0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oncelikle tekrar hosgeldin mihrim Kendi adima konusuyumm ben cok iyiyimmm Muhammed Enes'imizin ve annesinin iyi oldugunu ogrendigim icin, daha da iyi oldumm Allah'im uzun omurler versin...Allah nazarlardan korusun kuzum Ara da boyle gel kuzummm.. ozletme kendini..
merhaba mihrimahcanımm ben rika bu arada mihrimahcanım bende seni özledim mihrimahcanım muhanmmed enes kim bilir ne kadar tatlıdır..rabbim isteyenlere benim kimin birde muhammed enes gibi hayırlı evlatlar nasip eder inşallah bu arada ablamdan biliyorum yani oda ev işlerini bitirmekte çok zorlanıyomuş bebişi rahat vermiyomuş mihrimahcanım birde bir şey sorucam kız kardeşin kıskanıyormu bebişi onu çok merak ettim ( )
Allah bağışlasın mihricim.Bir ömür çok mutlu ol inşallah oğluşunla ve eşinle..
allah sağlıklı ve mutlu büyütmeyi nasip etsin mihricim eşinle beraber. doluşum gibi bende çok iyiyim sınavlardan giremiyorum bende pek
oy oy oyçiçeği burnunda anne mi olduntombik tombik de oldun mu çok severim hamilelerin kendilerine has kilolarını Allah bebeğinize sağlıklı huzurlu ömürler versin sizi yanından ayırmasınözletme kendini yine gel hep gel
Canımm mutluluğunuz daim olsunn Kocaman öp bizlerin yerinee o bıdığıı Aaa bu arada artık bu kadar açma arayıı Arada birde olsa bi cee de bi görünn
mihrim hamiledaşım bende siteye giremiyorum hiç bugün öle bakayım dedim konunu görünce yazam dedim benim prensimde 2 aylık oldu aynı bende işlerimi bilem yapamıom ama öle tatlıki uykularımı bilem feda etmişim daha ne olsun ehehhehe allah tosuncuğuna uzun ömürler nasip etsin sağlıkla büyüt evladını
Canım benim allah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inş..Darısı başımıza Ben de sizi çok öpüyorum tatlım en kısa sürede görüşmek dileğiyle
hayırlı olsun mıhrımah Allah bağışlasın nıce uzun omurler versın Allah umarım kep taktıgı gunlerı de görürsun ınsallah
o kadar zaman oldu mu yau iki sene oldu buraya geleli neler değişti. sıra çelende mi şimdi? Allah bağışlasın. dayısını öyle bi anlatın ki büyüyünce ozan dayı gibi olmak istesinler. biraz zor ama olur ya belki olur.
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Mihri'm
Allah bağışlasın Mihribah ve seraze. Bebişlerinizi öpün benim için. Çocuk sahibi olma inanılmaz güzel bir şey anlatmak yetmez yaşamak lazım. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar verir inşallah. sağlıcakla kalın. Arada gelin. Özletmeyin kendinizi. (diyene de bak demeyin )
Hoş gldn mihricim Allah analı babalı bytmyı nsp etsin geldiğini yeni grdm bu arada senin oğluşun oppalara benziyomu gçn yıl çok kore dizisi izlmştn bi ara öyle bi muhabbet olmuştu ksn benzer diye
Allah bağışlasın mihrim,Allah analı babalı büyütmeyı nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün