Gönderen Konu: 115. Bölüm "Pony Tepesinde Açan Çiçekler"  (Okunma sayısı 4678 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şekerkıznur

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: yalova
Ynt: 115. Bölüm "Pony Tepesinde Açan Çiçekler"
« Yanıtla #75 : Nisan 16, 2011, 06:42:05 ÖS »
olabilir...  şimdiye kadar böyle bir sorun olmamıştı...  bilgisayarı camdan fırlatsam düzelir mi acaba...  çok sinir oldum...   :kız  :kız  :kız

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #76 : Nisan 16, 2011, 06:44:31 ÖS »
olabilir...  şimdiye kadar böyle bir sorun olmamıştı...  bilgisayarı camdan fırlatsam düzelir mi acaba...  çok sinir oldum...   :kız  :kız  :kız

Aman diyim öyle yapmayın yoksa daha beter olur :20
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı şekerkıznur

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: yalova
« Yanıtla #77 : Nisan 16, 2011, 06:46:46 ÖS »
dimiiiiiiiiii...  cama yazık...   

Çevrimdışı aysegul

• Süper aktif üye
  • *
  • YASAM TARZIM OLUM SEKLIMI BELIRLER
  • Ruh Hali: vay vay vayy
  • Memleket: İZMIR
« Yanıtla #78 : Nisan 17, 2011, 05:00:10 ÖS »
ama ama ben 115.bölümü izleyemedim,açılmıyor bende , resmi falanda çıkmıyor niye öyle oluyor,sabırsızlıkla bekliyordum oysa ki 115.bölümü ama izleyebiyorum...    yardım ediiiiiiiiiinnnnn lütfeeeeeeennnnnn...   :ace  :ace  :ace

Aslında bölümde herhangi bir sorun yok, şuan kontrol ettim açılması lazım aslında :evet

aynen benımde delırcem artıkya

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
  • Ruh Hali: Ruh muh yok kardeşim yürü git başka kapıya...
  • Memleket: "Hakkari" Bundan ilerisi yok gari :D
« Yanıtla #79 : Nisan 17, 2011, 07:57:20 ÖS »
ben yanlış yerden mi açmaya çalışıyorum acaba,bölümler ve medyadan giriyorum,online izleden 115.bölüme tıklıyorum,hani diğer bölümlerde alt alta açılan iki tane video resmi var ya bende hiç bişey görünmüyor,beyaz ekran sadece onların altına denk gelen kısımda küçük yazı var o kadar  :?  :?  :?

Altlarda gördüğünüz linklere tıklayın direk dailymotion sitesinden izleyin bilgnızın codec'inde problem var heralde :D

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: o30 d3 .ama
  • Memleket: her yer olabiliyor şu sıralar
« Yanıtla #80 : Nisan 18, 2011, 05:23:00 ÖS »
son bölümü izlerken neler hissettim anlatmam mümkün mü inanın bilmiyorum sanki kalbimden bir şeyler kopup gitti.. öyle böyle kötü olmadım kendimi bi anda bomboş hissettim son introyu gördüm o anda koptum...o kdr alışmışımki her hafta heyecanla beklemeye....ağlamaya,onunla gülmeye...candy'nin yerinin bambaşka olduğunu yine yeniden daha fazla anladm emeğe geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım :zırr hala kendimi ii hissetmiyorm :zırr

Çevrimdışı Marmalade

• Tecrübeli Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: Orta Şekerli
« Yanıtla #81 : Nisan 21, 2011, 10:46:42 ÖS »
öncelikle emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim. her ne kadar serinin bitmiş olması nedeniyle içimi bir hüzün kaplasada, çocukluğuma dair en güzel anılardan biri olan bu animenin sonunu görebildiğimden dolayı da mutluyum. tekrar tekrar teşekkürler

Çevrimdışı AnthonyCandy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • ♥Y♥I♥L♥D♥I♥Z♥T♥İ♥L♥B♥E♥M♥
  • Ruh Hali: :19 Ey Aşk Bana Geldin Yare Uğramadın Mı :???
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #82 : Nisan 23, 2011, 04:49:00 ÖS »
daha yeni izlemek nasip oldu :( antony...... seni kısa bi sürede olsa görmek güzeldi..... çok özlemiim seni meğersem :(
bölüm gerçekten çok güzeldi :ühü aşırı duygulandım... o eski günler :( bay albert...ANTHONY.. stear... archi...annie.. ve diğerleri :( sizleri çok özlicem :26 115 bölüm bitti... artık mangalarla dewam edicez ama bence bu 115 bölümdeki heyecanı bulamıcaz... candyle ağladık candyle güldük :( hepsini çok özlicem :ühü ama anthony :19 onu ayrı bi özlicem... çocukluğumun en güzel aşkını seninle yaşadım :ühü şimdi şaka gibi geliyo ama ben sana gerçekten aşıktım :3  seni seviyorum Anthony... :3 :26

herkese sonsuz teşekkürler...(özellikle yavuz bey)
AAANNTHONYYY :19 :3  :3

GURURLANIRSA AŞIK.. AŞIK DEĞİLDİR ARTIK..!!

Çevrimdışı cerenimo

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: şeker kız candyi gördüm ya çok mutluyum
  • Memleket: Uşak
« Yanıtla #83 : Haziran 09, 2011, 01:29:02 ÖS »
bu siteyi üye olalı henüz bir hafta oluyor ve daha hiç bir bölümü izleyemedim. ama daha önceden başka sitelerden sonunu yabancı dilde de olsa izlemiştim ve büyük hayal kırıklığıyaşamıştım. görüyorum ki bütün arkadaşlar aynı hayal kırıklığı içinde. bu sitede bütün bölümleri baştan sona izleyeceğim.belki sizin gibi her hafta ne olacak acaba diye bir heyecan yaşamayacağım ama olsun.şeker kız candy benim çocukluğumun en güzel hatırasıydı. kimselere anlatamadığım ama hep kalbimde yaşattığım bir hatıra. bu animeyi 1996 yıllarında falan ortaokula gderken izlemiştim. her gün okuldan gelir gelmez önlüğümü bile çıkarmadan tv karşısına geçerdim. galiba iki defa star da bir defada kanal d de yayınlandı. her seferinde büyük bir heyecan ve eski bir dostu görmenin heyecanıyla izledim. bazı günler babam derslerine çalışmıyorsun diye izlememe izin vermezdi. ne ağlardım o zaman. gece yatağıma yattığım zaman candyi hayal ederek uyurdum mutlaka. ilkokulda kullandığım eski bir çantam vardı. onun üzerinde çeşitli resimler vardı. candyi izledikten sonra o resimlerin birinin candy olduğunu fark ettim ve hemen tavan arasından eski çantamı bulup üzerindeki candy resmini kestim ve hatıra defterimin ilk sayfasına yapıştırdım. ve yine o zamanlar bir gazetenin televizyon sayfasında candy ve anthonynin resmini bulmuştum onu da kesip defterime yapıştırdım. o defterin ilk sayfasına candy için bir mektup yazmıştım kendimce. o benim hayallerimde yaşattığım en yakın arkadaşımdı. gerçekten öyle düşünüyordum. bu sitedeki bütün arkadaşlar eminimki benimle aynı duygular içindedirler. gerçekten candy hepimizin hayatında çok ama çok özel bir yere sahip. anlatılamaz bir duygu ya. bizi bizden başkası anlamaz arkadaşlar.dalga geçer.çocuk musun sen der. ama bilmiyorlar neler kaçırdıklarını.candy izlemeyen bir çocuk, çocukluğunu yaşamamıştır bence. hayatında birşeyler eksik kalmıştır candy olmadan. çok uzun yazdım biliyorum ama beni anlayan birileriyle utanmadan, alay edileceğimi düşünmeden içimdekileri paylaşmak çok güzel birşeymiş. gizli sevdamız şeker kız candy. en çok neye seviniyorum biliyormusunuz sonu nasıl bitirse bitsin bu animeyi kızıma da izletebileceğim inşallah buna çok seviniyorum. belki fırsatım olursa kızımla birlikte oturup izleyeceğim. hayatın sıkıcılığından, sorunlardan bir süreliğine de olsa candy ve arkadaşlarıyla uzaklaşabileceğim.bu siteyi hazırlayan, emeği geçen, üye olan bütün ama bütün arkadaşlara yürekten teşekkürlerimi sunuyorum ve gerçekten allah razı olsun bizi çocukluğumuzla buluşturduğunuz içimizdeki özlemi dindirdiğiiniz için diyorum.

Çevrimdışı fenilketonüri

• Yeni üye
  • *
  • Ruh Hali: ii diyeLim ii oLsunn...
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #84 : Haziran 20, 2011, 03:42:56 ÖS »
gerçektenn çok güzell bi yazıı olmuşş tamdaa içimizdenn geçnleri anlatmış herr güzell şeyinn bir sonuu varr. Buu cizgii filmdee öğrendiğimm o kadrr çok şeyy var kii bunlardan biridee sayanora yanii japonca hoşçakall kelimeesi çünküü hemen hemnn herr bölümdeee geçtii bu kelimee gerçktenn çok etkileyiiCİİ  SAYANORAA CANDYY'M demkk geldii içimdenn buu cizgi filmin karekterlernden birii olupp
şekerpaRe

Çevrimdışı güneşş

• Süper Üye
  • *
  • Ruh Hali: sweeto candy
  • Memleket: neverland
« Yanıtla #85 : Ocak 05, 2012, 11:50:05 ÖS »
çok olmadı birkaç  ay önce başladı şeker kız candy'e başlamam nerden hatırladıysam aklıma geldi çocukluğumdaki pembe dizim :: sonra öyle bir şekilde doldurduki hayatımı her günüm candy oldu anthony'le gerçek ve masum aşkı ve ölüm acısını tattım terryle fırtınalı ve arada komik bir aşk macerasına girdim stear archie annie ve pattieyle harika arkadaşlıkları albert ve kurin ile gerçek dostluğu öğrendim en önemlisi candy ile herşeye rağmen gülümseyebilmeyi ve dimdik ayakta kalmayı öğrendim birkaç gün önce son bölümü izledim ve gerçekten kendimi boşlukta hissettim yani artık bitti mi dedi üst üste izlediğim bölümler geldi aklıma keşke daha yavaş izleseydim evet candy  yeri geldi kızdım yeri geldi ağladım yeri geldi neşelendim güldüm arigattocandy senden daha etkileyici bir dizi bulamam herhalde sona geldim neobinin değişiyle SAYANORA CANDYYYY
watashiva candyy=)