Gönderen Konu: şizofren delikanlı  (Okunma sayısı 1946 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HilaRityy

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • HaYaT SeViNCe GüZeL :)
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: Herşeye rağmen umutlu :)
  • Memleket: Direnişlerin ve umudun everestinden :)
Ynt: şizofren delikanlı
« Yanıtla #30 : Mayıs 31, 2010, 01:47:05 ÖS »
sana bişe deyim mi arkadaşını kutluyorum süper ciddyim çok güzel yazmış yalnız birşey var eğer tüm bunları düşünmek şizofrenlikse bende şizofrenim demektr :) ama benim bildiğim şizofren iki farklı tür davranış veya daha fazla ... yani iki farklı düşünceyi gözlemlemek değilde yaşamak. Yazı güzel ama şizorfeniyi anlatmıyor bence bu sağa çeken şahsın sorunu depresyon felan olabilir büyük ihtimalle hayatta bi iplik tutturmayışının çöküntüsü depresif mod...
Erken teşhis ve bilinç can kurtarır...

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Ruh Hali: :yağmur
  • Memleket: Hiçlikistan ..
« Yanıtla #31 : Mayıs 31, 2010, 02:00:55 ÖS »
sana bişe deyim mi arkadaşını kutluyorum süper ciddyim çok güzel yazmış yalnız birşey var eğer tüm bunları düşünmek şizofrenlikse bende şizofrenim demektr :) ama benim bildiğim şizofren iki farklı tür davranış veya daha fazla ... yani iki farklı düşünceyi gözlemlemek değilde yaşamak. Yazı güzel ama şizorfeniyi anlatmıyor bence bu sağa çeken şahsın sorunu depresyon felan olabilir büyük ihtimalle hayatta bi iplik tutturmayışının çöküntüsü depresif mod...

mutlu oldum böle düşünmek şizofrenlik olmadına  87 ( :9 )
çok doğru bi tespit birde 85
Sabah ezanları, insanı çocukluğuna götüren bir büyü gibi..

Çevrimdışı HilaRityy

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • HaYaT SeViNCe GüZeL :)
  • Ruh Hali: Herşeye rağmen umutlu :)
  • Memleket: Direnişlerin ve umudun everestinden :)
« Yanıtla #32 : Mayıs 31, 2010, 02:19:44 ÖS »

mutlu oldum böle düşünmek şizofrenlik olmadına  87 ( :9 )
çok doğru bi tespit birde 85

teşkür canım yani yoksa eğer böyle düşünmek incelere dalmak ayrıntılarda kulaç atmak detaylarla çift kale maç yapmak şizofrense artık ben aşmış katatonik şizofren* kıvamına gelmiş olmalıydım  :20

* : şizofreni yaşayan hastanın geldiği son nokta diye tabir edebileceğimiz psikomotor semptom. hastaların günlerce hatta aylarca aynı şekilde kaldıkları ve en fazla öne geriye sallanarak hareket ettikleri görülmüştür. bakışları sabittir, konuşmazlar, sessiz ancak ürkütücü görünürler, ulaşılmak istememe ve kendini dışarıya kapatma durumudur.. aslında algıları açık ve beyin fonksiyonları normal olan hastalar, içinde bulundukları durumu sadece kendi zihinlerinde canladırdıkları şekilde algılarlar. örneğin aylarca bir bankın üzerinde yanında birden fazla kişinin olduğunu sanarak düşmek üzereymiş gibi oturabilirler. önemli adli psikoloji alanına giren davalarda en çok taklit edilen rahatsızlıktır...

:ıslık
Erken teşhis ve bilinç can kurtarır...

Çevrimdışı nil_hatmehit

• Süper aktif üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: gergin
  • Memleket: InternetionalSpeceStation
« Yanıtla #33 : Mayıs 31, 2010, 06:11:19 ÖS »
hepsini okudum ama yer yer çok sıkıldımmm....

:20

:1 :1

ne düşünüyon tadı güzel  :20  kara kara bende ilk okuduğumda çooook sıkılmıştım ondan sana güldüm  :21

tadı cok güzel  :21  :21

evet ben çok severim çileği sende tıpkı adın gibisin seni asistan olarak alabilirim

teşekkürlerr o senin tatlılıgın :19  Benim bölüm kimya hocam işine yarar mıyımki  :1 :))

biraz zor ama imkansız değil   bi yolu bulunur :19
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil ''en az şeye ihtiyaç duymaktır''

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
« Yanıtla #34 : Mayıs 31, 2010, 07:10:42 ÖS »
hepsini okudum ama yer yer çok sıkıldımmm....

:20

:1 :1

ne düşünüyon tadı güzel  :20  kara kara bende ilk okuduğumda çooook sıkılmıştım ondan sana güldüm  :21

tadı cok güzel  :21  :21

evet ben çok severim çileği sende tıpkı adın gibisin seni asistan olarak alabilirim

teşekkürlerr o senin tatlılıgın :19  Benim bölüm kimya hocam işine yarar mıyımki  :1 :))

biraz zor ama imkansız değil   bi yolu bulunur :19

atlar süpürgeme gelirim o zaman  :57 :))

YOK!

Çevrimdışı esranur

• Deneyimli üye
  • *
  • be happy and smile
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: happy
  • Memleket: bize her yer trabzon
« Yanıtla #35 : Ağustos 03, 2011, 04:10:49 ÖS »
şimdilik iyiyim ama bence bu benim glecekteki halimi yansıtıyor olabilir çünkü ben kendi kendimi konuşmayı seven sibiriyim

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
« Yanıtla #36 : Ağustos 04, 2011, 11:56:48 ÖS »
şimdilik iyiyim ama bence bu benim glecekteki halimi yansıtıyor olabilir çünkü ben kendi kendimi konuşmayı seven sibiriyim

normal bi şey bizde öyleyiz esracan :ega

Çevrimdışı prenses_candy

• Destekleyen Üye
  • *
  • COŞ COŞ HAYAT ZATEN BOŞ!!
  • Ruh Hali: Off!!Çok sıkıcı bir gün daha!!
  • Memleket: inanın anlatsamda inanmasınız
« Yanıtla #37 : Ağustos 05, 2011, 06:21:29 ÖÖ »

kendi kendine konuşmak kötü bişey mi ki :ega

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
« Yanıtla #38 : Ağustos 06, 2011, 08:34:10 ÖS »

kendi kendine konuşmak kötü bişey mi ki :ega

prensesim nerelerdesin ne yapıyorsun özledim seni üz:

seninle beraber internete kızmayı  sonra  bizi mutlu edecek sihirli sözleri ezberlemeyi özledim üz: