Gönderen Konu: 110. Bölüm "Belalı Aşık"  (Okunma sayısı 1082 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gülbin

• Süper aktif üye
  • *
  • Ahh Terry ah!
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Adamına göre
110. Bölüm "Belalı Aşık"
« : Şubat 04, 2011, 04:52:47 ÖS »
Bu sefer yettim gayri  :23  110. bölüm yorumlarınız buraya, keyifli seyirlerinizden sonra bekliyorum  :gül

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
Ynt: 110. Bölüm "Belalı Aşık"
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2011, 06:25:17 ÖS »
Bu sefer yettim gayri  :23  110. bölüm yorumlarınız buraya, keyifli seyirlerinizden sonra bekliyorum  :gül

Vay uyanik vayyy :21 :21 :21 Tebrikler gulbincim :D
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı Gülbin

• Süper aktif üye
  • *
  • Ahh Terry ah!
  • Ruh Hali: Adamına göre
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2011, 06:31:01 ÖS »

Vay uyanik vayyy :21 :21 :21 Tebrikler gulbincim :D

Tşk ederim dolunay kujum  :rika

Çevrimdışı recep

• Süper aktif üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: alacalı,bulacalı :)
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2011, 08:16:52 ÖS »
110. bölüm ne zaman yayında? :çilek
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2011, 08:21:34 ÖS Gönderen: recep »
"Sihirli kelime; Sevmek sevmek sevmek ve yine sevmek"

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #4 : Şubat 04, 2011, 08:28:37 ÖS »
Yeni bölüm yayınlanana kadar konuyu kitliyorum. Böüm yayınlanınca kilidi kaldırırım ;)
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
« Yanıtla #5 : Şubat 05, 2011, 03:38:15 ÖS »
Sonun da Albert'i gordum :huh Candy'i kopegin kovaladigi yerde cok guldum :20 Su Neil de kendini ne zannediyorsa :asabi Benimle cikacaksin diyor  :4  Fikrini bile sormuyor sinir sey :hih Candy'de dersini iyi verdi :rika
 Bu arada bir sey dikkatimi cekti :İİ Candy'nin Tepedeki prens ve Antony'den kalan sakladigi bir kac esya ve fotoraf var elinde  :D
  Ama Terry ile ilgili hicbir seyi yok  :İİ Niden acabaaa  :rika
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı gzmşhn

• Süper aktif üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: İyimser (:
  • Memleket: izmir
« Yanıtla #6 : Şubat 05, 2011, 05:05:17 ÖS »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :yooo :yooo :yooo Eliza'dan da Neil'den de annelerinden de nefret ediorummmmmmmm... çok az kaldı yaa keşke hiç bitmeseee  :zoey

Çevrimdışı Candymerve

• Süper Üye
  • *
  • O bir Anthony Delisi !
  • Ruh Hali: Deli , Dengesiz =D
« Yanıtla #7 : Şubat 05, 2011, 08:15:44 ÖS »
Bu bölüm gerçekten çok komikti   :21
Neil'a bayıldım  :kaç
Neil'ın çiçek vermesine ve daha sonra benimle buluşabilirsin şimdi demesine öldüm  :İİ
Ve Anthony  :muck
Anthony'i gördüm, kaç bölümdür unutulduğunu sanmıştım.
Ama Candy onu çoktan unutmuş.Anthonyi düşündüğünde ağlamadı bile hiçbir düşünceside olmadı.
Ama Terry'e gelince hıçkkırıklarla ağlıyormuş hanımefendi  :hyr Kalbi parçalanmışmışta hay Allahım.. !
Candy kesinlikle vefasızın teki  :şeytan

Çevrimdışı honey

• Master
  • *
  • Memleket: Türkiye
« Yanıtla #8 : Şubat 05, 2011, 08:46:01 ÖS »
Neil'ın çiçek vermesine ve daha sonra benimle buluşabilirsin şimdi demesine öldüm  :İİ
Ama Candy onu çoktan unutmuş.Anthonyi düşündüğünde ağlamadı bile hiçbir düşünceside olmadı.
Ama Terry'e gelince hıçkkırıklarla ağlıyormuş hanımefendi  :hyr Kalbi parçalanmışmışta hay Allahım.. !

Anthony kısmına kesinlikle katılıyorum. Ben de vefasız olduğunu düşündüm. Hayal kırıklığına uğrattın beni Candy :hyr

Çevrimdışı AnthonyCandy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • ♥Y♥I♥L♥D♥I♥Z♥T♥İ♥L♥B♥E♥M♥
  • Ruh Hali: :19 Ey Aşk Bana Geldin Yare Uğramadın Mı :???
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #9 : Şubat 06, 2011, 03:54:23 ÖS »
:21 köpeğin kafasına teneke geldiğinde köpeğin tipi çok komikti :21 bayıldım o sahneye :21

Anthonyyyyymmmmmm.. :muck bi sahnede olsa seni görmek çok güzeldi :acelya çok özlemişim seni :ühü
Neilden Elizadan ve Annelerinden nefret ediyorum :kız candy gibi bi gelinin olcakta daha ne istiyon :eylül :ban
inşallaah gitmez hastaneden canım benim yaaa. cumayı iple çekiyorum :ühü garip candy'mm :19
doktorada yazıklar olsun yani bi lafla hemen kovdu kızcağızı :kız

Güzel Bi Bölümdü...
Emeği Geçen Herkese Teşekkürler :gül

GURURLANIRSA AŞIK.. AŞIK DEĞİLDİR ARTIK..!!

Çevrimdışı AnthonyCandy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • ♥Y♥I♥L♥D♥I♥Z♥T♥İ♥L♥B♥E♥M♥
  • Ruh Hali: :19 Ey Aşk Bana Geldin Yare Uğramadın Mı :???
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2011, 03:55:31 ÖS »
Sonun da Albert'i gordum :huh Candy'i kopegin kovaladigi yerde cok guldum :20 Su Neil de kendini ne zannediyorsa :asabi Benimle cikacaksin diyor  :4  Fikrini bile sormuyor sinir sey :hih Candy'de dersini iyi verdi :rika
 Bu arada bir sey dikkatimi cekti :İİ Candy'nin Tepedeki prens ve Antony'den kalan sakladigi bir kac esya ve fotoraf var elinde  :D

dolunayım :9 çok ince bi noktaya parmak bastın.. seni kutluyorum :ega doğru sölüosun niden yok acep :ega :alkış

GURURLANIRSA AŞIK.. AŞIK DEĞİLDİR ARTIK..!!

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2011, 05:23:22 ÖS »

dolunayım :9 çok ince bi noktaya parmak bastın.. seni kutluyorum :ega doğru sölüosun niden yok acep :ega :alkış

tesekkur ederim melegim :6 evet niden yok  :ega bu soruya kim cevab verecek acaba :P

Çevrimdışı amorf

• Forum Moderatörü
  • *
  • DuR..! FaKaT DiNLe :D
  • Ruh Hali: çöpçüler götürdüğünden beri ruhundan haberi yok...
  • Memleket: Memleket isterim Gok mavi, dal yesil, tarla sari olsun; Kuslarin ciceklerin diyari olsun. Memleket isterim Ne basta dert ne gonulde hasret olsun; Kardes kavgasina bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farki olsun; Kis gunu herkesin evi barki olsun. Memleket isterim Yasamak, sevmek gibi gonulden olsun; Olursa bir sikayet olumden olsun.
« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2011, 10:54:58 ÖS »
:21 :21 :21
naildan daha iyisinimi bulacak sanki :21 :21
benimle evlenmeni kabul ediyorum candy :21 :21 bunuda deseydi tam olacaktı :21 :21

Çevrimdışı MihRiMaH

• Tecrübeli Üye
  • *
  • İçimde kocaman bir mutluluk taşıyorum :)
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: muttluuu, huzurlu,uykulu, tosbağa hızında ::
  • Memleket: Tamda olmak istediğim yerde :)
« Yanıtla #13 : Şubat 07, 2011, 12:04:47 ÖS »
Neilden Elizadan ve ene az onlar kadar gcık olan annelerinden bi kurtulamadı candy miz yaa. Bende albertimi gördümmm  :rika
♥ mavi ayakkabılarını giydireceğim günü iple çekiyorum anne'ciğim ♥ ::

♥ Kadına yönelik şiddeti destekliyorum.. Ancak ; içten gelen minik bir tekmeyse. ♥ ::

Çevrimdışı stara

• Master
  • *
« Yanıtla #14 : Şubat 07, 2011, 06:38:44 ÖS »

Anthony kısmına kesinlikle katılıyorum. Ben de vefasız olduğunu düşündüm. Hayal kırıklığına uğrattın beni Candy :hyr

bence şaşırmayın. Candy Terry'i sevebildiğine göre Antony kağanamıştır bitmiştir. Yoksa Terry'i sevmesi abes olurdu. Bir gönülde ikki kişi olmaz .neo