0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: dolunay - Ocak 01, 2011, 09:41:53 ÖSTam da heyacanli yer de bitti gelecek bolumu merakla bekliycem bu arada demeden edemiycem biri su ilayza'yi oldursunnnnn elime bir gecse kimselere birakmam Arci'ye de kizdim zaten boyle seytan bir kuzenin var biliyorsun ne diye ortalik yerde mektuplarini birakiyorsun be adammm bence de arcihe ihmalkarlık etti. Eliza insanın sabrını zorluyro
Tam da heyacanli yer de bitti gelecek bolumu merakla bekliycem bu arada demeden edemiycem biri su ilayza'yi oldursunnnnn elime bir gecse kimselere birakmam Arci'ye de kizdim zaten boyle seytan bir kuzenin var biliyorsun ne diye ortalik yerde mektuplarini birakiyorsun be adammm
Alıntı yapılan: stara - Ocak 02, 2011, 08:08:10 ÖSAlıntı yapılan: dolunay - Ocak 01, 2011, 09:41:53 ÖSTam da heyacanli yer de bitti gelecek bolumu merakla bekliycem bu arada demeden edemiycem biri su ilayza'yi oldursunnnnn elime bir gecse kimselere birakmam Arci'ye de kizdim zaten boyle seytan bir kuzenin var biliyorsun ne diye ortalik yerde mektuplarini birakiyorsun be adammm bence de arcihe ihmalkarlık etti. Eliza insanın sabrını zorluyro Gel birlikte oldurelim su ilayzayi staracim
Alıntı yapılan: dolunay - Ocak 03, 2011, 10:18:26 ÖÖAlıntı yapılan: stara - Ocak 02, 2011, 08:08:10 ÖSAlıntı yapılan: dolunay - Ocak 01, 2011, 09:41:53 ÖSTam da heyacanli yer de bitti gelecek bolumu merakla bekliycem bu arada demeden edemiycem biri su ilayza'yi oldursunnnnn elime bir gecse kimselere birakmam Arci'ye de kizdim zaten boyle seytan bir kuzenin var biliyorsun ne diye ortalik yerde mektuplarini birakiyorsun be adammm bence de arcihe ihmalkarlık etti. Eliza insanın sabrını zorluyro Gel birlikte oldurelim su ilayzayi staracim valla pek bir güzel olurdu. vatana millete hayırlı bir iş yapmış olurduk
Alıntı yapılan: stara - Ocak 03, 2011, 02:03:17 ÖSAlıntı yapılan: dolunay - Ocak 03, 2011, 10:18:26 ÖÖAlıntı yapılan: stara - Ocak 02, 2011, 08:08:10 ÖSAlıntı yapılan: dolunay - Ocak 01, 2011, 09:41:53 ÖSTam da heyacanli yer de bitti gelecek bolumu merakla bekliycem bu arada demeden edemiycem biri su ilayza'yi oldursunnnnn elime bir gecse kimselere birakmam Arci'ye de kizdim zaten boyle seytan bir kuzenin var biliyorsun ne diye ortalik yerde mektuplarini birakiyorsun be adammm bence de arcihe ihmalkarlık etti. Eliza insanın sabrını zorluyro Gel birlikte oldurelim su ilayzayi staracim valla pek bir güzel olurdu. vatana millete hayırlı bir iş yapmış olurduk sonuna kadar katiliyorum sana
Keske suzanna'nin yerine eliza sakat kalsaydi boylece suzanna'da terry'e musallat olmazdi candy'le mutlu olurdu
Alıntı yapılan: dolunay - Ocak 03, 2011, 02:21:36 ÖSKeske suzanna'nin yerine eliza sakat kalsaydi boylece suzanna'da terry'e musallat olmazdi candy'le mutlu olurdu dizideki en adil son bu olurdu ya herkes hak ettiğni ne güzel
yha ben daha 102. bölümü seyredemedimm çünkii tam başlatıyorum tammmmm başlıyooo başlayacak ama başlamıoo dosyayı indirmem gerekiomuş yoksa seyredilmioo indirmeden de seyrediliomuu acabaa