Gönderen Konu: cagla kimdir ?  (Okunma sayısı 367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cagla

• Özel Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Stear
cagla kimdir ?
« : Mart 09, 2010, 03:00:09 ÖS »
1985 dogumlu bir Candy hayraniyim ben de. Candy'yi 12 yasindayken Kanal D izledim ilk. Tam bagimlisi olmustum ki, 52. bölümün sonrasi kesildi... Internetten Candy'nin sonunu ögrendim ve o zamanki bütün ingilizce,fransizca ve ispanyolca gruplara üye oldum. Bir gün bu gruplardan birinde Esma ile tanistim ve onunla görüsmemiz sonucunda liseyi bitirir bitirmez Candy ile ilgili kendi sitemi açtim.  Tek amacim Candy'nin sonunu bilmeyen ve neden Candy'yi izleyemedigimizi ögrenmek isteyen Türk Candy hayranlarini bilgilendirmekti. Düsündügümden fazla ilgi gördüm. Ancak tek basina koca bir siteyi yapmak, mangayi ve Candy hakkinda edindigim bütün yabanci bilgileri tercüme etmek, gerçek hayattaki islerimle oldukça zordu. Bu yüzden anime tercümesine baslamak benim için imkansizdi. Allah'tan bu sirada bu tercüme projesi basladi ve Insallah sonunu nihayet izleyebilecegiz. Bu foruma elimden geldigince ve vakit buldukça destek olmaya çalisacagim. Nihayet Türkçe bir Candy forumu olmasi da ayrica beni çok sevindirdi :)