0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sefer yettim gayri 110. bölüm yorumlarınız buraya, keyifli seyirlerinizden sonra bekliyorum
Alıntı yapılan: Gülbin - Şubat 04, 2011, 04:52:47 ÖSBu sefer yettim gayri 110. bölüm yorumlarınız buraya, keyifli seyirlerinizden sonra bekliyorum Vay uyanik vayyy Tebrikler gulbincim
Bu bölüm gerçekten çok komikti Neil'a bayıldım Neil'ın çiçek vermesine ve daha sonra benimle buluşabilirsin şimdi demesine öldüm Ve Anthony Anthony'i gördüm, kaç bölümdür unutulduğunu sanmıştım.Ama Candy onu çoktan unutmuş.Anthonyi düşündüğünde ağlamadı bile hiçbir düşünceside olmadı.Ama Terry'e gelince hıçkkırıklarla ağlıyormuş hanımefendi Kalbi parçalanmışmışta hay Allahım.. !Candy kesinlikle vefasızın teki
Sonun da Albert'i gordum Candy'i kopegin kovaladigi yerde cok guldum Su Neil de kendini ne zannediyorsa Benimle cikacaksin diyor Fikrini bile sormuyor sinir sey Candy'de dersini iyi verdi Bu arada bir sey dikkatimi cekti Candy'nin Tepedeki prens ve Antony'den kalan sakladigi bir kac esya ve fotoraf var elinde Ama Terry ile ilgili hicbir seyi yok Niden acabaaa
Alıntı yapılan: dolunay - Şubat 05, 2011, 03:38:15 ÖSSonun da Albert'i gordum Candy'i kopegin kovaladigi yerde cok guldum Su Neil de kendini ne zannediyorsa Benimle cikacaksin diyor Fikrini bile sormuyor sinir sey Candy'de dersini iyi verdi Bu arada bir sey dikkatimi cekti Candy'nin Tepedeki prens ve Antony'den kalan sakladigi bir kac esya ve fotoraf var elinde Ama Terry ile ilgili hicbir seyi yok Niden acabaaa dolunayım çok ince bi noktaya parmak bastın.. seni kutluyorum doğru sölüosun niden yok acep
Alıntı yapılan: Candymerve - Şubat 05, 2011, 08:15:44 ÖSBu bölüm gerçekten çok komikti Neil'a bayıldım Neil'ın çiçek vermesine ve daha sonra benimle buluşabilirsin şimdi demesine öldüm Ve Anthony Anthony'i gördüm, kaç bölümdür unutulduğunu sanmıştım.Ama Candy onu çoktan unutmuş.Anthonyi düşündüğünde ağlamadı bile hiçbir düşünceside olmadı.Ama Terry'e gelince hıçkkırıklarla ağlıyormuş hanımefendi Kalbi parçalanmışmışta hay Allahım.. !Candy kesinlikle vefasızın teki Anthony kısmına kesinlikle katılıyorum. Ben de vefasız olduğunu düşündüm. Hayal kırıklığına uğrattın beni Candy