Gönderen Konu: Kalemimden Anthony(Dolunayım İçin )  (Okunma sayısı 1235 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı elfin

• Tecrübeli Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: değişken
  • Memleket: memleketimden
Ynt: Kalemimden Anthony(Dolunayım İçin )
« Yanıtla #30 : Aralık 17, 2010, 02:43:24 ÖS »
ben özellikle ilk resmi çok benzettim!!! ayrıca komik gelicek ama ilk resimde sanki Anthony'im Candy' e baktığı gibi bakıor. Sevgisi gözlerinden okunuyor!!! bana öyle hissettirdi yani!!

ne komiği canım cidden sen o hissi alabildn mi :? çizdiğim resmin yanında candy vardı  :yuppy :yuppy :yuppy :yuppy

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #31 : Aralık 17, 2010, 02:59:11 ÖS »
elfincimm şimdi şöle oluyoki doluşumun isteği fakat lakin anthonyy konu ise bir bahar adınında vtrde geçmesi lazımmmdı   :İİ :İİ

sizin sevdiginizden haberi yoktur baharim oyuzden beni yazmis elfinim :evet hem ben istemistim antonynin  resminide ciz diye .neo baharim,sibelim,ve cilegim,biz antony sevenler icin olsun diye degistir istersen elfinim  :huh :muck :muck

başlık konusunda asla geri adım atamam  :merce

baslik kalsin elfinim :opucuk: yazdigin iletiye ekle yeter :şehe
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı elfin

• Tecrübeli Üye
  • *
« Yanıtla #32 : Aralık 17, 2010, 03:03:53 ÖS »
elfincimm şimdi şöle oluyoki doluşumun isteği fakat lakin anthonyy konu ise bir bahar adınında vtrde geçmesi lazımmmdı   :İİ :İİ

sizin sevdiginizden haberi yoktur baharim oyuzden beni yazmis elfinim :evet hem ben istemistim antonynin  resminide ciz diye .neo baharim,sibelim,ve cilegim,biz antony sevenler icin olsun diye degistir istersen elfinim  :huh :muck :muck

onu da yapamam  :merce dolunayım beni affet  :zırr

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #33 : Aralık 17, 2010, 03:07:40 ÖS »

sorun degil elfinimm :19 :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :gül :gül :gül :gül :gül
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı elfin

• Tecrübeli Üye
  • *
« Yanıtla #34 : Aralık 17, 2010, 03:14:58 ÖS »

sorun degil elfinimm :19 :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :gül :gül :gül :gül :gül

:muck  :gül  .neo .neo .neo .neo .neo

Çevrimdışı Gülbin

• Süper aktif üye
  • *
  • Ahh Terry ah!
  • Ruh Hali: Adamına göre
« Yanıtla #35 : Aralık 17, 2010, 06:12:28 ÖS »
Elfin emeğine sağlık, sanırım Anthony'i ilk kez çiziyorsun  :alkış Buna rağmen benzetmişsin ve sarı saçlı,mavi gözlü olsaymış gerçekten daha çok benzermiş  :evet ama belki çok komik bulacaksınız ama ben 3. resmini suzannaya çok benzettim ya  :20 ha ne dersiniz benzemiyor mu  :?

teşekkür edrim youri  :42 anthonyi ilk kez  çizdim, benzemesi konusunda sana inanıyorum   :87 ayrıcaaa 3 resmi başkasına benzet  suzannaya sakın benzetme  :3 :3 :3 :3

tamam tamam benzetmem  :evet  biraz andırmış diyeyim bari bari  :) Terry'i çizmek daha zordur bence Anthony de bir kaç çizersen onu da kalıbına cuk diye oturtursun sen  :çak

Çevrimdışı sena..

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • .p .p
  • Memleket: istanbul :)
« Yanıtla #36 : Aralık 17, 2010, 08:42:10 ÖS »
ben özellikle ilk resmi çok benzettim!!! ayrıca komik gelicek ama ilk resimde sanki Anthony'im Candy' e baktığı gibi bakıor. Sevgisi gözlerinden okunuyor!!! bana öyle hissettirdi yani!!

ayyyy.... e.vet sibelll candye bakar gibi bakıoo  :gözlük gözlerinde sevgi pırıltıları :acelya sibel sen harbiden antony i seviosun  :19 elfinn canım benim  :neoçilek
-->Daha önce ruhum hiç doyasiya yasamamisti yalnizligi...

-->Kolay mi zannediyosun sensizligi. Kalbin olmadan yasa sevgili, nefes alama hiç! Ne oldu, zor mu? Iste ben senin beni sevmedigin halde bu acilara katlaniyorum...f

-->Görememek onu... Dokunamamak saçlarina... Sarilamamak doyasiya... En zoru bunlar sanirim. Dahasi yapay olan. <3  ..f

-->Kendime verdigim en büyük zarar baskalari aci çekmesin diye susmak... -h

Çevrimdışı elfin

• Tecrübeli Üye
  • *
« Yanıtla #37 : Aralık 17, 2010, 10:08:07 ÖS »

ayyyy.... e.vet sibelll candye bakar gibi bakıoo  :gözlük gözlerinde sevgi pırıltıları :acelya sibel sen harbiden antony i seviosun  :19 elfinn canım benim  :neoçilek

bebekim  :egaçilek

Çevrimdışı elfin

• Tecrübeli Üye
  • *
« Yanıtla #38 : Aralık 17, 2010, 10:14:01 ÖS »
Elfin emeğine sağlık, sanırım Anthony'i ilk kez çiziyorsun  :alkış Buna rağmen benzetmişsin ve sarı saçlı,mavi gözlü olsaymış gerçekten daha çok benzermiş  :evet ama belki çok komik bulacaksınız ama ben 3. resmini suzannaya çok benzettim ya  :20 ha ne dersiniz benzemiyor mu  :?

teşekkür edrim youri  :42 anthonyi ilk kez  çizdim, benzemesi konusunda sana inanıyorum   :87 ayrıcaaa 3 resmi başkasına benzet  suzannaya sakın benzetme  :3 :3 :3 :3

tamam tamam benzetmem  :evet  biraz andırmış diyeyim bari bari  :) Terry'i çizmek daha zordur bence Anthony de bir kaç çizersen onu da kalıbına cuk diye oturtursun sen  :çak

tesekkürler youri, :egaçilek

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
  • Ruh Hali: çok şükür :)
  • Memleket: Bursa
« Yanıtla #39 : Aralık 18, 2010, 11:04:26 ÖÖ »

ne komiği canım cidden sen o hissi alabildn mi :? çizdiğim resmin yanında candy vardı  :yuppy :yuppy :yuppy :yuppy

bak hissetmişim demekki!!!! :yuppy :yuppy belliydi Anthony'imin gözleri sevinç dolu hayranlık dolu!!

bebekim  :egaçilek

evet çokkk seviyorum hem de!! onun gibi melek sevilmez mi? :berivan :berivan :19 :19 :19 :19 :19