0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Candy kısacıkmış vay be 1,55 he....Ayrıca Yetimhane'nin kapısında Mayıs ayında bırakıldı diyor. O kadar kar var yerlerde Mayıs mı yani Hadi yüksek yer falan desek bile bölümlerde Mayıs ayı günlük güneşlik her zaman. herhal de Candy2nin doğduğu yılk Mayıs ayında br o kadar kar yağmış
Alıntı yapılan: stara - Mayıs 28, 2010, 11:54:19 ÖSCandy kısacıkmış vay be 1,55 he....Ayrıca Yetimhane'nin kapısında Mayıs ayında bırakıldı diyor. O kadar kar var yerlerde Mayıs mı yani Hadi yüksek yer falan desek bile bölümlerde Mayıs ayı günlük güneşlik her zaman. herhal de Candy2nin doğduğu yılk Mayıs ayında br o kadar kar yağmış )hayır hayır manada MAyıs ta doğmuş am animede kışın bulunmuş. Aslında düşününce, bulunduğunda 5-6 aylık olan Candy aslında kıştan 6 ay geriye gidince mayısta falan doğmuş olabilir, Anthony haklı çıkabilir yani:D
çok güzel seviyorum candy yi amaaa şöyle bişey var haksızlıgın karşısında boyun egiyor dik kafalılık yok biraz olması lazım beni sinir ediyor bazen
Şidi düşündüm de Candy daha çok bir Boğa'ya benziyor
Immmm? Şey... Yani Candy de biraz hantallık var sanki... Öyle bir izlenimim oldu bende
Alıntı yapılan: sorrowfulness - Ağustos 03, 2010, 08:49:07 ÖÖImmmm? Şey... Yani Candy de biraz hantallık var sanki... Öyle bir izlenimim oldu bende Hantallık mı Hahahahah yok artık ne alaka yau O'nun gibi bir kız nasıl hantal olabilir?