Gönderen Konu: 99.Bolum "Karda Birakilan Ayak Izleri"  (Okunma sayısı 2715 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı math

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: kastamonu
Ynt: 99.Bolum "Karda Birakilan Ayak Izleri"
« Yanıtla #75 : Aralık 07, 2010, 04:09:11 ÖS »
ya inanmıyorum ya üf yaaa...
eşim görseydi ağladığımı 30 yaşında 2 çocuklu anne oldun çizgi filmde salya sümük ağlıyorsun derdi heralde...
iyiki o okuldayken bebişler uyurken izledim...
artık izlemeye heves kalmadı ya...
ne biçim senaristmiş ya candy acıların çocuğu emrahıda geçti ya...

daha ağlayacağız bu senarist bizi daha çok ağlatacak. Daha bu ne ki :26

sonunu bilmiyorum ya böylede olmazki...
hiç mi iyi bişey olmayacak üzülüyorum ya

Çevrimdışı destine

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: balıkesir
« Yanıtla #76 : Aralık 25, 2010, 11:56:50 ÖS »
:20 :20 :20 :20
 :marmi :marmi :marmi :marmi melek gibiyiz bak sana senarist abla öpücük verecegiz >:D >:D gel yanımıza >:D
( senaristte bunu duyunca hemen koşa koşa gelir ) .ozi .ozi .ozi .ozi .ozi .ozi .ozi
senaristin son hali ==> :53 :53 :53 :53 :53
( anthonyi öldürdüğün için, candye bi sürü acı cektırdıgın ve terry ile candyi bi türlü kavuşturmadıgın için)
 biz normalde cok cici kızlarız melek gibiyiz, kimseye zararımız dokunmaz :marmi :marmi :marmi

:20 :20 :20 :20 çok güldüm yahu  :20

Çevrimdışı MadagaScar

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: Denizli
« Yanıtla #77 : Ocak 15, 2011, 12:12:36 ÖÖ »
Şu final zamanlarında kendimden kaçamak kaçamak, fırsat yaratarak bir hafta izledim bölümleri... Böyle olacağını bilseydim izlemezdim Candy falan... (Tamam fazla oldu biliyorum ama bu ne yahu günlerdir hüngür hüngür...)

Çevrimdışı ozan

• بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّح
  • Özel Üye
  • *
  • taklitlerimden sakının...
  • Ruh Hali: ʞoʎ ʎǝş ɹıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
  • Memleket: eses
« Yanıtla #78 : Ocak 15, 2011, 02:28:22 ÖÖ »
Şu final zamanlarında kendimden kaçamak kaçamak, fırsat yaratarak bir hafta izledim bölümleri... Böyle olacağını bilseydim izlemezdim Candy falan... (Tamam fazla oldu biliyorum ama bu ne yahu günlerdir hüngür hüngür...)

şu sitede bana hariç kime sorsan söylerdi seni neler beklediğini sormadın ki  :İİ
buram buram aşk kokuyo diyonuz aşkın b*kunu çıkardınız kokar tabi.

Çevrimdışı terrymmm

• Yeni üye
  • *
  • bu dört duvar bu sessizlik her gün biraz daha uzun
  • Memleket: sinop
« Yanıtla #79 : Ocak 15, 2011, 05:02:14 ÖS »
 :3:3:3
senaristtttt sen beni mahvettinn nasıl bir senaryo böyleeeeeee:( bi anthoni ölünce bide bu sahnede çok ağladımmmmmm senarist seni öldürebilirim diyorum ama her aşk acıyla biter bunu çok iyi biliyorum zaten teryy gibi birini bulmak imkansızz bulsanda mutlu olmana izin vermezler aslında yazar burda çok realist davranmış hem kızıyorum hemde hak veriryorum ama gönlüm yinede onların kavuşmasından yanaa:((((gerçek hayatta yok böylee aşklar bari burda mutlu olsunlar biri şu senaristi bulsun ne olur kavuşsun teryyle candyy
yağmurrr

Çevrimdışı regalya

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: istanbul
  • Üye moderatör izleme listesindedirİzlemede
« Yanıtla #80 : Mart 15, 2011, 01:03:14 ÖS »
öncelikle merhaba yeni üye sayılırım, şu an son bölümü bekliyorum ama bu bölümü izlerken üzüntüden boğazıma bir yumru oldu ve nefes alamadığımı hissetmiştim, sanki bütün kurduğum hayaller bi aynanın kırılışı gibiydi aynı paramparça . ben hiç birine kızamıyorum sade ve sadece eliza ya kızıyorum vede boğasım geliyor. okulda o oyunu düzenlemeseydi şu anda herşey bambaşka olacaktı hiç kimse ayrılmamış olacaktı ve belkide stearda başka olacaktıı. Seni Bi elime geçirirsemm saçlarını tek tek yolmak istiyorumm  :18   :barbar

Çevrimdışı cerenimo

• Yeni üye
  • *
  • Ruh Hali: şeker kız candyi gördüm ya çok mutluyum
  • Memleket: Uşak
« Yanıtla #81 : Haziran 08, 2011, 03:43:56 ÖS »
ben bu bölümü klip şeklinde youtube de izlemiştim. zerrin özer'in bir gülü sevdim şarkısını ekleyerek klip yapmışlar o kadar güzel olmuş, o kadar uymuşki şarkının sözleriyle o bölüm. şimdi daha iyi anlıyorum. ilk izlediğimde gerçekten benimde boğazıma birşeyler düğümlendi. hayal kırıklığını uğradım resmen. türkiye de hep yarıda kesildi candy. ve daha o kadar bölümün olduğunu bile bilmiyordum. gördüğümde çok sevindim ama sonunu izlediğimde hele de bu bölümü izlediğimde çok ama çok üzüldüm. gerçekten de herşey o pislik elizanın suçu.herşey onun yüzünden oldu. terry ve candyyi ayırdı. ben bu siteyi yeni buldum ve sadece terry ve candy nin olduğu bölümleri izleyeceğim. çünkü bu animeyi onlar için izliyordum. ne güzeldi ya eski okul günleri.keşke böyle bitmeseydi. terry ve candy evlenseydi. ah terry ah. ben burda ikisini de anlıyorum. candy çok iyi kalpli bir kız. susanna için aşkından vazgeçti. terry de vicdanının sesini dinledi. ikisi de çok severken ayrılmak zorunda kaldı. candy anthonyi unuttuğu gibi terry de unutur diyenlere çok kızıyorum. candy anthonyi hemen silip atamadı kalbinden. bunu hepiniz biliyorsunuz. terry ilk ata binerken gördüğünde atları durdurun diye bağırıp bayıldığını hepiniz biliyorsunuz.hem  içinizden hanginiz ben ölen sevgilimin yasını hayat boyu tutarım. başka hiç kimseyi sevemem diye bilirsiniz ki. hayatın acı gerçekleri bunlar. candy için anthony çok değerliydi. ilk aşktı sonuçta. ama sonra acılarını terry dindirdi. ne oldsaydı yani ölene kadar rahibe gibi kalıp hiç kimseyi sevmesemiydi. o zaman bu animenin ne anlamı kalırdı. kesinlikle inanıyorum ki candy ve terryi aşkı izin izledi birçok kişi bu animeyi. hepimizin ilk aşkının kahramanlarıydı onlar.

Çevrimdışı Şeker_Kız_Candy123

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #82 : Aralık 07, 2011, 03:34:19 ÖS »
Açıkçası bu bölümde hiç ağlamadım. :p o10 oo1 üz: fakat kesinlikle ama kesinlikle çok acıklıydı. Bu muydu yani, o kadar bekleyip Terryle Candy nasılsa kavuşçak diye... Hayır, imkânsız. İnşallah candy kitabında süper iyi bir son olur. Candyye de terrye de susanna ya da acayip kızgınım. Candy, o susanna delisini kurtaracak ne vardı?  Zaten terryi seviyordu. Bence bırakmalıydı ne hali varsa görsün  o33 .ama off hadi kurtarsın diyelim terrye niye bıraktı?  Terry niye candynin gitmesine göz yumdu? Susanna ise terrynin bir başkasını sevdiğini bildiği halde niye onu zorluyordu? Acıklı bir aşk hikayesi okumak istiyorsanız, Candy'nin hikayesi, size bir daha acıklı aşk hikayesi okuma isteği vermeyecektir.  o27 :iştebu

Çevrimdışı güneşş

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: sweeto candy
  • Memleket: neverland
« Yanıtla #83 : Ocak 05, 2012, 11:29:50 ÖS »
bir ayrılık sahnesi bu kadar etkileyici aktarılabilrdi yani ara ara ama değil türk dizisinde hiç bir dizide bulamazsın bunu hele çok mutlu ol yoksa seni asla affetmem  sözü beni bitirdi senarist cadısı zaten anthony'i çok zamansız bişekilde  aramızdan aldıydı bide bu yani, olmayacak bişey ikinci kez oldu terry'e acıdım bu kadar da acı çektirilmez kiiii
watashiva candyy=)

Çevrimdışı Pamuk Şeker

• Süper Üye
  • *
  • Ruh Hali: Terry Grandchester Aşığı <3<3<3
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #84 : Mart 04, 2012, 02:43:27 ÖÖ »
içini burkmuyor kanatıyor bu bölüm boğazıma yumru oturdu gitmiyor o merdiven sahnesi nasıl bir hayal gücüdür anlamadım gitti fonda çalan müziklerde cabası susanna senden nefret ediyorum dahada bişey demiyorum :uç :iştebu damn

Çevrimdışı narmin

• Süper Üye
  • *
  • Memleket: azerbayjan
« Yanıtla #85 : Mart 21, 2012, 12:14:33 ÖÖ »
candy va terrynin ayrilmasina cok uzuldum. bence terry susannayla kalmak yerine bakimini uslene bilirdi. minnetini gostermek icin illa onunla evlenmesi mi gerekiyor.susanna da cok gurursuz biri bence. kendisini oldurmesi de bencilligin son raddesi. eyer olseydi terry vicdan azabindan bir dha kendine gelemezdi.olmemesi de baska bir hayal kirikligi zaten. ben sahsen onu oldurmeyi cani gonulden kabul ediyorum.boylece terry vicdan azabindan candy hayal kirikligindan ben de terry ve candyge  olan ofkemden kurtulurum.neden birbirinizden vaz gectiniz......  :gidelim