Gönderen Konu: dört gözle bekliyorum  (Okunma sayısı 3258 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozan

• بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّح
  • Özel Üye
  • *
  • taklitlerimden sakının...
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: ʞoʎ ʎǝş ɹıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
  • Memleket: eses
dört gözle bekliyorum
« : Mart 19, 2010, 11:52:40 ÖS »
çocukken kız arkadaşlarım candy saati geldiğinde ortadan kaybolurlardı. yarım kalan oyunlarımız yüzünden nefret ederdim. bitince de arkasından tam bir saat yorum yaparlardı.  anthony karakteri öldü ve bizimkiler gerçek anlamda bunalıma girmişti. okadar alıştırdılar ki benide, sonrasında ne olacağını merak etmeye başladım. anladım ki psikolojik bir terör uyguluyordu candy,  kaçırmadan izlemeye başladım. ne diyeyim. hala dört gözle bekliyorum yeni bölümleri. tekerlemesi de vardı dimi;
seker kız candy
anthony'le evlendi
bunu duyan eliza
sinirinden geberdi
buram buram aşk kokuyo diyonuz aşkın b*kunu çıkardınız kokar tabi.

Çevrimdışı yeliz orhan

• Deneyimli üye
  • *
  • Memleket: kadıköy
Ynt: dört gözle bekliyorum
« Yanıtla #1 : Mart 20, 2010, 10:24:07 ÖÖ »
kesinlikle cok haklısınız... bende CANDY saatlerinde ortadan kaybolanlardanım.. oyunu bırakır herkes evine gider izledikten sora tekrar bulusurduk..  ;) mutlu olduunda bende mutlu olurdum agladıında hıçkırarark onunla aglardım  :'( bu duygular anlatılmaz asla bi çizgi dizi olarak bakmadım küçük olduum halde suan bile öle görmüorum.. bana cok sey kattı .. bu hayata ragmen hala herseye gülenlerdenim..  ;D ;D anthony öldüünde dünya basıma yıkılmıstı onunla beraber agladım etkisini atamadım tüm kız arkadaslarımın coguda benim gibiydi ne kdr adaletsiz die kızardık yazara soralarında terry e bile uyuz olmaya baslamıstık candy e anthony i unutturdu die tabiii kii ilerdedikce fikrimiz degişti ..  :P hele ki en güzel yerinde tv ler kesmedi mi dünya basımıza yıkıldı sandık tekrar tekrar yayınlandı ama asla devamı gelmedi.. bunun içinde cok aglamıstım .. ve hiçbir zmn unutmadım hep kendi kendime büyüüyünce tüm serisini nerde varsa bulup alıcam derdim ki ''tüm ekipe gercekten bir kez daa yürekten sonsuz tesekkürler böle bişiye imza attınız için büyük sevap işlediniz'' böle bi sitenin oldunu ögrendim o kdr mutlu oldum ki heyecandan hemen basladım izlemeye ve halada yeni bölümler gelene dek bastan bastan izlerim yanii.. kısacası özellikle bayanların kalbinde izleyenlerin yani CANDY nin büyük bi yeri vardır hayatımız boyuncada unutulmayacagına eminim.. sevgili ekibimiz sayesinde devamını görebilicegiz ne mutlu bize.. sizleri sevioruz cokkkk..  :) :)
candy'im .. ;)

Çevrimdışı su

• Yeni üye
  • *
  • bugün hayatımın geri kalanının ilk günü
« Yanıtla #2 : Mart 21, 2010, 12:26:38 ÖS »
ozy nerden buluyorsun bunları  ;D bu arada anlattığın kadar varmış , kaliteli bir ortam, aynızamanda eğlenceli, bir animeden fazlası var burada , sıcaklık,  neden ofisten çıkmadığın anlaşıldı  ;D merak etme kimseye söylemeyeceğim..  ::)
:) :/ :(

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: Istanbul
« Yanıtla #3 : Mart 22, 2010, 07:06:52 ÖS »
Yazılarınızı okurken içim bi tuhaf oldu, eskigünlerdeymişim gibi toplanıp arkadaşlarla yorum yapasın geldi, anthony öldüğü günü sabahı serviste hıçkıra hıçkıra ağlayışım geldi gözlerimin önüne, sınıfa girince salya sümük sarılıp ağlayışımız.. abartmıyorum en az 2 hafta etkisinden kurtulamamış, geceleri Candy olup öyle uyuyordum. Yazara bende kızdım, Anthony'nin yerini kimse dolduramaz dedim.. Yine öyle, Anthnoy apayrı bi karakter, ama Terry kadar değil;)

Çevrimdışı Beyza

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • AŞKa AŞK demem "HASRET" olmadıkça..
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: Ruhun aynası kalptir.. Kalp huzurluysa o da huzurludur..
  • Memleket: İstanbul..
« Yanıtla #4 : Mart 23, 2010, 12:11:15 ÖÖ »
Gerekten Anthony'nin ölümünden etkilenmemek mümkün değil, fakat onu Terry'nin Candy'yi etkisinden kurtarışı kadar güzel bir sahnesi de yok.. Terry'nin halinden daha fazla etkilendim her izleyişimde..

Anthony nasıl olsa ölmüş -ona karşı biraz fazla acımasızım galiba :)- ama Terry hakiakten Candy'yi seviyor ve onun sevgisini de kıskanıyor.. İşte bu daha da süper :D
Kono mama soba ni ite hoshii...

Vuslat olmasa ayrılığın hükmü nedir ki??

Çevrimdışı yeliz78

• Master
  • *
  • Ruh Hali: coşkun:
« Yanıtla #5 : Mart 23, 2010, 12:16:15 ÖÖ »
benim gibi candyi seven insanlarla buluşmak ne güzel..yazılan her yorumda kendimden birşeyler buluyorum..duygularıma bütün arkadaşlar tercüman oluyor..yavuz bey,esma hanım,çağla hanım iiki varsınız bizleri bu sitede buluşturdunuz için çok teşekkürler...
« Son Düzenleme: Temmuz 28, 2010, 12:19:40 ÖÖ Gönderen: yeliz78 »

Çevrimdışı Beyza

• Paylaşımcı Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Mart 23, 2010, 12:21:01 ÖÖ »
Sevgili emeği geçenler sağolsun Candy ortaklığı kuruldu burada :D

• Paylaşımcı Üye
  • *
« Yanıtla #7 : Mart 23, 2010, 12:12:58 ÖS »
Aslında anime orjinali göre çok fazla romantik değil. Asıl mangasını okumalısınız. Mangada Terry çok daha romantik, mesela ilk öpüşü yaz okulunda değil mayıs festivalinde. Terry candy'i tokatlayıp öpüyor ve "Anthony yoksa daha mı yumuşak öpüyor" diye azarlıyor, zorla ahıra götürüp Candy'i yere fırlatıyor ve ata zorla bindirip "Anthony'i çağır" diye zorlıyordu. anime biraz farklı. mesela Terry mangada Candy'i bir kez daha öpüyor yaz okulunda. Candy "öpersen seni ısırırım" diyor , Terry o an daha kibar ve Candy'i alnından öpüyor, Eliza'da bunları görüyor. Ay çok heyecanlandım yazarken:D   Mangayıda eklicem sırasıyla, şu anime bitsinde önce;)  Mangayı okuyanlar, bende dahil, animeyi hiç beğenmiyor. tahmin edin artık;)

Çevrimdışı ozan

• بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّح
  • Özel Üye
  • *
  • taklitlerimden sakının...
  • Ruh Hali: ʞoʎ ʎǝş ɹıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
  • Memleket: eses
« Yanıtla #8 : Mart 23, 2010, 12:15:58 ÖS »
Aslında anime orjinali göre çok fazla romantik değil. Asıl mangasını okumalısınız. Mangada Terry çok daha romantik, mesela ilk öpüşü yaz okulunda değil mayıs festivalinde. Terry candy'i tokatlayıp öpüyor ve "Anthony yoksa daha mı yumuşak öpüyor" diye azarlıyor, zorla ahıra götürüp Candy'i yere fırlatıyor ve ata zorla bindirip "Anthony'i çağır" diye zorlıyordu. anime biraz farklı. mesela Terry mangada Candy'i bir kez daha öpüyor yaz okulunda. Candy "öpersen seni ısırırım" diyor , Terry o an daha kibar ve Candy'i alnından öpüyor, Eliza'da bunları görüyor. Ay çok heyecanlandım yazarken:D   Mangayıda eklicem sırasıyla, şu anime bitsinde önce;)  Mangayı okuyanlar, bende dahil, animeyi hiç beğenmiyor. tahmin edin artık;)

mangayı öyle merak ettim ki   ...
buram buram aşk kokuyo diyonuz aşkın b*kunu çıkardınız kokar tabi.

Çevrimdışı GönüLçeLen

• Bu Hayatta Bizi Böyle Yakamızdan Tutacaksa.. "Hadi Böyle Yaşa" Derken Kalbimize Sormuş Mu....?
  • Candy Moderator
  • *
  • Erkekler ağlamaz sil gözyaşını....
  • Ruh Hali: Varla yok arası...
  • Memleket: Venüs :)
« Yanıtla #9 : Mart 23, 2010, 02:09:44 ÖS »

mangayı öyle merak ettim ki   ...

Ah evet ben biraz baktım yarım yamalak ingilizcemle ama gerçekten daha romantik umarım türkçe olur türkçe okumak için sabırsızlanıyorum :)

Çevrimdışı Beyza

• Paylaşımcı Üye
  • *
« Yanıtla #10 : Mart 24, 2010, 12:33:39 ÖÖ »

Okurken yazdığınızı ben de meraklandım..
Nerden okuyabiliriz mangayı ve kötü bir haber İngilizce miiii??? :S

• Paylaşımcı Üye
  • *
« Yanıtla #11 : Mart 24, 2010, 11:14:08 ÖÖ »
Evet ingilizce:)  Eğer kadroyu kurabilirsek türkçesini eklemek istiyoruz;)

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #12 : Mart 24, 2010, 11:35:10 ÖÖ »
ah sonunda yine uye oldum sizleri ozlemisim beceriksizligim yuzunden bir turlu uye olamamistim dogrusu siteye giremedigim zamanlarda biraz kendimi yalniz hiossettim facebook'tan takip ediyordum ama sitenin yeri bambaska ve yeni halide super olmus daha kalitei ve aciklaycioda ayrica esma hanim  yavuz bey ve emegi gecen herkese cok tesekkur ederim sonunda araniza dundugum icin cok mutluyum:)) bu arada yorumlarinizi okudum gercektende mangasi cok etkileyciymis keskee onuda turkceye cevire bilsseniz ne iyi olurdu:((tabiy animesi bittikten sonra
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

• Paylaşımcı Üye
  • *
« Yanıtla #13 : Mart 24, 2010, 12:21:42 ÖS »
ah sonunda yine uye oldum sizleri ozlemisim beceriksizligim yuzunden bir turlu uye olamamistim dogrusu siteye giremedigim zamanlarda biraz kendimi yalniz hiossettim facebook'tan takip ediyordum ama sitenin yeri bambaska ve yeni halide super olmus daha kalitei ve aciklaycioda ayrica esma hanim  yavuz bey ve emegi gecen herkese cok tesekkur ederim sonunda araniza dundugum icin cok mutluyum:)) bu arada yorumlarinizi okudum gercektende mangasi cok etkileyciymis keskee onuda turkceye cevire bilsseniz ne iyi olurdu:((tabiy animesi bittikten sonra

O zaman tekrardan hoşgeldiniz:)
Mangayı çevireceğiz inşallah, 115 ten sonra;)

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #14 : Mart 24, 2010, 06:19:20 ÖS »
hosbulduk:)) mangasini yayinlayacaginiz icinde cok sabirsizlaniyorum artik harika bir haber
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...