Gönderen Konu: 105. Bölüm " Kibar Kaçak"  (Okunma sayısı 1024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
105. Bölüm " Kibar Kaçak"
« : Ocak 01, 2011, 08:45:44 ÖS »
Yeni bölümümüz yayında taze taze sıcak sıcak sizler içinn :: İzledikten sonra yorum için buraya uğramayı unutmayın :12
İyi Seyirler ::
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • Memleket: Istanbul
Ynt: 105. Bölüm " Kibar Kaçak"
« Yanıtla #1 : Ocak 01, 2011, 08:47:17 ÖS »
hızlısın neobim:) Bölüm süper, sonu heyecanlı. Bekliyip göriciiiiz daha neler olacak:)

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #2 : Ocak 01, 2011, 08:48:13 ÖS »
VAYY neobim bu ne hiz :şehe
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #3 : Ocak 01, 2011, 08:52:37 ÖS »
Bu bölümü ben yayınladım yavuz bey'in işi var die o yüzden yayınlanır yayınlanmaz bölüm konusunu açtım :İİ
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı digican

• Master
  • *
  • Ruh Hali: Hyun Bin .neo                   "Please, come back. Come back to me."
  • Memleket: Marine Expeditionary Camp Pohang / South Korea
« Yanıtla #4 : Ocak 01, 2011, 08:57:55 ÖS »
çoook heyecanlıyım günlerdir bu anı bekliyorum yihhuuv! :D

Lee Yoon Sung-ssi, bak Binnie oppam sana fighting diyor! Kim Na Na, suratın çok sevimli olabilir ama Yoon Sung ile fazla yakınlaşmak yok! (^_^)

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #5 : Ocak 01, 2011, 09:41:53 ÖS »
Tam da heyacanli yer de bitti :( gelecek bolumu merakla bekliycem :amorf bu arada demeden edemiycem :D biri su ilayza'yi oldursunnnnn :4 elime bir gecse kimselere birakmam .ozi Arci'ye de kizdim zaten boyle seytan bir kuzenin var biliyorsun :asabi ne diye ortalik yerde mektuplarini birakiyorsun be adammm :4 :4
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı ecevit

• Master
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: şeker gibiyim
  • Memleket: konya
« Yanıtla #6 : Ocak 01, 2011, 09:47:04 ÖS »
candy nin inadına bayıldım çok seviyom ben bu kızı yaaa neo: 
emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler    harikasınız   :alkış  :alkış     :alkış
örttük üstümüze muttasıl uykuları yorgan yerine, eshab-ı keyf in paylaşılan mirasından yalnızca uykusu kaldı bize.

Çevrimdışı digican

• Master
  • *
  • Ruh Hali: Hyun Bin .neo                   "Please, come back. Come back to me."
  • Memleket: Marine Expeditionary Camp Pohang / South Korea
« Yanıtla #7 : Ocak 01, 2011, 09:54:39 ÖS »
yaaaa eliza mısın nesin senin o kızıl buklelerini yolup bahçeye gömmek istiyorum :rty offf çok sinir oldum! yine candy'imin başı yaptığı iyilik yüzünden belada   :kork

Lee Yoon Sung-ssi, bak Binnie oppam sana fighting diyor! Kim Na Na, suratın çok sevimli olabilir ama Yoon Sung ile fazla yakınlaşmak yok! (^_^)

Çevrimdışı sagokey_meydey

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: çocukluk
« Yanıtla #8 : Ocak 01, 2011, 10:07:28 ÖS »
ben izliyemiyrum bölümleri :(    neden????

Çevrimdışı totomes

• Süper Üye
  • *
  • Memleket: istanbul(düzce)
« Yanıtla #9 : Ocak 01, 2011, 10:13:33 ÖS »
ewet guzel bı bolumdu heyecanlı yerde bıttı ammaaaaaaaaaaaaaa nezaman cıhago ya gıdıcek candy  eskı o duygulu bölumler nerdeeeeeeeeeeeeeeee :( :( ilayza ya gelınce aynen yolucam bı gun su kızııııııı :18

Çevrimdışı MihRiMaH

• Tecrübeli Üye
  • *
  • İçimde kocaman bir mutluluk taşıyorum :)
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: muttluuu, huzurlu,uykulu, tosbağa hızında ::
  • Memleket: Tamda olmak istediğim yerde :)
« Yanıtla #10 : Ocak 02, 2011, 12:16:17 ÖS »
Çok güzel ve heyecanlı bir bölümdü. Kurine bayılıyorum, ne tatlı yüzünü yıkıyor öyle  :kedi :kedi :kedi
♥ mavi ayakkabılarını giydireceğim günü iple çekiyorum anne'ciğim ♥ ::

♥ Kadına yönelik şiddeti destekliyorum.. Ancak ; içten gelen minik bir tekmeyse. ♥ ::

Çevrimdışı reina

• Süper Üye
  • *
« Yanıtla #11 : Ocak 02, 2011, 01:31:20 ÖS »
Bol actionlu bölümlerr harika bencee su Elizadan nefret ediyorum bu isede burnunu sokmayi basardi ya allahim bu kadar uyuz bi karakter olamaz archie de yanii mektuplari ortalik yere koymus onada kizdim
Candyy canim benim hic vazgecmedii direndi sonuna kadar bakalim diger bölümlerde neler olucak ....Eliza uyuzuda kitapta bari layigini bulsun hic kötü bisi basina gelmezmi bu kadar kötülük yapan birine yaa

Çevrimdışı stara

• Master
  • *
« Yanıtla #12 : Ocak 02, 2011, 08:08:10 ÖS »
Tam da heyacanli yer de bitti :( gelecek bolumu merakla bekliycem :amorf bu arada demeden edemiycem :D biri su ilayza'yi oldursunnnnn :4 elime bir gecse kimselere birakmam .ozi Arci'ye de kizdim zaten boyle seytan bir kuzenin var biliyorsun :asabi ne diye ortalik yerde mektuplarini birakiyorsun be adammm :4 :4

bence de arcihe ihmalkarlık etti. Eliza insanın sabrını zorluyro :15

Çevrimdışı elfin

• Tecrübeli Üye
  • *
  • Ruh Hali: değişken
  • Memleket: memleketimden
« Yanıtla #13 : Ocak 02, 2011, 11:20:23 ÖS »
harika bir bölüm daha izledim çok çok tesekkürler :42,geleyim yoruma; terrymi göremiyorum canım çok sıkkın  :4,candyme üzülüyorum :zırr,elizayı öldürmek istiyorum bukadar gıcık olabilirmi bi kız ispiyoncu cadı neyse çok sinirlendim  :ban :a :18 ,Archie mi gördüm en azından  neo: onu görmek beni bir parçada olsa mutlu etti  neo:

Çevrimdışı green1

• Süper Üye
  • *
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #14 : Ocak 03, 2011, 10:08:38 ÖÖ »
ya  keşke  arthur yerine terry onu kurtarsaydı eski günlerdeki gibi ve hep ikisi orda yaşasaydı orda  kimse onlara bulaşamazdı  :D terry'le candy'i yan yana görmeyi özledim :)