0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: math - Aralık 07, 2010, 02:56:47 ÖSya inanmıyorum ya üf yaaa...eşim görseydi ağladığımı 30 yaşında 2 çocuklu anne oldun çizgi filmde salya sümük ağlıyorsun derdi heralde...iyiki o okuldayken bebişler uyurken izledim...artık izlemeye heves kalmadı ya...ne biçim senaristmiş ya candy acıların çocuğu emrahıda geçti ya...daha ağlayacağız bu senarist bizi daha çok ağlatacak. Daha bu ne ki
ya inanmıyorum ya üf yaaa...eşim görseydi ağladığımı 30 yaşında 2 çocuklu anne oldun çizgi filmde salya sümük ağlıyorsun derdi heralde...iyiki o okuldayken bebişler uyurken izledim...artık izlemeye heves kalmadı ya...ne biçim senaristmiş ya candy acıların çocuğu emrahıda geçti ya...
melek gibiyiz bak sana senarist abla öpücük verecegiz gel yanımıza ( senaristte bunu duyunca hemen koşa koşa gelir ) senaristin son hali ==> ( anthonyi öldürdüğün için, candye bi sürü acı cektırdıgın ve terry ile candyi bi türlü kavuşturmadıgın için) biz normalde cok cici kızlarız melek gibiyiz, kimseye zararımız dokunmaz
Şu final zamanlarında kendimden kaçamak kaçamak, fırsat yaratarak bir hafta izledim bölümleri... Böyle olacağını bilseydim izlemezdim Candy falan... (Tamam fazla oldu biliyorum ama bu ne yahu günlerdir hüngür hüngür...)