0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Zoey - Ağustos 03, 2010, 12:49:07 ÖSAlıntı yapılan: sorrowfulness - Ağustos 03, 2010, 08:49:07 ÖÖImmmm? Şey... Yani Candy de biraz hantallık var sanki... Öyle bir izlenimim oldu bende Hantallık mı Hahahahah yok artık ne alaka yau O'nun gibi bir kız nasıl hantal olabilir?Zoey her şeye atlama öle, bak yoksa kötü olur.... Canımı sıkma benim
Alıntı yapılan: sorrowfulness - Ağustos 03, 2010, 08:49:07 ÖÖImmmm? Şey... Yani Candy de biraz hantallık var sanki... Öyle bir izlenimim oldu bende Hantallık mı Hahahahah yok artık ne alaka yau O'nun gibi bir kız nasıl hantal olabilir?
Immmm? Şey... Yani Candy de biraz hantallık var sanki... Öyle bir izlenimim oldu bende
bana camdy nin özelliklerini sölermisiniz ingilizce ödevi için lazımdaa aceleeeeee
acaba hazırladı mı ödevini? :?olsun ben yine de azıcık söliyim bari? en başta çok güçlü bir kız,öksüz ve yetim olmasına rağmen sevgi ve umut dolu bir kız,hiçbir seyden yılmıyor,zorluklardan kaçmıyor! neşeli,erkekfatma gibi bir kız,ağaçlara tırmanmayı ve hayvanları çok seviyor! arkadaş canlısı güvenilir bir dost hem vefalı hem de samimi!sanırım bu kadan yeter!! mükemmel bi kız kısaca!
candym benim güleç kızım gitti terryciğin ,nasıl bulacaksın bir daha terry gibisini off offf
Alıntı yapılan: elfin - Aralık 14, 2010, 10:57:49 ÖScandym benim güleç kızım gitti terryciğin ,nasıl bulacaksın bir daha terry gibisini off offf Asıl Terry Candy gibisini nasıl bulacak?
Alıntı yapılan: sibel21 - Ekim 21, 2010, 10:25:54 ÖÖacaba hazırladı mı ödevini? :?olsun ben yine de azıcık söliyim bari? en başta çok güçlü bir kız,öksüz ve yetim olmasına rağmen sevgi ve umut dolu bir kız,hiçbir seyden yılmıyor,zorluklardan kaçmıyor! neşeli,erkekfatma gibi bir kız,ağaçlara tırmanmayı ve hayvanları çok seviyor! arkadaş canlısı güvenilir bir dost hem vefalı hem de samimi!sanırım bu kadan yeter!! mükemmel bi kız kısaca! o gün sana teşkkür edemedim bare şimdi teşekkeür edeyim çok teşşekür ederim sibel :acelya hepçiğinii ingilizceye çevirdim amma 90 aldım haksızlıııkkk
candym kadim dostum küçüklüğümden beri beni hiçyalnız bıakmadın her zaman yanımdaydın candy sarı cadım benim