Gönderen Konu: 113. Bölüm " Uzaklara Giden Bir Yolcu "  (Okunma sayısı 1681 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
113. Bölüm " Uzaklara Giden Bir Yolcu "
« : Şubat 26, 2011, 03:58:38 ÖS »
Evet arkadaşlar yine mükemmel bir bölüm ve yine büyük bir hüzün. 113. bölüm herzaman kalbimde bir yara olarak kalmıştır :zırr Çok hüzünlü ve çok duygu yüklü bir bölüm izleyeceksiniz. Ve bir kez daha senariste içimden lanetler okuduğum bir bölüm :p Bu bölümle ilgili çok ufak bir ip ucu vereyim her zaman sizi güldüren bu bölümde ağlatacak, gözyaşlarına boğacak :zırr Ve tavsiyem mendilerinizi hazır bulundurun yanınızda izlerken  :84
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı reina

• Süper Üye
  • *
Ynt: 113. Bölüm " Uzaklara Giden Bir Yolcu "
« Yanıtla #1 : Şubat 26, 2011, 04:29:04 ÖS »
üzdün bizi stearrrrrrrrrrrrrrr :( ne cok severdim ben onu  offffffff
simdi antony arhie stear üclüsünden geriye sadece archie kaldı ne acı verici
bu mangaka bizi acılara bogdu resmen

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #2 : Şubat 26, 2011, 04:48:46 ÖS »
 :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey
 :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3
 :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #3 : Şubat 26, 2011, 04:54:27 ÖS »
:zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey  :zoey
 :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3
 :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr

sen boyle agliyorsan, ben nasil izliycem bolumu neobimm :zırr :zırr :zırr :zırr
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #4 : Şubat 26, 2011, 05:00:31 ÖS »
Dolunayım kendime bi gelebilsem yorumda yapıcam ama çok kötüyümm  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr
 :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3  :3

Çevrimdışı elfin

• Tecrübeli Üye
  • *
  • Ruh Hali: değişken
  • Memleket: memleketimden
« Yanıtla #5 : Şubat 26, 2011, 05:03:41 ÖS »
eğer biri sinir krizine girmek istiyorsa  şeker kız candy animesni izlemeli  :3  :3 :3  :ega  :ega,senarist ;güzelim animede hep iyi insanları öldürdü ,bazılarınıda öyle bir duruma getirdiki ölmekten beter etti  :18  :18  :18 son iki bölüm kaldı herhalde hayırlısı ,emekleriniz için çok tesekkürler  :gül :gül

Çevrimdışı çizgim

• Özel Üye
  • *
  • Candy'i çok seven kendim :)
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: iyimser
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #6 : Şubat 26, 2011, 05:11:31 ÖS »
Gözlerim dola dola izledim. Çocuklara zarar valla

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #7 : Şubat 26, 2011, 05:25:43 ÖS »
Dolunayım kendime bi gelebilsem yorumda yapıcam ama çok kötüyümm  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr

Neobimmm :zoey neobimm  :zırr :zırr :zırr  stearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :zoey :zoey :zoey :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr
senarist bi elime gecse gercekten fena dovecemmm :3 :3 sen nasil kiyarsin stearimizaaaa :84 :84 Anthony'mi aldin yetmedimiiiiii :3 :3 :3 :3 :3 madem birini oldurecektin neden elizayi oldurmedinnn :asabi :asabi :asabi :asabi

stearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #8 : Şubat 26, 2011, 05:42:40 ÖS »
Doluşum :3 :3 :3 :3 :3 Allahın cezası senaris :4 :4 :4 Nasıl kıydın neşe kaynağımıza :3 :3 :3 Ne istedin o garibandan :3 :3 :3 Çok fena oldum izlerken :3 :3 :3 Neden stear :3 :3 :3 Beni en çok üzen animede bu bölümdür işte :3 :3 Ne anthony'nin ölümü nede terrynin candyden ayrılması hiç biri beni bu kadar üzmedi :3 :3 :3 Kahroldum :3 :3 Naaşı bile bulunamadı garibanın neden ya neden :3 :3
O senaristi aynen böyle yapmak istiyorum

Çevrimdışı Marmalade

• Tecrübeli Üye
  • *
  • Ruh Hali: Orta Şekerli
« Yanıtla #9 : Şubat 26, 2011, 06:19:55 ÖS »
113 gözyaşlarıyla izlediğim bir bölüm oldu. stear'a gerçektende çok üzüldüm

Çevrimdışı neyapiim

• Deneyimli üye
  • *
  • :)
  • Ruh Hali: Süper
  • Memleket: Bursa
« Yanıtla #10 : Şubat 26, 2011, 06:28:02 ÖS »

Neobimmm :zoey neobimm  :zırr :zırr :zırr  stearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :zoey :zoey :zoey :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr
senarist bi elime gecse gercekten fena dovecemmm :3 :3 sen nasil kiyarsin stearimizaaaa :84 :84 Anthony'mi aldin yetmedimiiiiii :3 :3 :3 :3 :3 madem birini oldurecektin neden elizayi oldurmedinnn :asabi :asabi :asabi :asabi

stearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr

Evet yazık oldu steara  :p o adam benden böle kaçsın :tüğ :15

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #11 : Şubat 26, 2011, 06:29:19 ÖS »

Evet yazık oldu steara  :p o adam benden böle kaçsın :tüğ :15

Adam değil kadın canım ;)

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
  • Ruh Hali: o30 d3 .ama
  • Memleket: her yer olabiliyor şu sıralar
« Yanıtla #12 : Şubat 26, 2011, 07:01:23 ÖS »
ahh stear'n bu bölümde öldüğünü biliyordum izlemedim daha biriktirdiğim için :zırr off yaaa :zırr

Çevrimdışı gzmşhn

• Süper aktif üye
  • *
  • Ruh Hali: İyimser (:
  • Memleket: izmir
« Yanıtla #13 : Şubat 26, 2011, 07:08:22 ÖS »
ahhhh ahhhh ağlamaktan helak oldumm gözlerimde yaş kalmadı... bana yapılır mı.. gurbet ellerde bi de stearsız kaldıımmm... :3 :3 :3 :zoey :3 :3 :3

Çevrimdışı büşbüş

• Deneyimli üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Memleket: Midgard ~
« Yanıtla #14 : Şubat 26, 2011, 08:59:56 ÖS »
canım stearıımm  ya niye öldü ki ama niye   :byby şıp şıp dökülen gözyaşlarıma inanamıyorum yane  :zoey