0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zoey öldürdün beni. bi kere cuma pazarına gittiydim, yolun ortasında masa gibin bişey wardı. şikayet ve önerileriniz yazıyodu lakin kağıtların olması gereken yer boştu sonra anladım ki ewde yazıp götürüp atacakmışız bide hastanelerde war bu :13 neler yazdım oralara ben :13 bizim ewe hastane müdürü yazı gönderdiydi :13 şikayetleriniz ve önerilerinizi dikkate alıcağız, sizden ricam bu yazılara biraz ara wermeniz diye not düşmüş bide tabi ben dururmuyum hergün üç tane yazıp haftada bir gün toptan atmaya gidiyodum :13 :13burayada yazıyım öyle yazılar :13 :13 hee yaziiim mi :13 :13
Alıntı yapılan: ega - Haziran 03, 2010, 12:29:52 ÖÖ Zoey öldürdün beni. bi kere cuma pazarına gittiydim, yolun ortasında masa gibin bişey wardı. şikayet ve önerileriniz yazıyodu lakin kağıtların olması gereken yer boştu sonra anladım ki ewde yazıp götürüp atacakmışız bide hastanelerde war bu :13 neler yazdım oralara ben :13 bizim ewe hastane müdürü yazı gönderdiydi :13 şikayetleriniz ve önerilerinizi dikkate alıcağız, sizden ricam bu yazılara biraz ara wermeniz diye not düşmüş bide tabi ben dururmuyum hergün üç tane yazıp haftada bir gün toptan atmaya gidiyodum :13 :13burayada yazıyım öyle yazılar :13 :13 hee yaziiim mi :13 :13Allah seni bildiği gibi yapsın emi. Gerçekten yaptınmı yaa? inanamıyorum eheheh
Alıntı yapılan: ega - Haziran 03, 2010, 12:29:52 ÖÖ Zoey öldürdün beni. bi kere cuma pazarına gittiydim, yolun ortasında masa gibin bişey wardı. şikayet ve önerileriniz yazıyodu lakin kağıtların olması gereken yer boştu sonra anladım ki ewde yazıp götürüp atacakmışız bide hastanelerde war bu :13 neler yazdım oralara ben :13 bizim ewe hastane müdürü yazı gönderdiydi :13 şikayetleriniz ve önerilerinizi dikkate alıcağız, sizden ricam bu yazılara biraz ara wermeniz diye not düşmüş bide tabi ben dururmuyum hergün üç tane yazıp haftada bir gün toptan atmaya gidiyodum :13 :13burayada yazıyım öyle yazılar :13 :13 hee yaziiim mi :13 :13 an itibariyle kopmuş durumdayım ega'm adaşım süpersin
Tamam buraya atmada...Posta kutusu olarak iletilerimi kullanabilirsin ;D