Gönderen Konu: dört gözle bekliyorum  (Okunma sayısı 3258 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yeliz orhan

• Deneyimli üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: kadıköy
Ynt: dört gözle bekliyorum
« Yanıtla #60 : Temmuz 29, 2010, 01:47:55 ÖS »
ayyy  ayyyy cok heyecanlandım kalbim durabilir suan.. :3 önceden ögrenmek istemiyorum Esma hanımcım yavas yavas..  :berivan  sizin cevirilerinizle beraber inşallah anime bittikten sora mangasınında cevrimesini yaparsınız..  :acelya bekliyor olucagım..  :marmi  sizleri sevgiyle kucaklıyorum   :fan   :gül   :)  :)
candy'im .. ;)

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: Istanbul
« Yanıtla #61 : Temmuz 29, 2010, 01:58:34 ÖS »
Aslında anime orjinali göre çok fazla romantik değil. Asıl mangasını okumalısınız. Mangada Terry çok daha romantik, mesela ilk öpüşü yaz okulunda değil mayıs festivalinde. Terry candy'i tokatlayıp öpüyor ve "Anthony yoksa daha mı yumuşak öpüyor" diye azarlıyor, zorla ahıra götürüp Candy'i yere fırlatıyor ve ata zorla bindirip "Anthony'i çağır" diye zorlıyordu. anime biraz farklı. mesela Terry mangada Candy'i bir kez daha öpüyor yaz okulunda. Candy "öpersen seni ısırırım" diyor , Terry o an daha kibar ve Candy'i alnından öpüyor, Eliza'da bunları görüyor. Ay çok heyecanlandım yazarken:D   Mangayıda eklicem sırasıyla, şu anime bitsinde önce;)  Mangayı okuyanlar, bende dahil, animeyi hiç beğenmiyor. tahmin edin artık;)

Merak ediyorum Esma. Şimdi şüpheye düştüm. Siteye gönderdiğim dergiler manga ile aynı mı. Bu durumda Çığ yayınlarının yaımlamadığı dergileri tercüme edebilecek misiniz. Eğr öyleyse mutluluktan uçacağım. Ve hakikaten eksik olan yerlerin tamamlanmasını dört gözle bekleyeceğim... :)

yok bitanem. senin gönderdiğin dergiler animeyle aynı. ben eminim o zamanlar Türkiye'deki yayınevleri bile mangadan haberdar değildi:) Ama gözden bişey kaçırdımmı bilemiyorum daha dergileri tam okumadım.
mangada olaylar aynı ama seyri değişik, animede olmayan sahneler var, ayrıca Candy nin devamı niteliğinde ufak ayrıntılar falan var. Mesela Candy Anthony'nin babasıyla görüşüyor mangada sarılıp ağlaşıyorlar falan ama animede bu sahne yok. Ayrıca Terry Candy'i bir kere daha öpüyor ama buda animede yer almıyor. Bu ve bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz.
Çığ yayınlarının neyini tercüme edicem yanlız anlayamadım:) türkçe değilmiydi o dergiler?

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: Istanbul
« Yanıtla #62 : Temmuz 29, 2010, 01:59:19 ÖS »
ayyy  ayyyy cok heyecanlandım kalbim durabilir suan.. :3 önceden ögrenmek istemiyorum Esma hanımcım yavas yavas..  :berivan  sizin cevirilerinizle beraber inşallah anime bittikten sora mangasınında cevrimesini yaparsınız..  :acelya bekliyor olucagım..  :marmi  sizleri sevgiyle kucaklıyorum   :fan   :gül   :)  :)

Hepberaber heyecanlanıcaz canım benim:) :fan

Çevrimdışı yeliz orhan

• Deneyimli üye
  • *
  • Memleket: kadıköy
« Yanıtla #63 : Temmuz 29, 2010, 02:12:12 ÖS »

Hepberaber heyecanlanıcaz canım benim:) :fan

:opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :)  :)
candy'im .. ;)

Çevrimdışı çizgim

• Özel Üye
  • *
  • Candy'i çok seven kendim :)
  • Ruh Hali: iyimser
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #64 : Temmuz 29, 2010, 11:30:57 ÖS »
yok bitanem. senin gönderdiğin dergiler animeyle aynı. ben eminim o zamanlar Türkiye'deki yayınevleri bile mangadan haberdar değildi:) Ama gözden bişey kaçırdımmı bilemiyorum daha dergileri tam okumadım.
mangada olaylar aynı ama seyri değişik, animede olmayan sahneler var, ayrıca Candy nin devamı niteliğinde ufak ayrıntılar falan var. Mesela Candy Anthony'nin babasıyla görüşüyor mangada sarılıp ağlaşıyorlar falan ama animede bu sahne yok. Ayrıca Terry Candy'i bir kere daha öpüyor ama buda animede yer almıyor. Bu ve bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz.
Çığ yayınlarının neyini tercüme edicem yanlız anlayamadım:) türkçe değilmiydi o dergiler?
[/quote]

:) Ben dergilerin tercümesinden bahsetmemiştim. Onlar zaten hali hazırda türkçe. Ama daha önce de izah ettiğim gibi tam değil. Elinizde manga var da onları tercüme edip gönderecek misiniz diye merak etmiştim. :)

Çevrimdışı Beyza

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • AŞKa AŞK demem "HASRET" olmadıkça..
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: Ruhun aynası kalptir.. Kalp huzurluysa o da huzurludur..
  • Memleket: İstanbul..
« Yanıtla #65 : Temmuz 31, 2010, 07:50:06 ÖS »
Dergiler de çok güzel olmuş, değişik bir tatta..Elinize sağlık sevgili Candy emektarları :D
Kono mama soba ni ite hoshii...

Vuslat olmasa ayrılığın hükmü nedir ki??

Çevrimdışı hilalciks

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Memleket: Bursa
« Yanıtla #66 : Eylül 08, 2011, 01:17:33 ÖS »
manga çevirisinde elimden geldiğince nacizane yardımcı olabilirim ;)