0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün tekrar izlediğim bölümlerden her izlediğimde farklı noktalar yakalıyorum terry candye tepkili candye duyduğu aşkı candyinin hissemediğini düşünüyor bu yüzden içkiye vurmuş kendini ve acı çekiyor buda o yakışıklı, karizmatik, cool, alaycı terrynin aslında ne kadar duygusal olduğunun kanıtı çünkü terrynin tek zaafı candy bunuda zaten animenin çoğu yerinde kanıtladı sonuç olarak bağırlarına taş basmak zorun kalan iki sevgilinin acı aşkı bizde bunu yeterince tatdık... Son olarak o susannaya edecek tek laf azıcık gururlu olsaydın kendini acındırmazdın gerçek sevgi kendini siper etmek kadar sevdiğinin mutluluğuna mani olmamaktır. Sadece bencilliğinin dibine vurmuşsun o kadar...
Alıntı yapılan: Pamuk Şeker - Mart 04, 2012, 02:11:49 ÖÖbugün tekrar izlediğim bölümlerden her izlediğimde farklı noktalar yakalıyorum terry candye tepkili candye duyduğu aşkı candyinin hissemediğini düşünüyor bu yüzden içkiye vurmuş kendini ve acı çekiyor buda o yakışıklı, karizmatik, cool, alaycı terrynin aslında ne kadar duygusal olduğunun kanıtı çünkü terrynin tek zaafı candy bunuda zaten animenin çoğu yerinde kanıtladı sonuç olarak bağırlarına taş basmak zorun kalan iki sevgilinin acı aşkı bizde bunu yeterince tatdık... Son olarak o susannaya edecek tek laf azıcık gururlu olsaydın kendini acındırmazdın gerçek sevgi kendini siper etmek kadar sevdiğinin mutluluğuna mani olmamaktır. Sadece bencilliğinin dibine vurmuşsun o kadar...
teşekkür ederim işte buna çok sevindim umarım final story terryden uzun uzun bahsediyordur sadece bu bildiklerimizle kalmayız ve beklediğimize değer çünkü ikinci bir hüsranı kaldıramam
Alıntı yapılan: Pamuk Şeker - Mart 04, 2012, 03:48:37 ÖÖteşekkür ederim işte buna çok sevindim umarım final story terryden uzun uzun bahsediyordur sadece bu bildiklerimizle kalmayız ve beklediğimize değer çünkü ikinci bir hüsranı kaldıramam İşte bu kısım için bir açıklama yapamayacağım
Alıntı yapılan: Neobi - Mart 04, 2012, 04:00:06 ÖÖAlıntı yapılan: Pamuk Şeker - Mart 04, 2012, 03:48:37 ÖÖteşekkür ederim işte buna çok sevindim umarım final story terryden uzun uzun bahsediyordur sadece bu bildiklerimizle kalmayız ve beklediğimize değer çünkü ikinci bir hüsranı kaldıramam İşte bu kısım için bir açıklama yapamayacağım eğer öyle bişi olursa oturup kendim yazıcam
Alıntı yapılan: Pamuk Şeker - Mart 04, 2012, 04:05:03 ÖÖAlıntı yapılan: Neobi - Mart 04, 2012, 04:00:06 ÖÖAlıntı yapılan: Pamuk Şeker - Mart 04, 2012, 03:48:37 ÖÖteşekkür ederim işte buna çok sevindim umarım final story terryden uzun uzun bahsediyordur sadece bu bildiklerimizle kalmayız ve beklediğimize değer çünkü ikinci bir hüsranı kaldıramam İşte bu kısım için bir açıklama yapamayacağım eğer öyle bişi olursa oturup kendim yazıcam En mantıklısı o zaten Böylece istediğimiz sonu gayet açık bir biçimde dile getirmiş oluruz