Gönderen Konu: 101.Bolum "Hatiralardaki Ince Cizgiler "  (Okunma sayısı 2205 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
101.Bolum "Hatiralardaki Ince Cizgiler "
« : Aralık 04, 2010, 12:50:09 ÖS »
101.Bolum yayinlandi   :oyna herkese iyi seyirler :42 izledikten sonra yorum yazmayi unutmayin ha :rika
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
Ynt: 101.Bolum "Hatiralardaki Ince Cizgiler "
« Yanıtla #1 : Aralık 04, 2010, 03:32:43 ÖS »
Cooooooooook guzellll bir bolumdu :oyna
 Albert'in hafizasi yerine geldi sanmistim "candy" dediginde :S
ama yine aynisi :( dahasi sanirim Albert candy'nin yaninda kalmayi cok istiyor sanirim  :acelya  hafizam yerine gelirse candy beni kovarmi diye dusunuyor acaba :)) Halbuki Candy de yalniz kalmaktan cok  korkuyor :zoey zaten suan da bir albert kaldi :84 Terry de isleri ilerletmis anlasilan :ega basarili bir oyuncu olma yolunda ilerliyor :) Candy'den ayrilmak onu o kadar da uzmedi galiba :D  ( buna ben bile inanmiyorum ya neyse :şehe ) Bu arada ben albert'e goz koymuya basladim haa :ega onun sahiplenen nasilsa yok  :))
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2010, 03:42:38 ÖS Gönderen: dolunay »
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı amorf

• Forum Moderatörü
  • *
  • DuR..! FaKaT DiNLe :D
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: çöpçüler götürdüğünden beri ruhundan haberi yok...
  • Memleket: Memleket isterim Gok mavi, dal yesil, tarla sari olsun; Kuslarin ciceklerin diyari olsun. Memleket isterim Ne basta dert ne gonulde hasret olsun; Kardes kavgasina bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farki olsun; Kis gunu herkesin evi barki olsun. Memleket isterim Yasamak, sevmek gibi gonulden olsun; Olursa bir sikayet olumden olsun.
« Yanıtla #2 : Aralık 04, 2010, 03:47:46 ÖS »
sahplenen yok mu emnmsn dolunay :İİ dikkat et kendine şu sıralar :şehe :şehe
bu arada bu kız ne kadar uyku :kandırcuymuş öyle yaaa kadın kapıyı kıracaktı nerdeyse yine uyanmadı :D

Çevrimdışı stara

• Master
  • *
« Yanıtla #3 : Aralık 04, 2010, 04:05:14 ÖS »
bu arada bu kız ne kadar uyku :kandırcuymuş öyle yaaa kadın kapıyı kıracaktı nerdeyse yine uyanmadı :D

ee o kadar ateşli hastalık geçirince öyle oluyor demek. ee kapıdaki Terry'de değil ki uyannsın.  :Z

Çevrimdışı elfin

• Tecrübeli Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: değişken
  • Memleket: memleketimden
« Yanıtla #4 : Aralık 04, 2010, 04:17:15 ÖS »
çok güzel bir bölümdü emekleriniz için çok tesekkürler  :gül :gül. teryyde candyde unuttu birbirlerini  :acelya .candy mutluluklar bebişim  neo: ,teryyciğim sanada mutluluklar  .neo (o kız yanında olursa biraz zor ama  :a)

Çevrimdışı stara

• Master
  • *
« Yanıtla #5 : Aralık 04, 2010, 05:20:42 ÖS »
sonnunda dowland edebildim bölümü. şimdi izleyip yorum yapacağım.  :oyna

Çevrimdışı Daisy

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Annie
« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2010, 05:35:48 ÖS »
Güzel bir bölümdü ,hayat eğe büke zorla bir şekle sokmaya çalışıyor sizi.Ama Candy direniyor.Olması gerektiği gibi...

Çevrimdışı büşbüş

• Deneyimli üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Memleket: Midgard ~
« Yanıtla #7 : Aralık 04, 2010, 06:23:22 ÖS »

kapı iyi sağlammış  :d

Çevrimdışı büşbüş

• Deneyimli üye
  • *
« Yanıtla #8 : Aralık 04, 2010, 06:26:08 ÖS »
ooy canım albertiimmm gözleri de pırıl pırıl maviş maviş ne tatlı bişi  :berivan  candyy gitme sakın bay albertı bırakıp mobillere trenlere inşaatlaraa   kopkop
güzel bi bölümdü paylaşım için teşekkürler efenim  ::

Çevrimdışı stara

• Master
  • *
« Yanıtla #9 : Aralık 04, 2010, 06:33:11 ÖS »
ooy canım albertiimmm gözleri de pırıl pırıl maviş maviş ne tatlı bişi  :berivan  candyy gitme sakın bay albertı bırakıp mobillere trenlere inşaatlaraa   kopkop
güzel bi bölümdü paylaşım için teşekkürler efenim  ::

hakkaten ya Albert genç kız gibi serpilip yakışıklı oluyor anlamadım gitti. yeni favorim olmaya başladı valla :yuppy

Çevrimdışı nazlı2

• Master
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: DEPROSYANDAYIM UNUTULDUM....!!!!!
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #10 : Aralık 04, 2010, 06:54:22 ÖS »
çok heyecanlanmıştım bir an hafızası yerine geldi diye :ühü
albert hafızası yerine gelsede bence bi süre saklıcak candy den
hem candye sinir oldum albert olmadan nereye gidiyomuş bakiiimm!!!! :kız
ve son olarak stearı çoookk özlicemm!!!  :84
Sevmek çay sevilmek şeker....
       Bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer....

Çevrimdışı honey

• Master
  • *
  • Memleket: Türkiye
« Yanıtla #11 : Aralık 04, 2010, 08:26:34 ÖS »

ben de hafızası yerine geldi sandım. candy gidecek mi gerçekten? öyle olursa çok kalmaz herhalde :acelya

Çevrimdışı çizgim

• Özel Üye
  • *
  • Candy'i çok seven kendim :)
  • Ruh Hali: iyimser
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #12 : Aralık 04, 2010, 08:35:14 ÖS »
ama yine aynisi :( dahasi sanirim Albert candy'nin yaninda kalmayi cok istiyor sanirim  :acelya  hafizam yerine gelirse candy beni kovarmi diye dusunuyor acaba :)) Halbuki Candy de yalniz kalmaktan cok  korkuyor :zoey zaten suan da bir albert kaldi :84 Terry de isleri ilerletmis anlasilan :ega basarili bir oyuncu olma yolunda ilerliyor :) Candy'den ayrilmak onu o kadar da uzmedi galiba :D  ( buna ben bile inanmiyorum ya neyse :şehe ) Bu arada ben albert'e goz koymuya basladim haa :ega onun sahiplenen nasilsa yok  :))

Hop dolunaycığım dur orada "Neden Anthony Neden Terry? "
 formunda  Ben Albert dedim ve nedenlerini açıkladım. Bu yüzden o sahipsiz değil.
'Albert Albert Albert. Asil, karakter sahibi, zeki, çalışkan, olgun,güçlü, anlayışlı, sevecen,yakışıklı,tatlı, güleryüzlü, haklıya hakkını veren, dost canlısı, iyi yemek yapıyor, sadece o hayvanları değil, hayvanlar da onu seviyor ve yakında göreceğiniz pek çok iyi huyu daha ve kanımca gerçek hayatta böyle bir erkek olmaz. Var mı? söyleyin bana.

Terry ulaşılmaz, bilinmeyen, şaşırtıcı, yakışıklı , ukala ,kalp çarptırıcı .Yaş gençken ondan başkası olamaz derdim. Onun gibi birisini hayal ederdim. Şimdilerde pek de cazip gelmiyor bana. O zamanlar anlayamışım ama çevrede ondan çooook varmış meğersem.

Antony iyi çocuk, harika çocuk, anlayışlı çocuk, sevecen çocuk, tatlı çocuk, yakışıklı çocuk. Çocuk... Zavallıcık büyüsü Albert'ın kopyası olurdu. bu kesin. O zaman ona da Antony, Antony,Antony derdim. ne tuhaftır ki çocukluğumda ve yaş kemale erdiğinde benzer tipleri seçmişim ama gençken ulaşılmazı, bilinmeyeni. İşte deli kanlılık böyle olsa gerek. '

Aşağıdaki linke Gir bii bak

http://www.sekerkizcandy.com/index.php/topic,1634.30.html
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2010, 08:40:50 ÖS Gönderen: çizgim »

Çevrimdışı büşbüş

• Deneyimli üye
  • *
« Yanıtla #13 : Aralık 04, 2010, 08:40:19 ÖS »

ben de hafızası yerine geldi sandım. candy gidecek mi gerçekten? öyle olursa çok kalmaz herhalde :acelya

çok kararlı görünüyor gitmek için ama bence Albert'ı da kolay kolay yalnız bırakmaz, bayağı alıştı ona  :19

Çevrimdışı stara

• Master
  • *
« Yanıtla #14 : Aralık 04, 2010, 08:53:08 ÖS »

Hop dolunaycığım dur orada "Neden Anthony Neden Terry? "
 formunda  Ben Albert dedim ve nedenlerini açıkladım. Bu yüzden o sahipsiz değil.
'Albert Albert Albert. Asil, karakter sahibi, zeki, çalışkan, olgun,güçlü, anlayışlı, sevecen,yakışıklı,tatlı, güleryüzlü, haklıya hakkını veren, dost canlısı, iyi yemek yapıyor, sadece o hayvanları değil, hayvanlar da onu seviyor ve yakında göreceğiniz pek çok iyi huyu daha ve kanımca gerçek hayatta böyle bir erkek olmaz. Var mı? söyleyin bana.

Terry ulaşılmaz, bilinmeyen, şaşırtıcı, yakışıklı , ukala ,kalp çarptırıcı .Yaş gençken ondan başkası olamaz derdim. Onun gibi birisini hayal ederdim. Şimdilerde pek de cazip gelmiyor bana. O zamanlar anlayamışım ama çevrede ondan çooook varmış meğersem.

Antony iyi çocuk, harika çocuk, anlayışlı çocuk, sevecen çocuk, tatlı çocuk, yakışıklı çocuk. Çocuk... Zavallıcık büyüsü Albert'ın kopyası olurdu. bu kesin. O zaman ona da Antony, Antony,Antony derdim. ne tuhaftır ki çocukluğumda ve yaş kemale erdiğinde benzer tipleri seçmişim ama gençken ulaşılmazı, bilinmeyeni. İşte deli kanlılık böyle olsa gerek. '

Aşağıdaki linke Gir bii bak

http://www.sekerkizcandy.com/index.php/topic,1634.30.html

haklısın. ideal erkek Albery kesinlikle.