0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Efenim uzun zamandır aklımda olup da çileğimin yeşil renk demesiyle tekrardan hatırladığım ve bu sefer unutmamak için koştura koştura geldiğim bu sayfada duyurumu hemen yapayım DamlaSu üyemiz sitemizede çevirmen olmaya hak kazanmıştır Kendisini tebrik eder bol yeşillikli günler dilerimm
Fazlasiyla haketmisti yesillenmeyii Cok iyi yapmissin Neobimm Tebrik ederim Damlasum Cevirilerinin devamini sabirsizlikla bekliyorumm
Alıntı yapılan: Neobi - Aralık 13, 2011, 06:30:07 ÖSEfenim uzun zamandır aklımda olup da çileğimin yeşil renk demesiyle tekrardan hatırladığım ve bu sefer unutmamak için koştura koştura geldiğim bu sayfada duyurumu hemen yapayım DamlaSu üyemiz sitemizede çevirmen olmaya hak kazanmıştır Kendisini tebrik eder bol yeşillikli günler dilerimm bu konuya bulunan katkılarımdan ötürü tebrik ettim kendimi kendim Damlammmm ne güzel oldun sen ööle tebrik ederim canımmmmm
hayırlı olsun yeni rengin damlasuuuuu
Ayyy en sewdıgımmm renktır yeşillll ve benımmm burdakı en sewdıgım dostlarımdan biri ne kadar da uymuşş oy oy oy balımmm seniii can-ı gönulden tebrık edıorummm gerci ben çakmıştım coookkk onceden ama ne zaman olacagını bilmıodum Cooookk yakışmış yeşil benim Bal'ıma Kuzummm küçük bi hediye vermek ıstedım sana yeşil renkte oldugun için ona uygun istedım Emel Sayın Bak Yeşil Yeşil
siteye yeşil renkle bakmak nasıl bi duygu üç noktalım rengin yeşil olunca üç nokta kullanmayı bırakmayı mı düşünüyorsun yoksa düşünmüyorsan çevirilerinde neden üç noktalarını göremiyoruz eğer üç noktayı bırakırsan benim neyim olacaksın üç noktalım üç noktasızım demek doğru olur mu
Alıntı yapılan: ega - Aralık 13, 2011, 11:27:52 ÖSsiteye yeşil renkle bakmak nasıl bi duygu üç noktalım rengin yeşil olunca üç nokta kullanmayı bırakmayı mı düşünüyorsun yoksa düşünmüyorsan çevirilerinde neden üç noktalarını göremiyoruz eğer üç noktayı bırakırsan benim neyim olacaksın üç noktalım üç noktasızım demek doğru olur mu Zor sorular soruyorsun balım... Ama zor soruları severim.... Kuzum, yeşil bakınca da sitenin şekerliğinde bir değişiklik olmuyor, yeşil de olsan sitemiz ve üyleri çok şeker... Üç noktalarımı yeşillikten önce bir gaflet anında bırakmayı düşünmedim mi, hmmm şey evet düşündüm, ama Çileğimin de yardımıyla bu gaflet anından bir an önce çıkarak bırakmama kararı aldım... Ve sen ega'm sırf sen bana "üç noktalım" diyorsun diye, üç noktalarımdan asla ve asla vazgeçmeyeceğim... Çevirlerde manganın özüne sadık kalarak noktalama kullanıyoruz, yoksa ooo yazdığım yorumları da eklesek oraya sayfa kapanabilir...
Aman egam nettin Çevirilerde her cümlenin sonuna üç nokta eklerse naparuk Yok olmazz
Alıntı yapılan: DamlaSu - Aralık 13, 2011, 11:37:56 ÖSAlıntı yapılan: ega - Aralık 13, 2011, 11:27:52 ÖSsiteye yeşil renkle bakmak nasıl bi duygu üç noktalım rengin yeşil olunca üç nokta kullanmayı bırakmayı mı düşünüyorsun yoksa düşünmüyorsan çevirilerinde neden üç noktalarını göremiyoruz eğer üç noktayı bırakırsan benim neyim olacaksın üç noktalım üç noktasızım demek doğru olur mu Zor sorular soruyorsun balım... Ama zor soruları severim.... Kuzum, yeşil bakınca da sitenin şekerliğinde bir değişiklik olmuyor, yeşil de olsan sitemiz ve üyleri çok şeker... Üç noktalarımı yeşillikten önce bir gaflet anında bırakmayı düşünmedim mi, hmmm şey evet düşündüm, ama Çileğimin de yardımıyla bu gaflet anından bir an önce çıkarak bırakmama kararı aldım... Ve sen ega'm sırf sen bana "üç noktalım" diyorsun diye, üç noktalarımdan asla ve asla vazgeçmeyeceğim... Çevirlerde manganın özüne sadık kalarak noktalama kullanıyoruz, yoksa ooo yazdığım yorumları da eklesek oraya sayfa kapanabilir... bende o şeker üyeler arasında mıyım yoksa şeker miyim ben yok olamam çileeeemin tam anlamıyla bi kahraman olduğunu bilmesen şaşırdım gibi şeyler derdim demek sırf ben üç noktalım dediğim için bırakmayacaksın duygulandım bakma çevirilerde mangaya sadık kalıyorsunuz anladım lakin yine kıyıda köşede bi üç noktanı görmek isterim hani
Alıntı yapılan: cilekk - Aralık 13, 2011, 07:31:54 ÖSAlıntı yapılan: Neobi - Aralık 13, 2011, 06:30:07 ÖSEfenim uzun zamandır aklımda olup da çileğimin yeşil renk demesiyle tekrardan hatırladığım ve bu sefer unutmamak için koştura koştura geldiğim bu sayfada duyurumu hemen yapayım DamlaSu üyemiz sitemizede çevirmen olmaya hak kazanmıştır Kendisini tebrik eder bol yeşillikli günler dilerimm bu konuya bulunan katkılarımdan ötürü tebrik ettim kendimi kendim Damlammmm ne güzel oldun sen ööle tebrik ederim canımmmmm Çileğim... Canım benim teşekkür ederim... Güzel oldum de mi?... Yeşil açar beni zaten...