0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında anime orjinali göre çok fazla romantik değil. Asıl mangasını okumalısınız. Mangada Terry çok daha romantik, mesela ilk öpüşü yaz okulunda değil mayıs festivalinde. Terry candy'i tokatlayıp öpüyor ve "Anthony yoksa daha mı yumuşak öpüyor" diye azarlıyor, zorla ahıra götürüp Candy'i yere fırlatıyor ve ata zorla bindirip "Anthony'i çağır" diye zorlıyordu. anime biraz farklı. mesela Terry mangada Candy'i bir kez daha öpüyor yaz okulunda. Candy "öpersen seni ısırırım" diyor , Terry o an daha kibar ve Candy'i alnından öpüyor, Eliza'da bunları görüyor. Ay çok heyecanlandım yazarken:D Mangayıda eklicem sırasıyla, şu anime bitsinde önce;) Mangayı okuyanlar, bende dahil, animeyi hiç beğenmiyor. tahmin edin artık;)
Alıntı yapılan: Esma_Güngör_Moğul - Mart 23, 2010, 12:12:58 ÖSAslında anime orjinali göre çok fazla romantik değil. Asıl mangasını okumalısınız. Mangada Terry çok daha romantik, mesela ilk öpüşü yaz okulunda değil mayıs festivalinde. Terry candy'i tokatlayıp öpüyor ve "Anthony yoksa daha mı yumuşak öpüyor" diye azarlıyor, zorla ahıra götürüp Candy'i yere fırlatıyor ve ata zorla bindirip "Anthony'i çağır" diye zorlıyordu. anime biraz farklı. mesela Terry mangada Candy'i bir kez daha öpüyor yaz okulunda. Candy "öpersen seni ısırırım" diyor , Terry o an daha kibar ve Candy'i alnından öpüyor, Eliza'da bunları görüyor. Ay çok heyecanlandım yazarken:D Mangayıda eklicem sırasıyla, şu anime bitsinde önce;) Mangayı okuyanlar, bende dahil, animeyi hiç beğenmiyor. tahmin edin artık;) mangayı öyle merak ettim ki ...
ah sonunda yine uye oldum sizleri ozlemisim beceriksizligim yuzunden bir turlu uye olamamistim dogrusu siteye giremedigim zamanlarda biraz kendimi yalniz hiossettim facebook'tan takip ediyordum ama sitenin yeri bambaska ve yeni halide super olmus daha kalitei ve aciklaycioda ayrica esma hanim yavuz bey ve emegi gecen herkese cok tesekkur ederim sonunda araniza dundugum icin cok mutluyum:)) bu arada yorumlarinizi okudum gercektende mangasi cok etkileyciymis keskee onuda turkceye cevire bilsseniz ne iyi olurdu:((tabiy animesi bittikten sonra