0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cok ama cok tesekkur ederim elfinim ellerine saglik ,yuregine saglik ancak bu kadar olurdu canim cok guzel cok begendim tekrar tekrar tesekkurler canim
Ismimide yazmissin harikaaa cok sagol canim bu guller senin icin
Alıntı yapılan: dolunay - Aralık 16, 2010, 06:28:25 ÖSCok ama cok tesekkur ederim elfinim ellerine saglik ,yuregine saglik ancak bu kadar olurdu canim cok guzel cok begendim tekrar tekrar tesekkurler canim dolunayım ciddimisin birazda olsa benzemişmi inan yayınlamayacaktım ama sana söz verdiğim için yayınladım ilerde belki daha güzel çizebilirm .tesekkür ederim
Alıntı yapılan: dolunay - Aralık 16, 2010, 06:30:04 ÖSIsmimide yazmissin harikaaa cok sagol canim bu guller senin icin yazmazmıyım dolunayım keşke daha güzel çizebilseydim ,bu gülerde senin için
Alıntı yapılan: elfin - Aralık 16, 2010, 06:31:48 ÖSAlıntı yapılan: dolunay - Aralık 16, 2010, 06:28:25 ÖSCok ama cok tesekkur ederim elfinim ellerine saglik ,yuregine saglik ancak bu kadar olurdu canim cok guzel cok begendim tekrar tekrar tesekkurler canim dolunayım ciddimisin birazda olsa benzemişmi inan yayınlamayacaktım ama sana söz verdiğim için yayınladım ilerde belki daha güzel çizebilirm .tesekkür ederim Benzemis canim ciddiyim kara kalem oldugu icin esmer bir antony olmus sadece saci sari gozunde mavi hayal ettim mi tam antony elfinim ben tesekkur ederim canim
Alıntı yapılan: dolunay - Aralık 16, 2010, 06:35:01 ÖSAlıntı yapılan: elfin - Aralık 16, 2010, 06:31:48 ÖSAlıntı yapılan: dolunay - Aralık 16, 2010, 06:28:25 ÖSCok ama cok tesekkur ederim elfinim ellerine saglik ,yuregine saglik ancak bu kadar olurdu canim cok guzel cok begendim tekrar tekrar tesekkurler canim dolunayım ciddimisin birazda olsa benzemişmi inan yayınlamayacaktım ama sana söz verdiğim için yayınladım ilerde belki daha güzel çizebilirm .tesekkür ederim Benzemis canim ciddiyim kara kalem oldugu icin esmer bir antony olmus sadece saci sari gozunde mavi hayal ettim mi tam antony elfinim ben tesekkur ederim canim
Alıntı yapılan: elfin - Aralık 16, 2010, 06:33:18 ÖSAlıntı yapılan: dolunay - Aralık 16, 2010, 06:30:04 ÖSIsmimide yazmissin harikaaa cok sagol canim bu guller senin icin yazmazmıyım dolunayım keşke daha güzel çizebilseydim ,bu gülerde senin için tesekkur ederim elfinim cok begendim cok guzel cizmissin ben bunun uc'te birini bile cizemem
elfiinnn nezaman çizdinde yayınladın yorum yaptın gerçekten güzel olmuş dolunayın dediği gibi sarı saçlı mavi gözlü olsaydı antony :acelya ama doruyu sölemek istiyorum dahada güzel çiz diye bi yudum ama bi yudum benzetememişsin gibi ama yani sen çizer deilsinki demi antonyin yüzü daha yuvarlaktı sanki öle hatırlıosam ama gerçekten antonye benzemiş ah antonny