0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni üyelere okumasa da olur (click to show/hide) konuyu da açtığına göre benimdir artık sewgili z.sümeyra şunu bilmeni isterim ki burada sana kucağını açıp mülteciliğini ve mülteci olma nedenlerini unutacak biri var sanıyor isen yanılıyorsun evet sen mülteci can öyle uzatamadan kurtulabileceğini sanıyorsan yine yanılıyorsun lakin önce bir kaç prosedürü halletmemiz için daha önce yapmış olduğum bir kaç açıklamada bulunacağım sana çeşitli devletlerin çeşitli başkanları tarafından görevlendirilip üye olduğum bu sitede yeni üyeleri korumak gözlemek ve onları kurtarmak amacıyla bulunuyorum senin de anlayacağın üzere çok ulvi bir görevim var sen ve yeni üye olan arkadaşlarını gördükleri ilk andan itibaren farkındasınızdır ki sizi "hoşgeldiniz " gibi sevimli aynı zamanda sempatik aynı zamanda çok tehlikeli ikonlar ile kandırıp, forumda ki diğer konulara çekerek sizleri ele geçirme fikirlerindeler fakat korkmayın ben burada olduğum sürece onlardan korkmanız için hiç bir sebep yok müsterih olup metanetinizi koruyun ve benden fazla uzaklaşmayın seni ve diğer yeni arkadaşlarını bilgilendirmek ve bilinçlendirmek adına sitede küçük bir tur düzenlemeye karar verdim arkadaşlarına haber ver bu akşam güneş battığında yola koyulacağız