Gönderen Konu: Siz Ne Dilersiniz?  (Okunma sayısı 6983 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyza

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • AŞKa AŞK demem "HASRET" olmadıkça..
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: Ruhun aynası kalptir.. Kalp huzurluysa o da huzurludur..
  • Memleket: İstanbul..
Ynt: Siz Ne Dilersiniz?
« Yanıtla #150 : Mayıs 20, 2010, 11:35:06 ÖS »
Anlaşıldı bunun sonu yok, hayallere gem vurulamaz :))
Kono mama soba ni ite hoshii...

Vuslat olmasa ayrılığın hükmü nedir ki??

Çevrimdışı onerose

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: izmir
« Yanıtla #151 : Eylül 05, 2010, 06:38:50 ÖS »
candyçektiklerini kimse çekmezdi  bence ben candy yerinde olsam elizabeti döverdim abisinide ağaça baglar kurlara yem yapardım. önce hıncımı alır sonra tery bulurdum. cand aılesını nıye hıc aramıyor merak etmıyor ilğinç ama treyle evlensın artık mutlu olsun bıtsın çektıgı acılar.  :yuppy

Çevrimdışı ecemd

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
« Yanıtla #152 : Eylül 26, 2010, 12:53:16 ÖS »
bence sonunda candy  ve terry evlenmeli

Çevrimdışı elfin

• Tecrübeli Üye
  • *
  • Ruh Hali: değişken
  • Memleket: memleketimden
« Yanıtla #153 : Eylül 26, 2010, 01:33:37 ÖS »
candy ,benim küçük  bebem ilk önce ailesini bulmalı ardından teryye kavuşmalı yani güzel ve mükemmel bir sonla bitsin candy çok ama çok mutlu olsun  :egaçilek  :yuppy

Çevrimdışı DamlaSu

• Candy cevirmen
  • *
« Yanıtla #154 : Eylül 26, 2010, 03:13:20 ÖS »
Sonunu bilerek çok zor böyle bir şey yazmak ama deneyelim bakalım... :1

Şimdi, bence sonunda, Candy, ne Terry, ne Neil, ne Stear, Ne Archie ne de Albert ile olmalı. Tamamen farklı bir karakter yaratılmalı. Candy'nin geçmişi ile hiçbir şekilde alakası olmayan ona acı değil mutluluk veren, ne Anthony ne de Terry'e benzeyen biri olmalı. Çok acı çekti yeter artık. Farklı bir gelecek çizmeli kendine... Tabii ki tüm yaşadıklarını unutsun demiyorum, sonuçta O'nu Candy yapan yaşadıkları ama bir şekilde geçmişinde yer alan erkekler bir şekilde Anthony ile bağlantılı(kardeşleri, kuzenleri, benzerleri vb...). Bence ailesini aramamalı. O'nu bırakmalarının haklı bir sebebi olabilir belki(ben bu fikre asla katılmam, ne olursa olsun insan çocuğunu bırakmamalı) ama bu zamana kadar O'nun yanında olmayan birilerinin bu saatten sonra olmasının da bir anlamı yok(çok acımasızca olabilir belki ama ben böyle düşünüyorum)...

Seni düşünürken üflediğim mumlar sönmedi hiç, o kadar imkansızdık biz...

Çevrimdışı ecemd

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #155 : Ekim 13, 2010, 06:36:02 ÖS »
stear savaşa gider bay albert onu geri döndürmek için evden kaçar ve bay albert ölür candy terry nin oyununa gittiğinde orda kalmaya başlar orda hemşirelik yapar daha sonra terry gibi tiyatro oyuncusu olur terry ve candy romeo ve julieti beraber oynarlar ve evlenirler hayal gücüm baya geniş:D

Çevrimdışı güneşş

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: sweeto candy
  • Memleket: neverland
« Yanıtla #156 : Ocak 03, 2012, 12:38:49 ÖÖ »
bence candy hemşirelik yolunda adım adım ilerlesin il il gezsin terry susanna ile ülkenin en iyi aktörlerinden biri olsn albert ise bazen işte bazen ise dünyanın herhangi bir yerinde...candy ile tek bağları mektuplar birbirlerine herşeyi anlatırlar aradan yıllar geçer bir şekilde candy ve terry karşılaşırlar ama hiçbir şey aynı değildir hala sevgi var ama aşk kalmamıştır ve candy sakin bir liman arıyordur annie ve archie evlenmişlerdir candy başhemşire olur ve bunu ponnynin evinde kutlarlar albert sürpriz yapar ve partiye katılır candy onu gördüğüne çok sevinmiştir hem de düşündüğündn daha fazla o en kötü zamanlarda onun yanında olmuştu candy herşeyi ona anlatabiliyodur ayrıca o onun ilk aşkı tepedeki prensidir bir süre sonra ne albert ne de candy ayrılmak istemezler hayatta yapmak istedikleri birçok şeyi yapmışlardır artk aşk isterler ve evlenirler lakewooda taşınırlar ve doğan ilk oğullarına anthony adını verirler ;S çok mu uzattım yaa
watashiva candyy=)

Çevrimdışı narmin

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: azerbayjan
« Yanıtla #157 : Nisan 28, 2012, 03:33:30 ÖS »
benim dilegim bayan mizuki yi kachirmak ve ona istedigim gibi yeni bir kitab yazdirmak.
bu kadin ne bichim yazar annamadim.
roman ozetlerini takip ediyorum.yazar olaylari pisirip pisirip tekrar tekrar onumuze koyuyor.
tamam detaylara girmis,guzel.ama ayni anime de ki gibi her seyi belirsiz birakmis. bence suzannayi candy va terry bir araya getirmek icin kitabta oldurmedi. amaci belirsizligi arttirmakti. su meshur anohito kim dir diye kafalarimizi duvarlara vuralim istiyor.
valla ne yalan soyligim basariyor da.
ben olsam candy final story de albert ve candy yakinlastirirdim. albert candye askini itiraf ederdi.
ama candy ona yaklasmaya basladiginda ozgurlugune kavusan terry(suzannanin olumule) ortaya cikardi. candye donmek istegince albert ile aralarinda buyuk bir rekabet baslardi. alberti cok severim ama bence candy terry secerdi.
umarim albert bana kizmaz. valla elimde olsa ikinizi de secerdim albert ama terrye kiyamam.
sizce yazari kacirayim mi? d3