Gönderen Konu: Meraba :D  (Okunma sayısı 773 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayanatsume

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: İstanbul
Meraba :D
« : Aralık 06, 2011, 06:58:33 ÖS »
Selamun Aleyküm. Ben Hasret İstanbuldan katılıyorum :D Foruma skip beatın mangası sayesinde üye oldum :D Dedim mangayı okuyup bi teşekkür etmemek olmaz hemen üye oldum :D Kendimden biraz bahsedecek olursam anime izlerim, korelilerin hastasıyım, film izlemeyi çok severim, kitap okumayı çok severim,  her türlü müziği dinlerim :D Şimdilik bu kadar  o17  Eminim ki bu forumda iyi vakit geçiricem şimdiden hoşbuldum  ;S :D

Çevrimdışı kavai

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Ruh Hali: :o30
  • Memleket: balıkesir
Ynt: Meraba :D
« Yanıtla #1 : Aralık 06, 2011, 07:01:12 ÖS »
hoşgeldin Hasret  o18   hokuspokus

Çevrimdışı soğuk nevale

• Tecrübeli Üye
  • *
  • nandebayo dattebayo :)
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
« Yanıtla #2 : Aralık 06, 2011, 07:25:50 ÖS »
hoşgeldin ayanatsume
burda kendini yalnız hisstmezsin anime manga dizi konu o30sunda

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #3 : Aralık 06, 2011, 07:50:59 ÖS »

Ve aleykumselam  :)
hosgeldin ayanatsume  :çiçek manga-anime ve ustune bir de kore seversen tam yerine gelmissindir demek  :seniseni
bu arada oppan kim  :rika
« Son Düzenleme: Aralık 06, 2011, 07:52:45 ÖS Gönderen: dolunay »
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı tigergirl

• Candy Fan
  • *
  • Ruh Hali: Hınzır :ega
  • Memleket: Giresun
« Yanıtla #4 : Aralık 06, 2011, 08:20:47 ÖS »
kesinlikle doluşuma katılıyorum anime-manga ve ayrıca asyadizi filmleri diyince bu sitede şu şekli alcak insan çoktur =>  o21 kısaca h.g aramıza hasret :: anime-manga veya dizi önerisi istersen her daim bize sorabilirsin  :12

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
« Yanıtla #5 : Aralık 06, 2011, 09:39:07 ÖS »
Hoşgeldin hasret :: Bir takipçi daha kazandık ne güzel :9
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı DamlaSu

• Candy cevirmen
  • *
« Yanıtla #6 : Aralık 06, 2011, 09:40:03 ÖS »
Hoşgeldin Hasret... :12

Seni düşünürken üflediğim mumlar sönmedi hiç, o kadar imkansızdık biz...

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
  • Ruh Hali: çok şükür :)
  • Memleket: Bursa
« Yanıtla #7 : Aralık 07, 2011, 02:50:01 ÖS »
hoşgeldin hasret.. tam yerine gelmişsin.eminim aramızda keyifli vakit geçireceksin :y1 :y1 :y1

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #8 : Aralık 07, 2011, 03:24:00 ÖS »
Ayanatsume Hasret yukarıda ki arkadaşların öyle misafirperver bir şekilde hoşgeldin dediklerine kanma sakın  .no  anime manga hatta ve hatta kore takipçisi insanlar buraya üye olmak için başvurduktan akabinde başvuruları değerlendirilip kabul sınavına tabi tutulduktan sonra kimse eski haline ve yaşantısına dönememekte haberin olsun  :bilemem bende bu nedenden ötürü çeşitli devletlerin çeşitli yetkilileri tarafından görevlendirilip üye oldum zaten  o33 bu sitede toplanan bir grup insan bünyelerine yeni üyeler katmak ve üyeleri göndermemek ne yapıyorlar, çeşitli zorluklara maruz kalan üye adayları ne için siteden uzaklaşamamaktadırlar, stockholm sendromunun konuyla ilgisi var mıdır, yeni üyeler kazanmak için çocukları şeker ile kandıran kandırıkçılar gibi, insanları manga anime gibi şeylerle kandırmakta ki amaçları nedir gibi  sorulara cevap bulmam için görevlendirildim o33 Sözün özü dikkat  et sağına soluna :ega temkinli ol :ega her an tetikte ol :ega "o benim oppam, o benim manga anime kahramanım, o benim köylüm, o benim üyem  o15 " gibi tümceler ile karşılaşacağın günler geldiğinde benim bu sözlerimi anımsa evlat:  :mafya itiraz etmeden ve arkana bakmadan uzaklaş hayatta ve kendinde kalabilmen için tek şansın keza son şansındır bu  :mafya imdi toplantıya yetişmem lazım raporumu bekliyorlar :keyif söylediklerimi ciddiye almamak senin ve çevrende ki insanlar için pekte iyi sonuçlar doğuramayabilir  :mafya

yeni üye gördü mü engelleyemiyorum la kendimi  :tutmayın

Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
« Yanıtla #9 : Aralık 07, 2011, 03:35:17 ÖS »
hasret'e hoşgeldin demeye geldimdi ben galiba :ega bu yazıdan sona hoş mu geldi pek emin olamadım :ega
Hoşgeldin Hasret.. tam yerindesin :))
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2011, 04:50:38 ÖS Gönderen: cilekk »

YOK!

Çevrimdışı soğuk nevale

• Tecrübeli Üye
  • *
« Yanıtla #10 : Aralık 07, 2011, 04:01:19 ÖS »
eganın msjından çıkaracağın sonuç burda herşeyle karşılaşabilirsin d3 d3 d3

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Ruh Hali: :yağmur
  • Memleket: Hiçlikistan ..
« Yanıtla #11 : Aralık 07, 2011, 04:38:46 ÖS »
hoşgeldin ayanatsume bende sitede nadir bulunan yakışıklı erkeklerden biriyim ...tatlım oppan olayım :keyif ( :ozidenneoya )
Sabah ezanları, insanı çocukluğuna götüren bir büyü gibi..

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #12 : Aralık 07, 2011, 04:47:34 ÖS »
hoşgeldin ayanatsume bende sitede nadir bulunan yakışıklı erkeklerden biriyim ...tatlım oppan olayım :keyif ( :ozidenneoya )

sadece yağuşuklu değil aynı zamanda delüganlı olur kendileri  :seniseni 
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı soğuk nevale

• Tecrübeli Üye
  • *
« Yanıtla #13 : Aralık 07, 2011, 05:12:56 ÖS »
yeni biri görünce çığrımızdan çıkıyoruz kikiki kikiki o30 o30 o30 o30 o30

Çevrimdışı ayanatsume

• Süper Üye
  • *
« Yanıtla #14 : Aralık 07, 2011, 05:28:21 ÖS »
hoşgeldin Hasret  o18   hokuspokus

Hoşbuldum teşekkür ederim :D Profil resmindeki kim nana dimi ? (Şey gerçek adını hatırlayamadım kusura bakma   o8 ) Unninmi ? (Ama gerçekten güzel kız :D)