0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aa bende bunu bekliodum,, nasıl görmedim ben Çok güzel olmş cnım hikayende güzeldi,, bu hali çokk daha güzel olmuş tebrikler alkışş
Çok güzel çalışma
Arkadaşlar hazır görüntüleri üç boyutlu hale getirdim. Çok zor oldu yauu. Neyse paylaşmak istedim. Candy Efsanesi kitabımın görüntüleri bunlar. ileride serazenin de kitabını yapmak istiyorum ama 3 boyut yetmeyeceği için 7-8 boyut aşmayı düşünüyorum :13
Alıntı yapılan: Kaileena - Mayıs 31, 2010, 11:09:30 ÖÖArkadaşlar hazır görüntüleri üç boyutlu hale getirdim. Çok zor oldu yauu. Neyse paylaşmak istedim. Candy Efsanesi kitabımın görüntüleri bunlar. ileride serazenin de kitabını yapmak istiyorum ama 3 boyut yetmeyeceği için 7-8 boyut aşmayı düşünüyorum :13 canım ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş alkış bile az
Alıntı yapılan: acelya - Haziran 07, 2010, 05:42:29 ÖSAlıntı yapılan: Kaileena - Mayıs 31, 2010, 11:09:30 ÖÖArkadaşlar hazır görüntüleri üç boyutlu hale getirdim. Çok zor oldu yauu. Neyse paylaşmak istedim. Candy Efsanesi kitabımın görüntüleri bunlar. ileride serazenin de kitabını yapmak istiyorum ama 3 boyut yetmeyeceği için 7-8 boyut aşmayı düşünüyorum :13 canım ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş alkış bile azbiricik nadide açelyam helvalı kağıdım benim teşekkürler :13 :13canımcanım
Alıntı yapılan: cilekk - Haziran 02, 2010, 01:30:32 ÖÖaa bende bunu bekliodum,, nasıl görmedim ben Çok güzel olmş cnım hikayende güzeldi,, bu hali çokk daha güzel olmuş tebrikler alkışş çileğim beklediğini söyleseydin hemen gösterirdim sana bebeğim :60
Alıntı yapılan: Kaileena - Haziran 02, 2010, 03:26:26 ÖSAlıntı yapılan: cilekk - Haziran 02, 2010, 01:30:32 ÖÖaa bende bunu bekliodum,, nasıl görmedim ben Çok güzel olmş cnım hikayende güzeldi,, bu hali çokk daha güzel olmuş tebrikler alkışş çileğim beklediğini söyleseydin hemen gösterirdim sana bebeğim :60yeni yeni paylaşımlarınıda bekliyrz cnım
çok hoşmuş