Gönderen Konu: Eğer Anthony ölmeseydi ve Candy Terry ile tanışsaydı Candy hangisini seçerdi?  (Okunma sayısı 3980 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonbahar

• Tecrübeli Üye
  • *
  • Makyajı akıyor farkının; Herkesleşiyorsun...
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: kayıp bir bavul gibiyim havaalanında yada boş bir yüzme havuzu gibi sonbaharda..
  • Memleket: istanbul
arka daşlar  biraz geniş düşünelim yaa  :keyif anthony de çok tatlı tabii ama candy gibi hareketli  bir kız onunla uzun süre yapamazdı anthony biraz ağır takılıyordu  :yooo ayrıca insan çocukluk aşkını unutamaz ama o çocuklukta kalır aaah terry ah neo:

anthony ağır takılıyoduda terry çok mu hafif kalıyodu candynin yaninda :p terrynin elinden sigarası hiç düşmüyo zaten diğer elinede ver tesbihi,as duvara müslüm posteri al sana bildiğin koğuş ağası :İİ

Çevrimdışı jody

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
aldatmazdı çünkü önce  antonyi tanıdı ve önce   onu  sevdi tepedeki prense  benzetiyordu antoniyi  ha terryden kesin etkilenirdi ama antony varken sevmezdi..

Çevrimdışı stara

• Master
  • *
aldatmazdı çünkü önce  antonyi tanıdı ve önce   onu  sevdi tepedeki prense  benzetiyordu antoniyi  ha terryden kesin etkilenirdi ama antony varken sevmezdi..

ikisinide seçer mutlu mesut yaşardıı. şimdiki hal daha mı iyi evde kaldı ya :15

Çevrimdışı amorf

• Forum Moderatörü
  • *
  • DuR..! FaKaT DiNLe :D
  • Ruh Hali: çöpçüler götürdüğünden beri ruhundan haberi yok...
  • Memleket: Memleket isterim Gok mavi, dal yesil, tarla sari olsun; Kuslarin ciceklerin diyari olsun. Memleket isterim Ne basta dert ne gonulde hasret olsun; Kardes kavgasina bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farki olsun; Kis gunu herkesin evi barki olsun. Memleket isterim Yasamak, sevmek gibi gonulden olsun; Olursa bir sikayet olumden olsun.

ikisinide seçer mutlu mesut yaşardıı. şimdiki hal daha mı iyi evde kaldı ya :15

evde kalmış hııı :)) değişik yaklaşım :)) :))
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2011, 10:44:05 ÖS Gönderen: amorf »

Çevrimdışı elifnağme

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: diyarbakır
diğer social netwoklarda candy kaşar die niteliyorlar ben tanzih ederk sunu belirtmek isterim ki candy bi slüetin peşinden koştu giitti ha tepedeki adam ha tepedeki adam ayyy prens neyse ne o zaman ititraf ediyorum kara murat benim ayy tepedeki prens benim :)
Juliet: Bana romeo’mu ver; sonra öldüğünde
al da küçük yıldızlara böl onu;
onlar göğün yüzünü öyle bir süsleyecektir ki,
bütün dünya gönül verip geceye,
tapmayacaktır artık o muhteşem güneşe…

Romeo: Asaletim sadece aşkının tapınağına girdiğimde olacak içimde. Bir gün yıkılırsa bedenin başka ülkelerin çamurlu evlerinde: Bil ki bütün denizleri ayaklarına dökeceğim.

Juliet: Eğer sevgin azalacaksa gittikçe çoğalan aşkımdan, Bırak avcılar çıkarsın kalbimi yerinden! Sök at ne varsa: çamura ..

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
  • Ruh Hali: çok şükür :)
  • Memleket: Bursa
arka daşlar  biraz geniş düşünelim yaa  :keyif anthony de çok tatlı tabii ama candy gibi hareketli  bir kız onunla uzun süre yapamazdı anthony biraz ağır takılıyordu  :yooo ayrıca insan çocukluk aşkını unutamaz ama o çocuklukta kalır aaah terry ah neo:

anthony ağır takılıyoduda terry çok mu hafif kalıyodu candynin yaninda :p terrynin elinden sigarası hiç düşmüyo zaten diğer elinede ver tesbihi,as duvara müslüm posteri al sana bildiğin koğuş ağası :İİ

baharım senin bu yorumların sonu nolucak ya???? sonunda sen de siteden  :ban lanıcaksın ben de seni takip edeceğim kuşkusuz   :P :20

Çevrimdışı esranur

• Deneyimli üye
  • *
  • be happy and smile
  • Ruh Hali: happy
  • Memleket: bize her yer trabzon
eğer anthony ölmeseydi candy anthony den ayrılmazdı  çünki candy bence sadakate önem veren bir kız

Çevrimdışı güneşş

• Süper Üye
  • *
  • Ruh Hali: sweeto candy
  • Memleket: neverland
kesinlikle anthony nedenlerim ise:
1 anthony ölmeseydi candy terrye aşık olmazdı
2terryi anthonye benzetiyordu(terrynin her hareketine anthony gibi diyordu ne alakaysa)
3anthonyi candyi hep korurdu kavga ederdi elroy halaya karşıçıkardı mertti korkaklık yapmazdı candyihiç bırakmadı çok da anlayışlıydı terry gibi birçok kişi bulunabilir ama anthoniler nadirdir
watashiva candyy=)

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
  • Ruh Hali: çok şükür :)
  • Memleket: Bursa
hem esranur a hem de güneşşe katılıyorum. :evet :evet benim gibi düşünen insanların sayısının her geçen gün artması da çok hoşuma gidiyor.  :kaşş :kaşş

Çevrimdışı güneşş

• Süper Üye
  • *
  • Ruh Hali: sweeto candy
  • Memleket: neverland
evet sibel biz anthonyiciler de terrycilerde biliyoruz ki anthony yaşasaydı candy onu seçerdi hatta terry ile aralarında bişey olsaydı bile candy eninde sonunda anthonye dönerdi çünkü terry eğlenilecek erkek anthony evlenilecek erkek :20 ayrıca terry kaçmayı tercih ederken anthony hep mücade ediyordu hem bak lost'a kate sonunda jake'e alacakaranlıkta ise bella edwarda gitti  ::
watashiva candyy=)

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
Bla bla bla bla blaaaa mış da mış mış miş de miş miş  o27  o27  o27
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
evet sibel biz anthonyiciler de terrycilerde biliyoruz ki anthony yaşasaydı candy onu seçerdi hatta terry ile aralarında bişey olsaydı bile candy eninde sonunda anthonye dönerdi çünkü terry eğlenilecek erkek anthony evlenilecek erkek :20 ayrıca terry kaçmayı tercih ederken anthony hep mücade ediyordu hem bak lost'a kate sonunda jake'e alacakaranlıkta ise bella edwarda gitti  ::

sonuna kadar katiliyorummm  :y1 :y1 :y1 o25 :ponpon Ahh Anthony'imm  o13
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı narmin

• Süper Üye
  • *
  • Memleket: azerbayjan
eyer anthony olmeseydi diye bir sey yok zaten.senarist basindan beri candyni tepede ki prensle birlestirmek istedi.zavalli anthony oldurdu.canim terry olmekten beter etti. sonunda da candy icin mutlu son olmasin diye  tepedeki prensi candynin babasi yapti.zaten onun candye olan duygularini da cok belirsiz birakti. candye asik mi yoksa onu bir abi gibi mi seviyor. bence senaristin basindan beri candyle bir sorunu var. piki:

Çevrimdışı Pamuk Şeker

• Süper Üye
  • *
  • Ruh Hali: Terry Grandchester Aşığı <3<3<3
  • Memleket: Ankara
Bence naçizane fikrimdir candy ilk başta terryi anthonye benzettiği için ilgilendi sonra onun çok farklı bir insan olduğu için ki terrye ne kadar değişik biri diyordu terrye daha çok yakınlaştı insan psikolojisidir bu değişik olan her zaman daha çok ilgi çeker daha sonrada ne kadar hoş gülümsüyor demesi terryi anthonye benzettiği için değil terrye terry olarak aşık olduğunun simgesidir anthony ölmeseydi candy ciddi bir ikilem yaşayacak sonuçta ne terryle ne de anthonyle olacak terryi kalbine gömecek anthonylede olmayacaktı.

Ayrıca candy anthonyi sevdi terrye ise aşık oldu...