0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben özellikle ilk resmi çok benzettim!!! ayrıca komik gelicek ama ilk resimde sanki Anthony'im Candy' e baktığı gibi bakıor. Sevgisi gözlerinden okunuyor!!! bana öyle hissettirdi yani!!
Alıntı yapılan: dolunay - Aralık 17, 2010, 10:50:11 ÖÖAlıntı yapılan: sonbahar - Aralık 17, 2010, 12:02:43 ÖÖelfincimm şimdi şöle oluyoki doluşumun isteği fakat lakin anthonyy konu ise bir bahar adınında vtrde geçmesi lazımmmdı sizin sevdiginizden haberi yoktur baharim oyuzden beni yazmis elfinim hem ben istemistim antonynin resminide ciz diye baharim,sibelim,ve cilegim,biz antony sevenler icin olsun diye degistir istersen elfinim başlık konusunda asla geri adım atamam
Alıntı yapılan: sonbahar - Aralık 17, 2010, 12:02:43 ÖÖelfincimm şimdi şöle oluyoki doluşumun isteği fakat lakin anthonyy konu ise bir bahar adınında vtrde geçmesi lazımmmdı sizin sevdiginizden haberi yoktur baharim oyuzden beni yazmis elfinim hem ben istemistim antonynin resminide ciz diye baharim,sibelim,ve cilegim,biz antony sevenler icin olsun diye degistir istersen elfinim
elfincimm şimdi şöle oluyoki doluşumun isteği fakat lakin anthonyy konu ise bir bahar adınında vtrde geçmesi lazımmmdı
Alıntı yapılan: elfin - Aralık 17, 2010, 02:41:48 ÖSAlıntı yapılan: dolunay - Aralık 17, 2010, 10:50:11 ÖÖAlıntı yapılan: sonbahar - Aralık 17, 2010, 12:02:43 ÖÖelfincimm şimdi şöle oluyoki doluşumun isteği fakat lakin anthonyy konu ise bir bahar adınında vtrde geçmesi lazımmmdı sizin sevdiginizden haberi yoktur baharim oyuzden beni yazmis elfinim hem ben istemistim antonynin resminide ciz diye baharim,sibelim,ve cilegim,biz antony sevenler icin olsun diye degistir istersen elfinim başlık konusunda asla geri adım atamam baslik kalsin elfinim yazdigin iletiye ekle yeter
Alıntı yapılan: dolunay - Aralık 17, 2010, 02:59:11 ÖSAlıntı yapılan: elfin - Aralık 17, 2010, 02:41:48 ÖSAlıntı yapılan: dolunay - Aralık 17, 2010, 10:50:11 ÖÖAlıntı yapılan: sonbahar - Aralık 17, 2010, 12:02:43 ÖÖelfincimm şimdi şöle oluyoki doluşumun isteği fakat lakin anthonyy konu ise bir bahar adınında vtrde geçmesi lazımmmdı sizin sevdiginizden haberi yoktur baharim oyuzden beni yazmis elfinim hem ben istemistim antonynin resminide ciz diye baharim,sibelim,ve cilegim,biz antony sevenler icin olsun diye degistir istersen elfinim başlık konusunda asla geri adım atamam baslik kalsin elfinim yazdigin iletiye ekle yeter onu da yapamam dolunayım beni affet
Alıntı yapılan: elfin - Aralık 17, 2010, 03:03:53 ÖSAlıntı yapılan: dolunay - Aralık 17, 2010, 02:59:11 ÖSAlıntı yapılan: elfin - Aralık 17, 2010, 02:41:48 ÖSAlıntı yapılan: dolunay - Aralık 17, 2010, 10:50:11 ÖÖAlıntı yapılan: sonbahar - Aralık 17, 2010, 12:02:43 ÖÖelfincimm şimdi şöle oluyoki doluşumun isteği fakat lakin anthonyy konu ise bir bahar adınında vtrde geçmesi lazımmmdı sizin sevdiginizden haberi yoktur baharim oyuzden beni yazmis elfinim hem ben istemistim antonynin resminide ciz diye baharim,sibelim,ve cilegim,biz antony sevenler icin olsun diye degistir istersen elfinim başlık konusunda asla geri adım atamam baslik kalsin elfinim yazdigin iletiye ekle yeter onu da yapamam dolunayım beni affet sorun degil elfinimm
Alıntı yapılan: youri - Aralık 17, 2010, 01:09:48 ÖÖElfin emeğine sağlık, sanırım Anthony'i ilk kez çiziyorsun Buna rağmen benzetmişsin ve sarı saçlı,mavi gözlü olsaymış gerçekten daha çok benzermiş ama belki çok komik bulacaksınız ama ben 3. resmini suzannaya çok benzettim ya ha ne dersiniz benzemiyor mu teşekkür edrim youri anthonyi ilk kez çizdim, benzemesi konusunda sana inanıyorum ayrıcaaa 3 resmi başkasına benzet suzannaya sakın benzetme
Elfin emeğine sağlık, sanırım Anthony'i ilk kez çiziyorsun Buna rağmen benzetmişsin ve sarı saçlı,mavi gözlü olsaymış gerçekten daha çok benzermiş ama belki çok komik bulacaksınız ama ben 3. resmini suzannaya çok benzettim ya ha ne dersiniz benzemiyor mu
Alıntı yapılan: sibel21 - Aralık 17, 2010, 11:56:26 ÖÖben özellikle ilk resmi çok benzettim!!! ayrıca komik gelicek ama ilk resimde sanki Anthony'im Candy' e baktığı gibi bakıor. Sevgisi gözlerinden okunuyor!!! bana öyle hissettirdi yani!!ayyyy.... e.vet sibelll candye bakar gibi bakıoo gözlerinde sevgi pırıltıları :acelya sibel sen harbiden antony i seviosun elfinn canım benim
Alıntı yapılan: elfin - Aralık 17, 2010, 02:40:12 ÖSAlıntı yapılan: youri - Aralık 17, 2010, 01:09:48 ÖÖElfin emeğine sağlık, sanırım Anthony'i ilk kez çiziyorsun Buna rağmen benzetmişsin ve sarı saçlı,mavi gözlü olsaymış gerçekten daha çok benzermiş ama belki çok komik bulacaksınız ama ben 3. resmini suzannaya çok benzettim ya ha ne dersiniz benzemiyor mu teşekkür edrim youri anthonyi ilk kez çizdim, benzemesi konusunda sana inanıyorum ayrıcaaa 3 resmi başkasına benzet suzannaya sakın benzetme tamam tamam benzetmem biraz andırmış diyeyim bari bari Terry'i çizmek daha zordur bence Anthony de bir kaç çizersen onu da kalıbına cuk diye oturtursun sen
Alıntı yapılan: sibel21 - Aralık 17, 2010, 11:56:26 ÖÖben özellikle ilk resmi çok benzettim!!! ayrıca komik gelicek ama ilk resimde sanki Anthony'im Candy' e baktığı gibi bakıor. Sevgisi gözlerinden okunuyor!!! bana öyle hissettirdi yani!!ne komiği canım cidden sen o hissi alabildn mi çizdiğim resmin yanında candy vardı
Alıntı yapılan: sena... - Aralık 17, 2010, 08:42:10 ÖSAlıntı yapılan: sibel21 - Aralık 17, 2010, 11:56:26 ÖÖben özellikle ilk resmi çok benzettim!!! ayrıca komik gelicek ama ilk resimde sanki Anthony'im Candy' e baktığı gibi bakıor. Sevgisi gözlerinden okunuyor!!! bana öyle hissettirdi yani!!ayyyy.... e.vet sibelll candye bakar gibi bakıoo gözlerinde sevgi pırıltıları :acelya sibel sen harbiden antony i seviosun elfinn canım benim bebekim