
:sen evet sen mülteci can öyle uzatamadan kurtulabileceğini sanıyorsan yine yanılıyorsun  d3 lakin önce bir kaç prosedürü halletmemiz için daha önce yapmış olduğum bir kaç açıklamada bulunacağım sana    o18 çeşitli devletlerin çeşitli başkanları tarafından görevlendirilip üye olduğum bu sitede yeni üyeleri korumak gözlemek ve onları kurtarmak amacıyla bulunuyorum  o18 senin de anlayacağın üzere çok ulvi bir görevim var  o18 sen ve yeni üye olan arkadaşlarını gördükleri ilk andan itibaren farkındasınızdır ki sizi "hoşgeldiniz  aşık: :9  :hınzır  :seniseni :ponpon " gibi sevimli aynı zamanda sempatik aynı zamanda çok tehlikeli ikonlar ile kandırıp, forumda ki diğer konulara çekerek sizleri ele geçirme fikirlerindeler  :mafya fakat korkmayın ben burada olduğum sürece onlardan korkmanız için hiç bir sebep yok  o18 müsterih olup metanetinizi koruyun ve benden fazla uzaklaşmayın  o18 seni ve diğer yeni arkadaşlarını bilgilendirmek ve bilinçlendirmek adına sitede küçük bir tur düzenlemeye karar verdim :ega arkadaşlarına haber ver bu akşam güneş battığında yola koyulacağız  o18

:21 :21
bizden mi koruyacaksin yeni uyeleri   egam  :ega bence, sen kendinden koru o masumlari  d3 d3
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı ega

• Forum Moderatörü
  • *
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
« Yanıtla #7 : Aralık 20, 2011, 11:57:30 ÖÖ »
dolunayım ne demek istiyorsun kuzum  :haa birazcık daha açmak istediğinden emin misin  :haa
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı soğuk nevale

• Tecrübeli Üye
  • *
  • nandebayo dattebayo :)
« Yanıtla #8 : Aralık 20, 2011, 12:05:56 ÖS »
kendi ayaklarıyla koşa koşa gelen her üye bizimdir bizim kalacak
bir kere cadı kazanına düşmüştür onları sen bile !  :seniseni :seniseni kurtaramazsın :tarzan :tarzan ega :bidüşüneyim

Çevrimdışı tigergirl

• Candy Fan
  • *
  • Ruh Hali: Hınzır :ega
  • Memleket: Giresun
« Yanıtla #9 : Aralık 20, 2011, 12:26:11 ÖS »
egacanım :21 hoşgeldin aramıza sümeyra   :çiçek egacanım tehlikeli ikon =>  :hınzır

Çevrimdışı asilgull

• Süper Üye
  • *
  • Memleket: ıstanbul
« Yanıtla #10 : Aralık 20, 2011, 12:32:02 ÖS »
Sümeyra bacım ne yaptın sen  o29 kaçak girdik buraya kimseye çaktırmaycağız dedik  o24 sen mubarek talal çağırıp ayyuka çıkarmadıgın kalmış  o9 bu süperman süperwoman yada arkdaş sağolsun sahiplenmiş seni  o18 ama keşke bizi dışa vurmasaydın bacım  .amazaten yeterınce sıkıntımız var kacak gelen gocmen arkdaslar olarak  stress önume gelen herkesı  yok herkesı demeyım malum kişileri gocmemıze sebep olan kısılerı ela ıle dövesimm var  damn ama nedense onlara sonsuz tesekkur edesimde var  aşık: boyle super otesı kahramanlarla dolu  bır sıteye gocmemıze sebep oldukları için  o17

İşimin başına geri donuyorum yeter bu kadar gevezelik İyi bakın kendınıze ve gocmen kardeslerınıze  :fakat
« Son Düzenleme: Aralık 20, 2011, 12:35:56 ÖS Gönderen: asilgull »

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
« Yanıtla #11 : Aralık 20, 2011, 12:42:06 ÖS »
hoşgeldin z.sümeyye :çiçek

YOK!

Çevrimdışı Neyzen

• Deneyimli üye
  • *
  • ..Hû..
  • Ruh Hali: :9
  • Memleket: Dünya
« Yanıtla #12 : Aralık 20, 2011, 01:06:16 ÖS »
Ay ay ay ne güzel, hoş geldin sümeyra bacım  :çiçek
ega; sana güveniyoruz, koru bizi  o32

'Diyârı Sevdiren İçindeki Yâr'dır.'

Çevrimdışı mey

• Master
  • *
« Yanıtla #13 : Aralık 20, 2011, 01:24:27 ÖS »
Bizi hoş karşılayan herkese sonsuz öpücükler :ama  o32kuzum asilgülüm 'O' arkidiş hepiciğimizi sahiplenmiş sen merak etmeyesen d3 d3Ayrıcada zaten paldır küldür gelmişiz bi selam verelim dimi ama :hınzır :hınzır

Çevrimdışı ega

• Forum Moderatörü
  • *
« Yanıtla #14 : Aralık 20, 2011, 03:09:59 ÖS »
asilgull saklanmak için çok geç kalmadınız mı sence de  :bidüşüneyim zaten benim yeni üye dedektörüm var fazla saklanamazdınız  o18  süper ötesi kahramanlarla dolu bi siteye  gelmiş olmak nasıl bir his bu arada  :bidüşüneyim bi çarşamba ayininde öğle yemeği olmaktan korkuyor musunuz :ega

neyzen sizi onlardan koruyacağım  o18 sakın endişelenme  o18

z.sümeyra daha önce kimse gıyabımda "'O' arkidiş" dememişti  o17 çok karmaşık duygular içerisindeyim  o18