Ayanatsume Hasret yukarıda ki arkadaşların öyle misafirperver bir şekilde hoşgeldin dediklerine kanma sakın

anime manga hatta ve hatta kore takipçisi insanlar buraya üye olmak için başvurduktan akabinde başvuruları değerlendirilip kabul sınavına tabi tutulduktan sonra kimse eski haline ve yaşantısına dönememekte haberin olsun

bende bu nedenden ötürü çeşitli devletlerin çeşitli yetkilileri tarafından görevlendirilip üye oldum zaten

bu sitede toplanan bir grup insan bünyelerine yeni üyeler katmak ve üyeleri göndermemek ne yapıyorlar, çeşitli zorluklara maruz kalan üye adayları ne için siteden uzaklaşamamaktadırlar, stockholm sendromunun konuyla ilgisi var mıdır, yeni üyeler kazanmak için çocukları şeker ile kandıran kandırıkçılar gibi, insanları manga anime gibi şeylerle kandırmakta ki amaçları nedir gibi sorulara cevap bulmam için görevlendirildim

Sözün özü dikkat et sağına soluna

temkinli ol

her an tetikte ol

"o benim oppam, o benim manga anime kahramanım, o benim köylüm, o benim üyem

" gibi tümceler ile karşılaşacağın günler geldiğinde benim bu sözlerimi anımsa evlat:

itiraz etmeden ve arkana bakmadan uzaklaş hayatta ve kendinde kalabilmen için tek şansın keza son şansındır bu

imdi toplantıya yetişmem lazım raporumu bekliyorlar

söylediklerimi ciddiye almamak senin ve çevrende ki insanlar için pekte iyi sonuçlar doğuramayabilir

yeni üye gördü mü engelleyemiyorum la kendimi