0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tey teeey hiç bişii olmas sıkar öle bana posta koymak yakarım adamı etryy için ülennn heuheue
önüme geleni yakacam neron olacam teryyde yakacam ama askımla yaktım bilem sen uyu daha zoey her gece dizleimde ask siirleri okuyo teryy gözleri gözlerimde,elleri ellerimde romantizmin doruğuna tırmanıyoz sen daha sürün buralarda yıh yıh keh keh ..
Alıntı yapılan: seraze - Mayıs 03, 2010, 02:00:05 ÖSönüme geleni yakacam neron olacam teryyde yakacam ama askımla yaktım bilem sen uyu daha zoey her gece dizleimde ask siirleri okuyo teryy gözleri gözlerimde,elleri ellerimde romantizmin doruğuna tırmanıyoz sen daha sürün buralarda yıh yıh keh keh ..Kocan ne diyo bu işe heheehehehhhhh
Alıntı yapılan: Zoey - Mayıs 03, 2010, 02:04:35 ÖSAlıntı yapılan: seraze - Mayıs 03, 2010, 02:00:05 ÖSönüme geleni yakacam neron olacam teryyde yakacam ama askımla yaktım bilem sen uyu daha zoey her gece dizleimde ask siirleri okuyo teryy gözleri gözlerimde,elleri ellerimde romantizmin doruğuna tırmanıyoz sen daha sürün buralarda yıh yıh keh keh ..Kocan ne diyo bu işe heheehehehhhhhkocamı karıstırmaaa.. zuhahahah
Alıntı yapılan: seraze - Mayıs 03, 2010, 02:05:17 ÖSAlıntı yapılan: Zoey - Mayıs 03, 2010, 02:04:35 ÖSAlıntı yapılan: seraze - Mayıs 03, 2010, 02:00:05 ÖSönüme geleni yakacam neron olacam teryyde yakacam ama askımla yaktım bilem sen uyu daha zoey her gece dizleimde ask siirleri okuyo teryy gözleri gözlerimde,elleri ellerimde romantizmin doruğuna tırmanıyoz sen daha sürün buralarda yıh yıh keh keh ..Kocan ne diyo bu işe heheehehehhhhhkocamı karıstırmaaa.. zuhahahahhehheheh bak bak bak hatun hatun gendine gel bi kerem evli barklı kadınsın sulanma başkalarının sevgililerine hehehehheh
Alıntı yapılan: Zoey - Mayıs 03, 2010, 02:07:56 ÖSAlıntı yapılan: seraze - Mayıs 03, 2010, 02:05:17 ÖSAlıntı yapılan: Zoey - Mayıs 03, 2010, 02:04:35 ÖSAlıntı yapılan: seraze - Mayıs 03, 2010, 02:00:05 ÖSönüme geleni yakacam neron olacam teryyde yakacam ama askımla yaktım bilem sen uyu daha zoey her gece dizleimde ask siirleri okuyo teryy gözleri gözlerimde,elleri ellerimde romantizmin doruğuna tırmanıyoz sen daha sürün buralarda yıh yıh keh keh ..Kocan ne diyo bu işe heheehehehhhhhkocamı karıstırmaaa.. zuhahahahhehheheh bak bak bak hatun hatun gendine gel bi kerem evli barklı kadınsın sulanma başkalarının sevgililerine hehehehhehöhömm tanrım bana 3 tane 3 de yetmez 5 tane 5de yetmez 7 tane ver ver ver ver ver allahım ver!!!teryy,abel,kei...