0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yıhyıhyıh Aynı şekilde sivilceli,5 numara miyop,şişe dibi gözlük takan,saçları yağlı gezen,genellikle şişman olan erkeklerin. 30 lu yaşlarına geldiklerinde Bir Kenandır ne bilim Kıvançtır halleri yıkılmamıza sebep olan bizi boğazın seri suları ile buluşturan anlardan biri de olurdu Düşünsenize masa da oturuyorsunuz. İnanılmaz karizma dergi kapaklarından fırlamış bir adam sana doğru sırıtarak geliyor. Önce çaktırmadan etrafını kolaçan edersin "bana mı gülüyo bu" gibilerinden bakarsın ki evet sana gülüyordur yaklaşır yaklaşır.... "Merhaba Falanca beni hatırladın mı ben filanca" der çocuğa bakarsın bakarsın düşünürsün taşınırsın sonunda kafanda ampul yanar İşte yıkıldığınız an o andır gençlik....
kabak çekirdeğini yersin yersin ve sonuncusu çürük çıkar ıyy geröekten iğrenç bi duygu
Yeni giymiş olduğun çorapla banyoya gidersinde terlik ıslaktır farketmezsin ve giyersin o yeni sıcacık çorabın ıslanır yaaa işte yıkıldığın an o andır
-yolda neşeyle yürüken karşıdan gelen adamın yere tükürmesiiii (o an varya o adamın ağzını burnunu kırmak geliyo içimdennnnn hayavnat pislik yaaaa )-elmamı yerken içinden kurt çıkması -tatlı bir çocuğu kucağıma almış severken hapşırıp burnundan sümük gelmesiii -kuşum omzumda oynarken omzuma sıçmasııı -metroda giderken kızların kendi aralarında saçma sapan erkek muhabbetii etmeleriiii (içimden saçını başını yolmak geliyoooooooooooooo allahtan çoğu zaman kulaklık takıyorumda pek bi şey duymuyorumm )-kulaklığım kulağımda karşıdan karşıya geçerken arabanın kornaya basması ve bu durumun farkında olmaman az kaldın araba çarpıyoduuuu )