Gönderen Konu: 103.Bolum "Uzun ve Tehlikeli Bir Yolculuk"  (Okunma sayısı 587 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı crnsmn

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: iskenderun
Ynt: 103.Bolum "Uzun ve Tehlikeli Bir Yolculuk"
« Yanıtla #15 : Aralık 22, 2010, 11:21:48 ÖS »
merakla 104. bölümü bekliyorum bişey sorabilir miyim toplamda 115 bölüm var dimi aslında bişeyi çok merak ediyorum candy bidaha terry ile sevgili olmayacak mı ? yada başka birimi çıkacak off çok heyecanla yeni bölümleri bekliyorum çabuk eklenemez mi? teşekkür ederim ..

Çevrimdışı zeynoo

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Annie
  • Memleket: ist.
« Yanıtla #16 : Aralık 22, 2010, 11:22:12 ÖS »
selamlar..
face'te tesadüf grubunuza üye oldum ve burayı buldum... seneler sonra çok sevdiğim çocukluğumun çizgi filmine kavuştum sayenizde.. bir ay içerisinde 103 bölümün tamamını izledim.. ama şimdiden sonra cumaları beklemek zor olacak sanırım.. emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum...

teşekkür etmek için burayı uygun buldum, gelmişken bölüm yorumuda yapayım.. ilk bölümler abartısız 30 lu bölümlere kadar candy nin yaşadıklarını burnumun ucunu sızlayarak hatta zaman zaman ağlayarak izledim.. hatta düşündüm çocukken nasılda dayanıp izleyebilmişim diye :) .. şimdilerde bende candy gibi acılarına alıştım sanırım daha dirayetli izliyorum.. :)) .. terry siz bölümler biraz yavan geliyor bana, terry hayranı olarak :) ... çocukken terry e aşıktım, şimdi izleyince baktım hala aynıyım :)))) ...  herkese iyi seyirler, iyi forumlar.. emeği geçenlere teşekkürler... iyi günler...

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #17 : Aralık 22, 2010, 11:51:17 ÖS »
merakla 104. bölümü bekliyorum bişey sorabilir miyim toplamda 115 bölüm var dimi aslında bişeyi çok merak ediyorum candy bidaha terry ile sevgili olmayacak mı ? yada başka birimi çıkacak off çok heyecanla yeni bölümleri bekliyorum çabuk eklenemez mi? teşekkür ederim ..

Süpriz ilerleyen bölümler izleyip görücez ::
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı sweet candy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • niedrige Hügel, wo der Berg selbst zählt...
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: Berlin
« Yanıtla #18 : Aralık 25, 2010, 11:36:08 ÖS »
bu bölümü izlerken başta candy adına çok korktum bi katille aynı trende başbaşalar diye :S ama en sonunda çok güldüm  çünkü bölümün en sonunda bi öğrendim ki katil sandığım adam erkek değil doktor bi kadın bir yandan da çok üzüldüm adam (pardon kadın) centilmen bi katile benziyodu az kalsın yavaş yavaş etkileniyordum haliyle..:20 tüh  :İİ :İİ :İİ
♥ Hergün yüzlerce hayal kurar insan ve hiç biri gerçek olmaz; ama unutma, birgün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz...

Çevrimdışı mınerva

• Master
  • *
  • **terry & merve**
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: ankara
« Yanıtla #19 : Şubat 07, 2011, 05:25:51 ÖS »
bu bölümü izlerken başta candy adına çok korktum bi katille aynı trende başbaşalar diye :S ama en sonunda çok güldüm  çünkü bölümün en sonunda bi öğrendim ki katil sandığım adam erkek değil doktor bi kadın bir yandan da çok üzüldüm adam (pardon kadın) centilmen bi katile benziyodu az kalsın yavaş yavaş etkileniyordum haliyle..:20 tüh  :İİ :İİ :İİ

bi de bana sorr...  :21 :21 centılmen bi katil..çok cazip gelmşti  :6 :21 ama hayal kırıklığına uğradımm  :6  :aaa  erkek diil kadınmış die görunce acaba dedım yanlış mı okuyorumm  :21 :21  :21