0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar 63. bölümle tom ? neyse tomda çok yakısıklı olmus hee son bölümlerde yağız delikanlı:)))
arkadaşlar, tom da candy e en başından beri aşık mıydı yoksa iki iyi dostlar mıydı?
kaç gündür yazıcam hep unutuyorum. ben bu tom u görünce bayılıyodum ne yakışıklı olmuş be candye bi kısmet daha çıktı diye düşünüyodum ama değil sanırım
Alıntı yapılan: The Beatles - Nisan 20, 2010, 01:11:06 ÖÖkaç gündür yazıcam hep unutuyorum. ben bu tom u görünce bayılıyodum ne yakışıklı olmuş be candye bi kısmet daha çıktı diye düşünüyodum ama değil sanırım bencede ..ayni fikirdeyim candy icin..bosuna tepelere cikip prens,antony,,terry diye bagirmasin ..kismeti tom olsun..nede olsa beraber büyüdüler..
Alıntı yapılan: gurbetci candy - Nisan 20, 2010, 01:29:24 ÖÖAlıntı yapılan: The Beatles - Nisan 20, 2010, 01:11:06 ÖÖkaç gündür yazıcam hep unutuyorum. ben bu tom u görünce bayılıyodum ne yakışıklı olmuş be candye bi kısmet daha çıktı diye düşünüyodum ama değil sanırım bencede ..ayni fikirdeyim candy icin..bosuna tepelere cikip prens,antony,,terry diye bagirmasin ..kismeti tom olsun..nede olsa beraber büyüdüler..)
Alıntı yapılan: Esma_Güngör_Moğul - Nisan 20, 2010, 10:37:14 ÖÖAlıntı yapılan: gurbetci candy - Nisan 20, 2010, 01:29:24 ÖÖAlıntı yapılan: The Beatles - Nisan 20, 2010, 01:11:06 ÖÖkaç gündür yazıcam hep unutuyorum. ben bu tom u görünce bayılıyodum ne yakışıklı olmuş be candye bi kısmet daha çıktı diye düşünüyodum ama değil sanırım bencede ..ayni fikirdeyim candy icin..bosuna tepelere cikip prens,antony,,terry diye bagirmasin ..kismeti tom olsun..nede olsa beraber büyüdüler..)kesinlikle zaten tom hayranları yok gibi bişey alsın tom u terry, albert, anthony de sevenlerine kalsın
Alıntı yapılan: The Beatles - Nisan 20, 2010, 11:46:53 ÖÖAlıntı yapılan: Esma_Güngör_Moğul - Nisan 20, 2010, 10:37:14 ÖÖAlıntı yapılan: gurbetci candy - Nisan 20, 2010, 01:29:24 ÖÖAlıntı yapılan: The Beatles - Nisan 20, 2010, 01:11:06 ÖÖkaç gündür yazıcam hep unutuyorum. ben bu tom u görünce bayılıyodum ne yakışıklı olmuş be candye bi kısmet daha çıktı diye düşünüyodum ama değil sanırım bencede ..ayni fikirdeyim candy icin..bosuna tepelere cikip prens,antony,,terry diye bagirmasin ..kismeti tom olsun..nede olsa beraber büyüdüler..)kesinlikle zaten tom hayranları yok gibi bişey alsın tom u terry, albert, anthony de sevenlerine kalsın mevzuuya kökten çözüm:))