Gönderen Konu: 114. bölüm "Büyükbabayla Karşılaştığım Gün"  (Okunma sayısı 2570 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı amorf

• Forum Moderatörü
  • *
  • DuR..! FaKaT DiNLe :D
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: çöpçüler götürdüğünden beri ruhundan haberi yok...
  • Memleket: Memleket isterim Gok mavi, dal yesil, tarla sari olsun; Kuslarin ciceklerin diyari olsun. Memleket isterim Ne basta dert ne gonulde hasret olsun; Kardes kavgasina bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farki olsun; Kis gunu herkesin evi barki olsun. Memleket isterim Yasamak, sevmek gibi gonulden olsun; Olursa bir sikayet olumden olsun.
114. bölüm "Büyükbabayla Karşılaştığım Gün"
« : Mart 03, 2011, 05:48:16 ÖS »
114. bölüme gelmiş bulunurken sevgili animemiz candynin hiç bir bölümünün yorum konusunu ben kendimin açmadıgını gördüm :İİ kambersiz ve amorfsuz düğün olmayacagından ve çarşambadan açılan konu perşembeye kalınca ''bunlar benim açmamı bekliyor sanırım '' diyip konuyu ben açıyorum gördüğünüz gibi :D
uzun lafın kısası 114. bölüm yorumlarını buraya alalım :12 ama ortalığı fazla salya sümüğe boğmayın :D kirlettiğiniz yeri temizleyin, sümüklü peçetelerinizi çöpe atın :D  yada boş verin hiç ağlamayın  :)) :))
kısacası sondan bir önceki bölümün tadını çıkarın :12 iyi seyirler ...
« Son Düzenleme: Mart 03, 2011, 11:40:57 ÖS Gönderen: kaname »

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
Ynt: 114. bölüm "Büyükbabayla Karşılaştığım Gün"
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2011, 11:44:50 ÖS »
Bir çok şey açıklığa kavuşacak o bakımdan çok heyecanlı bir bölüm :9 Acaba büyük baba kim ve bize yüzünü gösterecekmi :9 Her şey 114. bölümde  :)) Yayınlanır yayınlanmaz önce izlemeye sonra buraya sevgili şekerler :12
Dip Not: Amorfum bu haftaki bölüm yorumu yarışını sen kazanmışsın çukae :12
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı amorf

• Forum Moderatörü
  • *
  • Memleket: Memleket isterim Gok mavi, dal yesil, tarla sari olsun; Kuslarin ciceklerin diyari olsun. Memleket isterim Ne basta dert ne gonulde hasret olsun; Kardes kavgasina bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farki olsun; Kis gunu herkesin evi barki olsun. Memleket isterim Yasamak, sevmek gibi gonulden olsun; Olursa bir sikayet olumden olsun.
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2011, 12:56:08 ÖÖ »
tesekkür ederim neobim :12 yarış oldugunu bilmeden 1. geldim hııı :)) :))

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2011, 09:15:10 ÖÖ »
 rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: rika: :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zoey :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84 :84

cokmu agladim nee :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü :ühü
 neobiminden once aciyim derken birde amorfim cikti karsimaaa :ega
   tebrikler amorfimm :İİ :İİ
 demek bu bolumde sevgili buyukbabamizi gorecez  :huh hadi hayirlisi :İİ
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı amorf

• Forum Moderatörü
  • *
« Yanıtla #4 : Mart 04, 2011, 02:19:06 ÖS »
rica ederim dolunayım görevimiz :huh de ne bu aglama zırlama yaaa ben burda bu kadar rekabet oldugunu bilseydim önceden dadanırdım :rika :rika bölüm konularını açmaya  :rika :rika bari sen ağlama dolunayım :40

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
« Yanıtla #5 : Mart 04, 2011, 03:25:00 ÖS »
rica ederim dolunayım görevimiz :huh de ne bu aglama zırlama yaaa ben burda bu kadar rekabet oldugunu bilseydim önceden dadanırdım :rika :rika bölüm konularını açmaya  :rika :rika bari sen ağlama dolunayım :40

ne ediyim amorfim :84  artik nasil olsa bolum yorumu acamiycam  :84 bende bol bol aglayamm dedimm :ega

ama sen aglamami istemiyorsan bende aglamam kusumm :yağmur
   gel dans edelimmm en iyisi amorfimmm :neoçilek
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı AnthonyCandy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • ♥Y♥I♥L♥D♥I♥Z♥T♥İ♥L♥B♥E♥M♥
  • Ruh Hali: :19 Ey Aşk Bana Geldin Yare Uğramadın Mı :???
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #6 : Mart 06, 2011, 08:52:56 ÖS »
ayy çok güzel bi bölmdü :19  demek william :1 şaşırdım haa... :ega williamın kim olduğu belli zaten !!! ama düşündüğümden başka bişey olabilirmi :? neyse... çok güzel bi bölümdü :zırr şeker kız candy veda...... 1 hafta kaldı :(

GURURLANIRSA AŞIK.. AŞIK DEĞİLDİR ARTIK..!!

Çevrimdışı recep

• Süper aktif üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: alacalı,bulacalı :)
« Yanıtla #7 : Mart 06, 2011, 08:55:11 ÖS »
ne zaman yayınlandıki? benmi göremiyorum :?
"Sihirli kelime; Sevmek sevmek sevmek ve yine sevmek"

Çevrimdışı AnthonyCandy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • ♥Y♥I♥L♥D♥I♥Z♥T♥İ♥L♥B♥E♥M♥
  • Ruh Hali: :19 Ey Aşk Bana Geldin Yare Uğramadın Mı :???
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #8 : Mart 06, 2011, 08:57:39 ÖS »
recep yayınlandıya... bölümler ve medyadan izleyebilirsin :ega

GURURLANIRSA AŞIK.. AŞIK DEĞİLDİR ARTIK..!!

Çevrimdışı The Beatles

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Ruh Hali: aynı hızda, tam gaz, son sürat !!!
« Yanıtla #9 : Mart 06, 2011, 08:59:35 ÖS »
sonunda herşey ortaya çıkıyo ve nihayet öğreniyoruz ama net olarak yorum yapabilmek için bir hafta daha bekle ve son bölüm ! hayır ya son bölüm olmasın bitmesin candy :(

Çevrimdışı nazlı2

• Master
  • *
  • Ruh Hali: DEPROSYANDAYIM UNUTULDUM....!!!!!
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #10 : Mart 06, 2011, 09:05:31 ÖS »
 :3 inanmıyom yaaaaa bi hafta daha mı beklicez tamda sınav haftam kafamıda toplayamam ki artık büyük baba ooooooodisamanın kim olduğunu bilmemize rağmen tırnıklarımın sıtoklarını tükettim yani offf offff  :3 ayrıca
candy nin suratını çok merak ediyorum  :1 ya bi iyilik yapsanız da erken yayınlansanız son bölümün hatrına noluuuurrrr :3 :zırr
Sevmek çay sevilmek şeker....
       Bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer....

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
« Yanıtla #11 : Mart 06, 2011, 09:30:28 ÖS »
Su Neil'deki piskinlik beni oldurecek  :@ sonunda buyukbabamizin golgesini gorduk :D tam yuzunu gorebilmek icin bir hafat daha bekliycez :huh
bu arada neobimle once konusmustuk..115.bolum yorumunu "esma sultan'in acmasini istiyoruz  .neo en cok emegi gecenlerden biri sevgili esmamiz :huh finali de onun yapmasi en iyisi olur :yağmur sizce de iyi degil mi arkadaslar :)

Çevrimdışı FANTAGIRO

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: İSTANBUL
« Yanıtla #12 : Mart 06, 2011, 09:32:52 ÖS »
OHH HELE SUKUR YAYINLANDI COK TESEKKURLER KIZMASSANIZ 115 BOLUMUN NE ZAMAN YAYINLANACAGINIZ SOYLEYEBILIRMISINIZ ?

Çevrimdışı honey

• Master
  • *
  • Memleket: Türkiye
« Yanıtla #13 : Mart 06, 2011, 09:48:45 ÖS »
Güzel bir bölümdü. Neil'in azmini takdir ettim. Candy sonunda Willam Amca'nın kim olduğunu öğrenecek. Son bölümü merakla bekliyorum.

Çevrimdışı sonbahar

• Tecrübeli Üye
  • *
  • Makyajı akıyor farkının; Herkesleşiyorsun...
  • Ruh Hali: kayıp bir bavul gibiyim havaalanında yada boş bir yüzme havuzu gibi sonbaharda..
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #14 : Mart 06, 2011, 09:50:14 ÖS »
Su Neil'deki piskinlik beni oldurecek  :@ sonunda buyukbabamizin golgesini gorduk :D tam yuzunu gorebilmek icin bir hafat daha bekliycez :huh
bu arada neobimle once konusmustuk..115.bolum yorumunu "esma sultan'in acmasini istiyoruz  .neo en cok emegi gecenlerden biri sevgili esmamiz :huh finali de onun yapmasi en iyisi olur :yağmur sizce de iyi degil mi arkadaslar :)

katılıyorum doluşum esma sultan açsın :oyna gönül isterdiki şöle toplaşak beraber izlesek ahh ahh nerdeeeee :acelya