0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sahplenen yok mu emnmsn dolunay dikkat et kendine şu sıralar bu arada bu kız ne kadar uyku :kandırcuymuş öyle yaaa kadın kapıyı kıracaktı nerdeyse yine uyanmadı
ooy canım albertiimmm gözleri de pırıl pırıl maviş maviş ne tatlı bişi candyy gitme sakın bay albertı bırakıp mobillere trenlere inşaatlaraa güzel bi bölümdü paylaşım için teşekkürler efenim
çok heyecanlanmıştım bir an hafızası yerine geldi diye albert hafızası yerine gelsede bence bi süre saklıcak candy denhem candye sinir oldum albert olmadan nereye gidiyomuş bakiiimm!!!! ve son olarak stearı çoookk özlicemm!!!
Cooooooooook guzellll bir bolumdu Albert'in hafizasi yerine geldi sanmistim "candy" dediginde ama yine aynisi dahasi sanirim Albert candy'nin yaninda kalmayi cok istiyor sanirim :acelya hafizam yerine gelirse candy beni kovarmi diye dusunuyor acaba Halbuki Candy de yalniz kalmaktan cok korkuyor zaten suan da bir albert kaldi Terry de isleri ilerletmis anlasilan basarili bir oyuncu olma yolunda ilerliyor Candy'den ayrilmak onu o kadar da uzmedi galiba ( buna ben bile inanmiyorum ya neyse ) Bu arada ben albert'e goz koymuya basladim haa onun sahiplenen nasilsa yok
Alıntı yapılan: nazlı2 - Aralık 04, 2010, 06:54:22 ÖSçok heyecanlanmıştım bir an hafızası yerine geldi diye albert hafızası yerine gelsede bence bi süre saklıcak candy denhem candye sinir oldum albert olmadan nereye gidiyomuş bakiiimm!!!! ve son olarak stearı çoookk özlicemm!!! ben de hafızası yerine geldi sandım. candy gidecek mi gerçekten? öyle olursa çok kalmaz herhalde :acelya
Alıntı yapılan: dolunay - Aralık 04, 2010, 03:32:43 ÖSCooooooooook guzellll bir bolumdu Albert'in hafizasi yerine geldi sanmistim "candy" dediginde ama yine aynisi dahasi sanirim Albert candy'nin yaninda kalmayi cok istiyor sanirim :acelya hafizam yerine gelirse candy beni kovarmi diye dusunuyor acaba Halbuki Candy de yalniz kalmaktan cok korkuyor zaten suan da bir albert kaldi Terry de isleri ilerletmis anlasilan basarili bir oyuncu olma yolunda ilerliyor Candy'den ayrilmak onu o kadar da uzmedi galiba ( buna ben bile inanmiyorum ya neyse ) Bu arada ben albert'e goz koymuya basladim haa onun sahiplenen nasilsa yok Hop dolunaycığım dur orada "Neden Anthony Neden Terry? " formunda Ben Albert dedim ve nedenlerini açıkladım. Bu yüzden o sahipsiz değil. 'Albert Albert Albert. Asil, karakter sahibi, zeki, çalışkan, olgun,güçlü, anlayışlı, sevecen,yakışıklı,tatlı, güleryüzlü, haklıya hakkını veren, dost canlısı, iyi yemek yapıyor, sadece o hayvanları değil, hayvanlar da onu seviyor ve yakında göreceğiniz pek çok iyi huyu daha ve kanımca gerçek hayatta böyle bir erkek olmaz. Var mı? söyleyin bana. Terry ulaşılmaz, bilinmeyen, şaşırtıcı, yakışıklı , ukala ,kalp çarptırıcı .Yaş gençken ondan başkası olamaz derdim. Onun gibi birisini hayal ederdim. Şimdilerde pek de cazip gelmiyor bana. O zamanlar anlayamışım ama çevrede ondan çooook varmış meğersem.Antony iyi çocuk, harika çocuk, anlayışlı çocuk, sevecen çocuk, tatlı çocuk, yakışıklı çocuk. Çocuk... Zavallıcık büyüsü Albert'ın kopyası olurdu. bu kesin. O zaman ona da Antony, Antony,Antony derdim. ne tuhaftır ki çocukluğumda ve yaş kemale erdiğinde benzer tipleri seçmişim ama gençken ulaşılmazı, bilinmeyeni. İşte deli kanlılık böyle olsa gerek. 'Aşağıdaki linke Gir bii bak http://www.sekerkizcandy.com/index.php/topic,1634.30.html