Gönderen Konu: Artan/Azalan Yetkiler, Yeni Moderatörler!  (Okunma sayısı 5080 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
Ynt: Artan/Azalan Yetkiler, Yeni Moderatörler!
« Yanıtla #120 : Aralık 13, 2011, 07:31:54 ÖS »
Efenim uzun zamandır aklımda olup da çileğimin yeşil renk demesiyle tekrardan hatırladığım ve bu sefer unutmamak için koştura koştura geldiğim bu sayfada duyurumu hemen yapayım  :bilemem
DamlaSu üyemiz sitemizede çevirmen olmaya hak kazanmıştır :9 Kendisini tebrik eder bol yeşillikli günler dilerimm  aşık:

bu konuya bulunan katkılarımdan ötürü tebrik ettim kendimi :ega kendim Öp.
Damlammmm ne güzel oldun sen ööle  :hınzır tebrik ederim canımmmmm :ponpon

YOK!

Çevrimdışı DamlaSu

• Candy cevirmen
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
« Yanıtla #121 : Aralık 13, 2011, 07:43:56 ÖS »
Fazlasiyla haketmisti yesillenmeyii   :ponpon  :çiçek  Cok iyi yapmissin Neobimm  :çiçek
Tebrik ederim Damlasum  :çiçek :ponpon Cevirilerinin devamini sabirsizlikla bekliyorumm  :seniseni

Dolunay'ım... :ama Teşekkür ederim balım...  o7 Bizi izlemeye devam edin...  :haha

Efenim uzun zamandır aklımda olup da çileğimin yeşil renk demesiyle tekrardan hatırladığım ve bu sefer unutmamak için koştura koştura geldiğim bu sayfada duyurumu hemen yapayım  :bilemem
DamlaSu üyemiz sitemizede çevirmen olmaya hak kazanmıştır :9 Kendisini tebrik eder bol yeşillikli günler dilerimm  aşık:

Çileğim... o21 Canım benim teşekkür ederim... Güzel oldum de mi?...  o7 Yeşil açar beni zaten... :12

Seni düşünürken üflediğim mumlar sönmedi hiç, o kadar imkansızdık biz...

Çevrimdışı soğuk nevale

• Tecrübeli Üye
  • *
  • nandebayo dattebayo :)
« Yanıtla #122 : Aralık 13, 2011, 09:14:06 ÖS »
hayırlı olsun yeni rengin damlasuuuuu

Çevrimdışı DamlaSu

• Candy cevirmen
  • *
« Yanıtla #123 : Aralık 13, 2011, 09:16:37 ÖS »
hayırlı olsun yeni rengin damlasuuuuu

nevale'mmm canım benim  o13, teşekkür ederim...  o7

Çevrimdışı saican

• Uzman Üye
  • *
  • Hüzün...
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: Biraz kaçık biraz duygusal :ega
« Yanıtla #124 : Aralık 13, 2011, 10:18:57 ÖS »
Ayyy en sewdıgımmm renktır yeşillll :hınzır ve benımmm burdakı en sewdıgım dostlarımdan biri :hınzır ne kadar da uymuşş tozpembe oy oy oy balımmm seniii can-ı gönulden tebrık edıorummm :y1 gerci ben çakmıştım coookkk onceden ama ne zaman olacagını bilmıodum :hınzır Cooookk yakışmış yeşil benim Bal'ıma :kaşş
Kuzummm küçük bi hediye vermek ıstedım sana :ponpon yeşil renkte oldugun için ona uygun istedım :12

Emel Sayın Bak Yeşil Yeşil
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2011, 10:28:02 ÖS Gönderen: saican »
"Dost Dediğin Kara Günde Belli Olurmuş..." Söndürün Işıkları, Dostlarımı Sayıcam gambare

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #125 : Aralık 13, 2011, 10:33:12 ÖS »
Saichan sormadan edemeyeceğim çok önceden nasıl çaktın  :bidüşüneyim
Uzun zamandır aklımda olan bişi değil ki  :bidüşüneyim Tamam bayadır düşünüyorum ama o kadar uzun zamandır da düşünmüyorum  :sen
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı saican

• Uzman Üye
  • *
  • Hüzün...
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: Biraz kaçık biraz duygusal :ega
« Yanıtla #126 : Aralık 13, 2011, 10:37:04 ÖS »
neobimmm :neo :neo
içime dogdu diyelimmm :hınzır şu skip beat mangası çevrılmeye başlandıgından beri ben damlasucugumun çevirmen olacagını biliodum :bidüşüneyim ama yakışmış demi neobım :ponpon
"Dost Dediğin Kara Günde Belli Olurmuş..." Söndürün Işıkları, Dostlarımı Sayıcam gambare

Çevrimdışı DamlaSu

• Candy cevirmen
  • *
« Yanıtla #127 : Aralık 13, 2011, 11:19:13 ÖS »
Ayyy en sewdıgımmm renktır yeşillll :hınzır ve benımmm burdakı en sewdıgım dostlarımdan biri :hınzır ne kadar da uymuşş tozpembe oy oy oy balımmm seniii can-ı gönulden tebrık edıorummm :y1 gerci ben çakmıştım coookkk onceden ama ne zaman olacagını bilmıodum :hınzır Cooookk yakışmış yeşil benim Bal'ıma :kaşş
Kuzummm küçük bi hediye vermek ıstedım sana :ponpon yeşil renkte oldugun için ona uygun istedım :12

Emel Sayın Bak Yeşil Yeşil

Sai'm, saican'ım...  tozpembe  tozpembe  tozpembe Tatlım benim, çok teşekkür ederim... :muck :muck

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #128 : Aralık 13, 2011, 11:27:52 ÖS »
siteye yeşil renkle bakmak nasıl bi duygu üç noktalım   :bidüşüneyim rengin yeşil olunca üç nokta kullanmayı bırakmayı mı düşünüyorsun yoksa  :bidüşüneyim düşünmüyorsan çevirilerinde neden üç noktalarını göremiyoruz  :haa eğer üç noktayı bırakırsan benim neyim olacaksın üç noktalım  :haa üç noktasızım demek doğru olur mu  :bidüşüneyim
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #129 : Aralık 13, 2011, 11:32:54 ÖS »
Aman egam nettin :21 :21 Çevirilerde her cümlenin sonuna üç nokta eklerse naparuk :21 :21 Yok olmazz   .no  o31
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı DamlaSu

• Candy cevirmen
  • *
« Yanıtla #130 : Aralık 13, 2011, 11:37:56 ÖS »
siteye yeşil renkle bakmak nasıl bi duygu üç noktalım   :bidüşüneyim rengin yeşil olunca üç nokta kullanmayı bırakmayı mı düşünüyorsun yoksa  :bidüşüneyim düşünmüyorsan çevirilerinde neden üç noktalarını göremiyoruz  :haa eğer üç noktayı bırakırsan benim neyim olacaksın üç noktalım  :haa üç noktasızım demek doğru olur mu  :bidüşüneyim

:bidüşüneyim Zor sorular soruyorsun balım...  :kemküm Ama zor soruları severim....  :ponpon Kuzum, yeşil bakınca da sitenin şekerliğinde bir değişiklik olmuyor, yeşil de olsan sitemiz ve üyleri çok şeker...  :hınzır Üç noktalarımı yeşillikten önce bir gaflet anında bırakmayı düşünmedim mi,  :bidüşüneyim hmmm şey evet düşündüm, ama Çileğimin de yardımıyla bu gaflet anından bir an önce çıkarak bırakmama kararı aldım...  :haha Ve sen ega'm  :sen sırf sen  :sen bana "üç noktalım" diyorsun diye, üç noktalarımdan asla ve asla vazgeçmeyeceğim...  :hınzır Çevirlerde manganın özüne sadık kalarak noktalama kullanıyoruz,  :hınzır yoksa ooo yazdığım yorumları da eklesek oraya sayfa kapanabilir...  :bidüşüneyim

Çevrimdışı ega

• Forum Moderatörü
  • *
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
« Yanıtla #131 : Aralık 13, 2011, 11:43:47 ÖS »

:bidüşüneyim Zor sorular soruyorsun balım...  :kemküm Ama zor soruları severim....  :ponpon Kuzum, yeşil bakınca da sitenin şekerliğinde bir değişiklik olmuyor, yeşil de olsan sitemiz ve üyleri çok şeker...  :hınzır Üç noktalarımı yeşillikten önce bir gaflet anında bırakmayı düşünmedim mi,  :bidüşüneyim hmmm şey evet düşündüm, ama Çileğimin de yardımıyla bu gaflet anından bir an önce çıkarak bırakmama kararı aldım...  :haha Ve sen ega'm  :sen sırf sen  :sen bana "üç noktalım" diyorsun diye, üç noktalarımdan asla ve asla vazgeçmeyeceğim...  :hınzır Çevirlerde manganın özüne sadık kalarak noktalama kullanıyoruz,  :hınzır yoksa ooo yazdığım yorumları da eklesek oraya sayfa kapanabilir...  :bidüşüneyim

bende o şeker üyeler arasında mıyım yoksa  :haa şeker miyim ben  :bidüşüneyim yok olamam  :bidüşüneyim çileeeemin tam anlamıyla bi kahraman olduğunu bilmesen şaşırdım gibi şeyler derdim  :bilemem  demek sırf ben üç noktalım dediğim için bırakmayacaksın  :seniseni duygulandım bakma  :küstüm çevirilerde mangaya sadık kalıyorsunuz anladım lakin yine kıyıda köşede bi üç noktanı görmek isterim hani  :hınzır

Aman egam nettin :21 :21 Çevirilerde her cümlenin sonuna üç nokta eklerse naparuk :21 :21 Yok olmazz   .no  o31

o vakit ilk sayfaya çevirmen editleyen  neyim yazıyorsunuz ya neobimcan  :bidüşüneyim orada isminin yanına koysanız üç noktasını  :bidüşüneyim olmaz mı ki  :bidüşüneyim
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı DamlaSu

• Candy cevirmen
  • *
« Yanıtla #132 : Aralık 13, 2011, 11:47:26 ÖS »

bende o şeker üyeler arasında mıyım yoksa  :haa şeker miyim ben  :bidüşüneyim yok olamam  :bidüşüneyim çileeeemin tam anlamıyla bi kahraman olduğunu bilmesen şaşırdım gibi şeyler derdim  :bilemem  demek sırf ben üç noktalım dediğim için bırakmayacaksın  :seniseni duygulandım bakma  :küstüm çevirilerde mangaya sadık kalıyorsunuz anladım lakin yine kıyıda köşede bi üç noktanı görmek isterim hani  :hınzır

Ega'm, sen benim sitedeki şekerlerimden birisin, ve evet sen de o şekerlerden birisin... :9 Yir yir bitiririm seni... :kaşş

Çevrimdışı ega

• Forum Moderatörü
  • *
« Yanıtla #133 : Aralık 13, 2011, 11:49:37 ÖS »
ben  :bidüşüneyim şeker :bidüşüneyim şekerim ben  :haha artık her şeyi yeniden sorgulaya bilirim :ega üç noktalım  :seniseni

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
« Yanıtla #134 : Aralık 14, 2011, 01:21:27 ÖS »

Çileğim... o21 Canım benim teşekkür ederim... Güzel oldum de mi?...  o7 Yeşil açar beni zaten... :12

soruyor musun balım tabiki çok güzel oldun o13

YOK!