Gönderen Konu: Terry  (Okunma sayısı 27188 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı legendfairy

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
Ynt: Terry
« Yanıtla #30 : Mart 22, 2010, 12:18:41 ÖÖ »
bence de terry edward la karşılaştırılamaz. terry serseri değil, bu doğru. fark etmediniz mi, candy ile hipodromdayken; candy kaybediyor ama terry berabere kaldık diyor. archie yi,uçak tamirinde demir yığının altından kurtarırken, sadece kavga edecek birini kaybetmek istemedim diyor. candy yaz tatilini okulda geçrime cezası yüzünden terry e diz çökmek zorunda kalınca terry, candy yankıl anlamıştır, öyle bişey yok demesi. iskoçya da iken elisa nın verdiğe partiye candy gitmiyor diye terry nin de gitmemesi... şuan aklıma gelen bunlar. serseri kişilikte olan biri asla böyle davranmaz, sadece karşısındakini düşünen biri bu davranışları sergiler, küçük düşmemesi veya onurunun zedelenmemesi için... edward da hoş iyi ama, terry nin asi ruhu bambaşka  8);) ;D :D ::)

asi ruhlu olmak iyi birşeymi yani adı üstünde ASİİ=)))

t

zaman zaman asi olmak güzedir, zaten terry heran sorun çıkaran ya da her zaman asi olan biri değildi, ik başlarda kendini arayıp bulmak için asi ruhruhlu çocuğu oynadı, hepsi bu  8)

Çevrimdışı GönüLçeLen

• Bu Hayatta Bizi Böyle Yakamızdan Tutacaksa.. "Hadi Böyle Yaşa" Derken Kalbimize Sormuş Mu....?
  • Candy Moderator
  • *
  • Erkekler ağlamaz sil gözyaşını....
  • Ruh Hali: Varla yok arası...
  • Memleket: Venüs :)
« Yanıtla #31 : Mart 22, 2010, 09:59:54 ÖÖ »
Edward Cullen'da nerden çıktı şimdi ya :S

Ama yine de söyleyeyim Terry de aşık hem de çok. Ama ben Edward'ın aşkını yaşayış şeklini de çok beğenmiştim.

İkisinin arasında tek bir fark var Edward'ın kalbi atmıyor Terry'nin atıyor ama ikisi de deli gibi aşık nokta bitti :D

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • Memleket: Istanbul
« Yanıtla #32 : Mart 22, 2010, 10:32:28 ÖÖ »
Demin başka bi sayfaya yazdığım gibi: TERRY FOREVER:D

Çevrimdışı ΛỳŚœИúя...

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Ruh Hali: ölü
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #33 : Mart 22, 2010, 12:17:53 ÖS »
bence de terry edward la karşılaştırılamaz. terry serseri değil, bu doğru. fark etmediniz mi, candy ile hipodromdayken; candy kaybediyor ama terry berabere kaldık diyor. archie yi,uçak tamirinde demir yığının altından kurtarırken, sadece kavga edecek birini kaybetmek istemedim diyor. candy yaz tatilini okulda geçrime cezası yüzünden terry e diz çökmek zorunda kalınca terry, candy yankıl anlamıştır, öyle bişey yok demesi. iskoçya da iken elisa nın verdiğe partiye candy gitmiyor diye terry nin de gitmemesi... şuan aklıma gelen bunlar. serseri kişilikte olan biri asla böyle davranmaz, sadece karşısındakini düşünen biri bu davranışları sergiler, küçük düşmemesi veya onurunun zedelenmemesi için... edward da hoş iyi ama, terry nin asi ruhu bambaşka  8);) ;D :D ::)

asi ruhlu olmak iyi birşeymi yani adı üstünde ASİİ=)))

t

zaman zaman asi olmak güzedir, zaten terry heran sorun çıkaran ya da her zaman asi olan biri değildi, ik başlarda kendini arayıp bulmak için asi ruhruhlu çocuğu oynadı, hepsi bu  8)

zaman zaman değil hiç bir zaman asi olmak güzeldeğildir..=)))

• Paylaşımcı Üye
  • *
« Yanıtla #34 : Mart 22, 2010, 02:09:55 ÖS »
Her insanın içinde biraz asilik vardır, yoksa kendini ezik hisseder.
Ama Terry asilik ve romantizmi mükemmel bir uyum içinde dengeleyen yegane yakışıklı bi prenstir. Herkes bu ikisini dengede tutamaz

Çevrimdışı ΛỳŚœИúя...

• Süper Üye
  • *
« Yanıtla #35 : Mart 22, 2010, 03:27:46 ÖS »
Ama Terry asilik ve romantizmi mükemmel bir uyum içinde dengeleyen yegane yakışıklı bi prenstir. Herkes bu ikisini dengede tutamaz

bence siz bu sitenin ismini şekerkıscandyfan diğilde  terryfan felan deseydiniz=))))

Çevrimdışı GönüLçeLen

• Bu Hayatta Bizi Böyle Yakamızdan Tutacaksa.. "Hadi Böyle Yaşa" Derken Kalbimize Sormuş Mu....?
  • Candy Moderator
  • *
  • Erkekler ağlamaz sil gözyaşını....
  • Ruh Hali: Varla yok arası...
  • Memleket: Venüs :)
« Yanıtla #36 : Mart 22, 2010, 03:40:15 ÖS »

bence siz bu sitenin ismini şekerkıscandyfan diğilde  terryfan felan deseydiniz=))))

ya aslında iyi fikir olurdu ama işte candy diye yapılmış bi kere :D

Çevrimdışı ΛỳŚœИúя...

• Süper Üye
  • *
« Yanıtla #37 : Mart 22, 2010, 03:49:09 ÖS »

ya aslında iyi fikir olurdu ama işte candy diye yapılmış bi kere :D

ya malesef candy olmuş=))biz candynin devamını çocukken izleyemedik diye şimdi izliyoruz candyi çok seviyorum ama bunun bir çizgifilm olduğunun farkındayım ama bence siz hala farkına varamamışsınız sonuçta terry diye birşey yokk=)))

Çevrimdışı seraze

• vivi e lascia vivere...
  • Özel Üye
  • *
  • ben geldim:)
  • Ruh Hali: hamileyim nefes alamıorum :)
  • Memleket: dünyada tasınacak bir kuru başınız var,onuda hangi diyar olsa götürürsünüz..
« Yanıtla #38 : Mart 22, 2010, 05:04:04 ÖS »
teryye yok diyemzsin aysenur :)))
 teryy 103 yasında turp gibi bir delikanlı:D:D
yarışmaya iki kişi adına katılıyorum oğluşum ve ben :))

Çevrimdışı legendfairy

• Süper Üye
  • *
« Yanıtla #39 : Mart 22, 2010, 05:54:16 ÖS »
burda herkes teryy nin olmadığını biliyor, anthony nin de... bunun bi çizgi film olduğunu da... dediğin gibi çocukluğumuzda yarım kalan bir hikayeyi bir yandan sonunda kadar beraber izlemek bir yandan da gelişen olayları tartışmak istiyoruz. daha eğlenceli oluyor böylesi ama bi yandan da hepimiz onlarda kendimizden bişeyler buluypruz ya da düşlüyoruz, bu yüzdende etkilenerek seyrediyoruz, terryfan olma durumu da burdan geliyor, senin anthonyfan olduğun gibi ;)

Çevrimdışı ΛỳŚœИúя...

• Süper Üye
  • *
« Yanıtla #40 : Mart 22, 2010, 06:09:39 ÖS »
burda herkes teryy nin olmadığını biliyor, anthony nin de... bunun bi çizgi film olduğunu da... dediğin gibi çocukluğumuzda yarım kalan bir hikayeyi bir yandan sonunda kadar beraber izlemek bir yandan da gelişen olayları tartışmak istiyoruz. daha eğlenceli oluyor böylesi ama bi yandan da hepimiz onlarda kendimizden bişeyler buluypruz ya da düşlüyoruz, bu yüzdende etkilenerek seyrediyoruz, terryfan olma durumu da burdan geliyor, senin anthonyfan olduğun gibi ;)

ben anthoyfanı değilimki=)))) sizin gibi abartmıyorum siz terri çok abartıyosunuz=)))

• Paylaşımcı Üye
  • *
« Yanıtla #41 : Mart 22, 2010, 06:50:43 ÖS »
Ama O Terryyyy:D

Çevrimdışı arzuM

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : Mart 22, 2010, 09:55:25 ÖS »
Ama O Terryyyy:D

:) Benjede o Terry..Ewet gerçekte terry diye biri olmadığını pekala hepimiz biliyoruz ama bu bir film aynı zamandada..yani ben öyle görüyorum..ve benim filmimde de terry diye biri var görebiliyorum :) yani böyle hayal ediyorum..hayaller sınırsızdır :) kimse kimse'nin hayalindeki ya da çizgi film aşkına,beğenisine müdahale etmesin lütfen!!kim bilir belkide gerçekten amerikada böyle bir terry'miz vardır..  ;) candy'nin yazarı reelde olan bir hikayeyi animeye taşımış diye okudum bir forumda..yani gizli bir terry'miz var bir yerlerde..olmaqsa bile bu bir çizgi film böyle inanmak isityoruz..terry benim aşkım :) sanal aşkıım :) çizgi film aşkıım :)
« Son Düzenleme: Mart 23, 2010, 04:50:14 ÖÖ Gönderen: arzuM »

Çevrimdışı legendfairy

• Süper Üye
  • *
« Yanıtla #43 : Mart 22, 2010, 11:19:57 ÖS »
bunu bilmiyordum ben. gerçek bir hikayeden alıntı olduğu ihtimali bile çok güzel. dediğin gibi gizli bir terry miz yaşamış olabilir  ;D

Çevrimdışı gkcbydr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : Mart 22, 2010, 11:38:53 ÖS »
her milletten , her yaştan insanı kendine bağlamış , sosyologlar tarafından inceleme konusu olmuş , öyle ya da böyle kimsenin kayıtsız kalamayacağı süper bir anime olan şeker kız candy nin en efsane karakteridir terry . çizgi filmdeki her karakter kesin çizgilerle belirlenmişken örneğin anthony çok iyi , düzgün bir genç  ya da elisa sürekli kötülük düşünen biriyken , terry ortalığa grilik katarak saygısız , asi havasının altında aslında aslında süper bir karaktere sahip olduğunu  göstermiş , sadece dış görünüşe bakarak yargı vermeyin mesajını perçinlemiştir . hayranıyım kendisinin , alaylı laflarının , SAÇLARININ ...
ARTIK TÜM YOLLAR DÖNMEKTE !