0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Candy gerçek ailesini merak eder ve Pattie'nin büyük annesi ona gerçek ailesini bulması için yardım eder. çok soylu bir ailenin kızıdır.Elizalar iflas ederDevamı değil ama buradan bile yola çıkarak pek çok şey yazılabilir;)
Alıntı yapılan: Candice_White_Andrey - Mart 12, 2010, 01:06:27 ÖÖCandy gerçek ailesini merak eder ve Pattie'nin büyük annesi ona gerçek ailesini bulması için yardım eder. çok soylu bir ailenin kızıdır.Elizalar iflas ederDevamı değil ama buradan bile yola çıkarak pek çok şey yazılabilir;)Hmm güzel bir hikaye çikar bundan, neden devam etmiyorsunuz
Alıntı yapılan: Candice_White_Andrey - Mart 12, 2010, 01:06:27 ÖÖCandy gerçek ailesini merak eder ve Pattie'nin büyük annesi ona gerçek ailesini bulması için yardım eder. çok soylu bir ailenin kızıdır.Elizalar iflas ederDevamı değil ama buradan bile yola çıkarak pek çok şey yazılabilir;)Hmm güzel bir hikaye çikar bundan, neden devam etmiyorsunuz GERÇEKTEN ailesini bulmak isteyeceğini hiç düşünmemiştim acaba annesine mi çekti babasına mı ;D ya çok merak ettim..
sevgili gönülcelen benim beceriksiz olmam konusunda mı aynı fikirdeyiz yoksa teryy'li sonamı :DD
Benim aklıma şu geliyor.Candy Terry'yi bulur.Ciddi şekillde birbirlerine yakınlaşırlar.Ancak bu sırada tesadüfe bakın ya Terry'nin yakın zamanda tanışdığı bir arkadaş bizim Antony'nin tıpatıp aynısı olsun.Bu arkadaş Antony olmasada Antony ile benzer bir karaktere sahip olsun.Bizim Candy eski aşkı Antony ile Terry arasında kalsın..... Devamını daha düşünmedim.Ama bi şeyler buluruz.
Alıntı yapılan: ersin_kiraz - Mart 14, 2010, 02:41:57 ÖSBenim aklıma şu geliyor.Candy Terry'yi bulur.Ciddi şekillde birbirlerine yakınlaşırlar.Ancak bu sırada tesadüfe bakın ya Terry'nin yakın zamanda tanışdığı bir arkadaş bizim Antony'nin tıpatıp aynısı olsun.Bu arkadaş Antony olmasada Antony ile benzer bir karaktere sahip olsun.Bizim Candy eski aşkı Antony ile Terry arasında kalsın..... Devamını daha düşünmedim.Ama bi şeyler buluruz.Çok hain bi senaryo bu ama:)