Gönderen Konu: Herkezi çok özledim, nasılsınız?  (Okunma sayısı 557 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı candycandy61

• Süper aktif üye
  • *
  • 67y56uy754
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: trabzon
Ynt: Herkezi çok özledim, nasılsınız?
« Yanıtla #15 : Ocak 18, 2012, 09:13:22 ÖÖ »
Allah analı babalı büyütsün  :fan

Çevrimdışı MihRiMaH

• Tecrübeli Üye
  • *
  • İçimde kocaman bir mutluluk taşıyorum :)
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: muttluuu, huzurlu,uykulu, tosbağa hızında ::
  • Memleket: Tamda olmak istediğim yerde :)
« Yanıtla #16 : Şubat 20, 2012, 12:10:41 ÖÖ »
hepinize oğluşumla teş. ederiz teyzoşlar. biz 4.5 aylık olduk :))

minik tosbamı uyuttum. arada takılıyorum nete :)
♥ mavi ayakkabılarını giydireceğim günü iple çekiyorum anne'ciğim ♥ ::

♥ Kadına yönelik şiddeti destekliyorum.. Ancak ; içten gelen minik bir tekmeyse. ♥ ::

Çevrimdışı MihRiMaH

• Tecrübeli Üye
  • *
« Yanıtla #17 : Şubat 20, 2012, 12:12:57 ÖÖ »
Oncelikle tekrar hosgeldin mihrim  :çiçek Kendi adima konusuyumm  o31 ben cok iyiyimmm  hokuspokus Muhammed Enes'imizin ve annesinin iyi oldugunu ogrendigim icin, daha da iyi oldumm  :çiçek
Allah'im uzun omurler versin...Allah nazarlardan korusun kuzum  :)
 Ara da boyle gel kuzummm.. ozletme kendini..

saol canım. Sen grdün benim güvccük tosbamı zaten :)

merhaba mihrimahcanımm ben rika  bu arada   :sıkıntı

mihrimahcanım bende seni özledim  üz:

mihrimahcanım muhanmmed enes kim bilir ne kadar tatlıdır..rabbim isteyenlere benim kimin birde muhammed enes gibi hayırlı evlatlar nasip eder inşallah o33

bu arada ablamdan biliyorum yani oda ev işlerini bitirmekte çok zorlanıyomuş bebişi rahat vermiyomuş   o15 

mihrimahcanım birde bir şey sorucam :9  kız kardeşin kıskanıyormu bebişi onu çok merak ettim :9  ( :sıkıntı  )

çok saol canım. ayy yok hiç kıskanmıyor, aksine gelcegi günü iple çekti. dolaplarını beşigini birlikte yerleştirdik. kıyafetlerini birlikte yıkdaık, ütüledik yerleştrdik. bir hafta göremese deliye dönüyoru. çok seviyor :))

♥ Kadına yönelik şiddeti destekliyorum.. Ancak ; içten gelen minik bir tekmeyse. ♥ ::

Çevrimdışı MihRiMaH

• Tecrübeli Üye
  • *
« Yanıtla #18 : Şubat 20, 2012, 12:14:38 ÖÖ »
Allah bağışlasın mihricim.Bir ömür çok mutlu ol inşallah oğluşunla ve eşinle..  :çiçek :çiçek

teş. ederim sibel cim. Sende evliik hazırlıgındasın sanırım. yanlışda olabilir kusura bakma ltfen. çoook büyük mutluluklar dilerim canım :)) darısı başınıza hehehe :)
allah sağlıklı ve mutlu büyütmeyi nasip etsin mihricim eşinle beraber. doluşum gibi bende çok iyiyim sınavlardan giremiyorum bende pek  :İİ

saol canım. kolay gelsin sınavlarından yana :)

Çevrimdışı MihRiMaH

• Tecrübeli Üye
  • *
« Yanıtla #19 : Şubat 20, 2012, 12:22:50 ÖÖ »
o13 o13 o13 o13 oy oy oy
çiçeği burnunda anne mi oldun
tombik tombik de oldun mu çok severim hamilelerin kendilerine has kilolarını  o7 o7
Allah bebeğinize sağlıklı huzurlu ömürler versin sizi yanından ayırmasın
özletme kendini yine gel hep gel o15 o15

evet canımm :))) çok tombik oldum eşim yuvalayarak götürüyordu beni. 24 kg ldım zuhaha baya verdim 9 kg kaldı. Allah tan boy uzunda idare ediyoruz şimdilik. veriyorum yavaş yavaş :)

gelirim inş. canım :)

Canımm mutluluğunuz daim olsunn  o13 Kocaman öp bizlerin yerinee o bıdığıı  o13
Aaa bu arada artık bu kadar açma arayıı  :seniseni Arada birde olsa bi cee de bi görünn  :seniseni

Allah razı olsun canımm :)) Rabim sizlere daha gzel mutlu aileler nasib etsin inş. öperim teyzesii :)) 7/24 öpücük manyagı yaptım oğlumu :) arada gelirim inş. canım :) saolasınn celerim

mihrim hamiledaşım :)) bende siteye giremiyorum hiç bugün öle bakayım dedim konunu görünce yazam dedim :)) benim prensimde 2 aylık oldu  o21 aynı bende işlerimi bilem yapamıom :21 ama öle tatlıki uykularımı bilem feda etmişim daha ne olsun ehehhehe
allah tosuncuğuna uzun ömürler nasip etsin sağlıkla büyüt evladını  o32

hamiledaşım bebeleri beşik kertigi yapcaktık ama olmadı kiside erkek oldu :D aynene öyle tatlılarki ohh mis kokusunu çek içine tamamdır :)))

saol canım sende saglıkla, mutlulukla büyüt inş.

Canım benim allah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inş..Darısı başımıza :))  Ben de sizi çok öpüyorum tatlım en kısa sürede görüşmek dileğiyle ;)

Allah razı olsun ayşecim. amin darısı sizlere inş.

hayırlı olsun mıhrımah Allah bağışlasın nıce uzun omurler versın Allah umarım :mezun kep taktıgı gunlerı de görürsun ınsallah  :y1

Amin inş. saolasın canım :)) ahhh doğsa bir doğda diyordum 4.5 ayık oldu. o günlerde gelir inş. mevlam saglık sıhhat efiyet versin :)

o kadar zaman oldu mu yau iki sene oldu buraya geleli neler değişti. sıra çelende mi şimdi? Allah bağışlasın. dayısını öyle bi anlatın ki büyüyünce ozan dayı gibi olmak istesinler. biraz zor ama olur ya belki olur.

sıra çelen de evet  :) bir ekşın varı acaba kendilerinde :))

ozan alemsin anlatırım hehehe :))

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Mihri'm :)

saol canım çok teş. ederiz çilek teyzesi :)

Çevrimdışı MihRiMaH

• Tecrübeli Üye
  • *
« Yanıtla #20 : Şubat 20, 2012, 12:26:21 ÖÖ »
Allah bağışlasın Mihribah ve seraze. Bebişlerinizi öpün benim için. Çocuk sahibi olma inanılmaz güzel bir şey anlatmak yetmez yaşamak lazım. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar verir inşallah. sağlıcakla kalın. Arada gelin. Özletmeyin kendinizi.
(diyene de bak demeyin :) )

öperim inş. canım. Evet inanılmaz güzel. Dünya da insanın başına gelebilecek en harika şeymiş :))

Hoş gldn mihricim Allah analı babalı bytmyı nsp etsin geldiğini yeni grdm bu arada senin oğluşun oppalara benziyomu gçn yıl çok kore dizisi izlmştn bi ara öyle bi muhabbet olmuştu ksn benzer diye ;)

h. buldum canım :) valla hamişken hiç kore dizisi izlemedim canım :) tv pek izlemedim. genelde kitap okudum, Kuran-ı Kerim okudum :)  ama bir ark. çok izliyordu bebik doğdu gözler çekik çekik hehe :) düzeldi ama şimdi normal :)

Allah bağışlasın mihrim,Allah analı babalı büyütmeyı nasip etsin :hınzır

Allah razı olsun :)

Allah analı babalı büyütsün  :fan

Allah razı olsun :)

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Ruh Hali: :yağmur
  • Memleket: Hiçlikistan ..
« Yanıtla #21 : Mart 24, 2012, 08:53:47 ÖÖ »
hımm bende zaten kıskanmıyorum gerçekten sadece ilk yeğenimi azıcık kıskandım ama o zaman 9 yaşındaydım ondan  şimdi bende deli oluyorum ama sık sık göremiyorum  kardeşini çok iyi anlıyorum yaa çok tatlı oluyo keratalar  :19
Sabah ezanları, insanı çocukluğuna götüren bir büyü gibi..