0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nerde bir ehtiyar, aksi-cazgır çocuk varsa nedense candyi buluyor kızda ki bu çekim gücü neyse çözemedim onların yerine bugüne kadar karşılaştığı şahıslar şöyle selvi boylu,yakışıklı,aklı başında gençler olsaydı şimdiye ihya olurdu candy ağzın açılıp dilin dışarı çıkarılması eylemi ile karaciğerin görülebileceğini de bu bölümde öğrenmiş olduk ya da karaciğerin sağlıksız olduğunu belirten sinyaller ağzımızda gizli de ben henüz bilmiyorum cahilliğime verin. peki o fotoğraflarla dolu koleksiyon... Allahım birini unutmaya çabalayan için ne büyük yıkımdır o sevgili mezarcı BOB dan son bir isteğim var bir haçta susannaya hazırlasın lütfen ayrıca aranıza bir ay önce kadar katıldım ilk defa yorum yazıyorum kusurum varsa affola
Bayan Pony 'nin ölmediğini bildiğim halde ağlayan Candy için göz yaşı döken bir ben mi varım acaba?
yorumunu izlerken güldüm valla güzel tesbitler bunlar:)) e Cansy öyle güzel değil ya, yakışıklılarda çok rastlamıyor tabi:) mezarcıdan Suzanna isteği ha, iyiidi bu:)))Alıntı yapılan: youri - Aralık 10, 2010, 12:24:55 ÖSnerde bir ehtiyar, aksi-cazgır çocuk varsa nedense candyi buluyor kızda ki bu çekim gücü neyse çözemedim onların yerine bugüne kadar karşılaştığı şahıslar şöyle selvi boylu,yakışıklı,aklı başında gençler olsaydı şimdiye ihya olurdu candy ağzın açılıp dilin dışarı çıkarılması eylemi ile karaciğerin görülebileceğini de bu bölümde öğrenmiş olduk ya da karaciğerin sağlıksız olduğunu belirten sinyaller ağzımızda gizli de ben henüz bilmiyorum cahilliğime verin. peki o fotoğraflarla dolu koleksiyon... Allahım birini unutmaya çabalayan için ne büyük yıkımdır o sevgili mezarcı BOB dan son bir isteğim var bir haçta susannaya hazırlasın lütfen ayrıca aranıza bir ay önce kadar katıldım ilk defa yorum yazıyorum kusurum varsa affola
Alıntı yapılan: youri - Aralık 10, 2010, 12:24:55 ÖSnerde bir ehtiyar, aksi-cazgır çocuk varsa nedense candyi buluyor kızda ki bu çekim gücü neyse çözemedim onların yerine bugüne kadar karşılaştığı şahıslar şöyle selvi boylu,yakışıklı,aklı başında gençler olsaydı şimdiye ihya olurdu candy ağzın açılıp dilin dışarı çıkarılması eylemi ile karaciğerin görülebileceğini de bu bölümde öğrenmiş olduk ya da karaciğerin sağlıksız olduğunu belirten sinyaller ağzımızda gizli de ben henüz bilmiyorum cahilliğime verin. peki o fotoğraflarla dolu koleksiyon... Allahım birini unutmaya çabalayan için ne büyük yıkımdır o sevgili mezarcı BOB dan son bir isteğim var bir haçta susannaya hazırlasın lütfen ayrıca aranıza bir ay önce kadar katıldım ilk defa yorum yazıyorum kusurum varsa affola aynen öyle. candy nerden buluyor bunları yahu. aklımdan geçenleri sen yazmışsın ellerin dert görmesin
bende varım bende:) Alıntı yapılan: çizgim - Aralık 10, 2010, 10:52:17 ÖSBayan Pony 'nin ölmediğini bildiğim halde ağlayan Candy için göz yaşı döken bir ben mi varım acaba?
duygusallıgı en az bölümlerden birinde bu kadar ağladıysanız, antony nin öldüğü yada terryle ayrıldıgı bölümleri izlerken sizi görmek isterdim