Gönderen Konu: 102. Bölüm "Pony Tepesindeki Haç  (Okunma sayısı 1352 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı totomes

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: istanbul(düzce)
Ynt: 102. Bölüm "Pony Tepesindeki Haç
« Yanıtla #30 : Aralık 11, 2010, 12:27:20 ÖÖ »
diiimi... banada aynısı oldu ılk sıte acılınca kaldıgım yerden ızlıyım dedım.... sonra gecenlerde ılk bolumden ıtıbaten tekrar izldım...sanki 12 dalda oskar almıs bı fılm gıbıydı..... ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh........ :3 :3 :3

Çevrimdışı amorf

• Forum Moderatörü
  • *
  • DuR..! FaKaT DiNLe :D
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: çöpçüler götürdüğünden beri ruhundan haberi yok...
  • Memleket: Memleket isterim Gok mavi, dal yesil, tarla sari olsun; Kuslarin ciceklerin diyari olsun. Memleket isterim Ne basta dert ne gonulde hasret olsun; Kardes kavgasina bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farki olsun; Kis gunu herkesin evi barki olsun. Memleket isterim Yasamak, sevmek gibi gonulden olsun; Olursa bir sikayet olumden olsun.
« Yanıtla #31 : Aralık 11, 2010, 12:40:56 ÖÖ »
duygusallıgı en az bölümlerden birinde bu kadar ağladıysanız, antony nin öldüğü yada terryle ayrıldıgı bölümleri izlerken sizi görmek isterdim  :İİ

Çevrimdışı büşbüş

• Deneyimli üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Memleket: Midgard ~
« Yanıtla #32 : Aralık 11, 2010, 12:47:42 ÖÖ »
İşte en salya sümüklü anlar o anlar ekranı görememiştim adeta   xd

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • Memleket: Istanbul
« Yanıtla #33 : Aralık 11, 2010, 01:08:15 ÖÖ »
yorumunu izlerken güldüm valla güzel tesbitler bunlar:))  e Cansy öyle güzel değil ya, yakışıklılarda çok rastlamıyor tabi:)   mezarcıdan Suzanna isteği ha, iyiidi bu:)))

nerde bir ehtiyar, aksi-cazgır çocuk varsa nedense candyi buluyor kızda ki bu çekim gücü neyse çözemedim :??? onların yerine bugüne kadar karşılaştığı şahıslar şöyle selvi boylu,yakışıklı,aklı başında gençler olsaydı şimdiye ihya olurdu candy  .neo ağzın açılıp dilin dışarı çıkarılması eylemi ile karaciğerin görülebileceğini de bu bölümde öğrenmiş olduk ya da karaciğerin sağlıksız olduğunu belirten sinyaller ağzımızda gizli de ben henüz bilmiyorum  :? cahilliğime verin. peki o fotoğraflarla dolu koleksiyon... Allahım birini unutmaya çabalayan için ne büyük yıkımdır o  :zırr sevgili mezarcı BOB dan son bir isteğim var bir haçta susannaya hazırlasın lütfen  :rika ayrıca aranıza bir ay önce kadar katıldım ilk defa yorum yazıyorum kusurum varsa affola  :12  :byby

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • Memleket: Istanbul
« Yanıtla #34 : Aralık 11, 2010, 01:10:51 ÖÖ »
bende varım bende:) 

Bayan Pony 'nin ölmediğini bildiğim halde ağlayan Candy için göz yaşı döken bir ben mi varım acaba?

Çevrimdışı Gülbin

• Süper aktif üye
  • *
  • Ahh Terry ah!
  • Ruh Hali: Adamına göre
« Yanıtla #35 : Aralık 11, 2010, 01:26:54 ÖÖ »
yorumunu izlerken güldüm valla güzel tesbitler bunlar:))  e Cansy öyle güzel değil ya, yakışıklılarda çok rastlamıyor tabi:)   mezarcıdan Suzanna isteği ha, iyiidi bu:)))

nerde bir ehtiyar, aksi-cazgır çocuk varsa nedense candyi buluyor kızda ki bu çekim gücü neyse çözemedim :??? onların yerine bugüne kadar karşılaştığı şahıslar şöyle selvi boylu,yakışıklı,aklı başında gençler olsaydı şimdiye ihya olurdu candy  .neo ağzın açılıp dilin dışarı çıkarılması eylemi ile karaciğerin görülebileceğini de bu bölümde öğrenmiş olduk ya da karaciğerin sağlıksız olduğunu belirten sinyaller ağzımızda gizli de ben henüz bilmiyorum  :? cahilliğime verin. peki o fotoğraflarla dolu koleksiyon... Allahım birini unutmaya çabalayan için ne büyük yıkımdır o  :zırr sevgili mezarcı BOB dan son bir isteğim var bir haçta susannaya hazırlasın lütfen  :rika ayrıca aranıza bir ay önce kadar katıldım ilk defa yorum yazıyorum kusurum varsa affola  :12  :byby

arigato Esma Hanım arigato  ::

Çevrimdışı Gülbin

• Süper aktif üye
  • *
  • Ahh Terry ah!
  • Ruh Hali: Adamına göre
« Yanıtla #36 : Aralık 11, 2010, 01:34:03 ÖÖ »

aynen öyle. candy nerden buluyor bunları yahu. aklımdan geçenleri sen yazmışsın ellerin dert görmesin  :egaçilek

rica yaparım, ne demek  ::

Çevrimdışı math

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: kastamonu
« Yanıtla #37 : Aralık 11, 2010, 11:31:25 ÖÖ »
bende izledimde terysiz ah ah hoşuma gitmedi çok...
bende merak edip sonunu öğrendim netten...
tery gidince dayanamadım bende:)
kitap hakkında da ipucu vermişler ama okumadım heyacaı gitmesin diye...
inşallah kitap da anime olur...
gerçi ozamana ben 35- 40lı yaşlara gelirim he he he
çocuklarda izlerken güler :))

Çevrimdışı çizgim

• Özel Üye
  • *
  • Candy'i çok seven kendim :)
  • Ruh Hali: iyimser
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #38 : Aralık 11, 2010, 10:24:32 ÖS »
bende varım bende:) 

Bayan Pony 'nin ölmediğini bildiğim halde ağlayan Candy için göz yaşı döken bir ben mi varım acaba?

Esma'cığım Neobiciğim biz çok mu duygusalız ne?

Çevrimdışı çizgim

• Özel Üye
  • *
  • Candy'i çok seven kendim :)
  • Ruh Hali: iyimser
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #39 : Aralık 11, 2010, 10:31:15 ÖS »
duygusallıgı en az bölümlerden birinde bu kadar ağladıysanız, antony nin öldüğü yada terryle ayrıldıgı bölümleri izlerken sizi görmek isterdim  :İİ

Sen ne diyorsun. İlk izlediğimde Anthony öldüğünde çok küçüktüm. Öyle bir sinirlenmiştim ki. Gözlerim ağlamaktan ve sinirlenmekten kan çanağına dönmüştü. Ölüp de Candy'yi üzdü diye az sinirlenmemiştim Anthony'ye. Terry ile ayrıldığında da yaşım daha büyümüştü artık. İçimde anlatamadığım tarifsiz bir boşluk oluşmuştu. Hani inanamayıp reddedersin ya. İşte aynen böyle :)

Çevrimdışı sweet candy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • niedrige Hügel, wo der Berg selbst zählt...
  • Memleket: Berlin
« Yanıtla #40 : Aralık 12, 2010, 12:02:11 ÖÖ »
izlediğim en güzel bölümlerden bir tanesiydi uzun zaman sonra pony'nin evindekileri görmek güzeldi  :yağmur , ama arada bir gözlerim doldu sanki  :ühü çok duygulandım
♥ Hergün yüzlerce hayal kurar insan ve hiç biri gerçek olmaz; ama unutma, birgün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz...

Çevrimdışı sena..

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • .p .p
  • Memleket: istanbul :)
« Yanıtla #41 : Aralık 12, 2010, 01:08:34 ÖÖ »
ben daha seyredemedim :bahar haç kelimessini görünce kesin antonynin mezarı  :84 yada birisi öldü diye düşünmüştüm   :zoey yorumları okudumda doğruymuş :asabi

candyi seyredince artık okadar heyecanlanmıyorum   :nekura içimden  seyretmek gelmio açıkçası :eylülcan terryden dolayı mı bilmiyorum  :zoey
-->Daha önce ruhum hiç doyasiya yasamamisti yalnizligi...

-->Kolay mi zannediyosun sensizligi. Kalbin olmadan yasa sevgili, nefes alama hiç! Ne oldu, zor mu? Iste ben senin beni sevmedigin halde bu acilara katlaniyorum...f

-->Görememek onu... Dokunamamak saçlarina... Sarilamamak doyasiya... En zoru bunlar sanirim. Dahasi yapay olan. <3  ..f

-->Kendime verdigim en büyük zarar baskalari aci çekmesin diye susmak... -h

Çevrimdışı ..duygusuz..

• Süper Üye
  • *
  • o değil de...
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Ruh Hali: duygusuz dedik ya :)
  • Memleket: sevmediğim o yerden :(
« Yanıtla #42 : Aralık 12, 2010, 11:59:20 ÖÖ »

antony öldüğünde çok ağlamıştım hıçkıra hıçkıra... :3
ama terry ile ayrıldıkları bölüm.... o varya o... o beni bitirdi yaklaşık 1 saat durmadan ağladım sonra da aklıma geldikçe ağladım şimdi gelse şimdi yine ağlarım böhühühü :84 :84 :84

üzülüyorum yaaa  :ühü
du bunu sonra düşüncem :)

Çevrimdışı alacatı

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: ankara
« Yanıtla #43 : Aralık 13, 2010, 09:03:55 ÖÖ »
merhaba arkadaşlar yeni üyelerdenim.gerçekten emeğinize sağlık.bu sitede emeği geçen herekese teşekkür ederim.yıllar sonra candy ye kavuşmak güzeldi.Arşivden izledim hepsini tekrar.

bu bölümde diğerleri kadar güzeldi.poly gerçekten öldü sandım çok üzüldüm :ühü

103 bölüm ne zaman verilir bilginiz varmı? seyahate çıkacamda hemen izleme şansım olmaz ona göre ayarlamak daha mantıklı olacak çünkü sıcağı sıcağına izlemek istiyorum.

Çevrimdışı candy fanı kumsal

• Süper aktif üye
  • *
  • Candy gibi gülümseyin hayata daima..
  • Ruh Hali: bazen candy gibi neşeli umursamaz bazen de annie gibi duygusal düşünceli
  • Memleket: Kalbimin götürdüğü yerden
« Yanıtla #44 : Aralık 19, 2010, 05:35:57 ÖÖ »
bayan pony öldü sandım ben de ağladım ya :( meğerse o yaramaz çocuğun hain planlarından biriymiş:/ ama sonunda o da iyi bir çocuk oluyor